Kladivové zdvihy s JČ (striktně)
7x25.5
4x25.5 - selhal riser
Počkám do 10, než zvýším na 27.5
Preacher curls s JČ (4. sklon)
9x18 (levačka 10x) pr
7x18 (levačka 6x - jedno opáčko na víc tam a tady jedno méně, tělo si to pěkně rozhodilo :D)
Dřepy (highbar, ATG, bez pásku)
7x160 pr (minule pr na lowbar, dnes na highbar)
10x150
Cítím se v tom skvěle a i když mi bez pásku dělalo zpevnění dost problém, už se to lepší. Koukal jsem na Clarenceho a mám to podobně umístěné jako on viděl jsem i highbary kdy to lidé měli úplně na trapézech ale to mi nějak nesedí a nedrží, takže zkusím zůstat u tohoto.
SLDL (bez pásku)
6x177.5
Druhou sérii jsem nedával, protože si chci první ověřit zda to nebude omezovat těžké tahy za dva dny, přeci jen vzpřimovače a hamstringy dostávají solidní záhul, podle toho přidám stimul
Zakopávání v leže
6x15,10,10,10
8x15,10,10
tady spadla trochu síla, mírně... minule nešlo ani jedno opakování ale naposledy když to šlo jsem dával 7x, ale taky jsem to za poslední 3 týdny hodně vynechal a jel nepravidelně, šlápnu zase do toho, ať se jednou dostanu na desítky nordic curls :)
Tib raises
12x10,2.5,2.5 až bude 15 přidám
Zdvihy nohou ve visu
23+4x
Decline abs
2 série... nějaké opáčka, dostal jsem křeč do horních břišáků ... měl jsem extrémně zatnuté první dva břišáky a docela to bolelo :D
Jeden z tých, ktorí vedeli a chceli byť transparentní+ je to stále borec, aj keď prikŕmil, len človek má reálnejšiu predstavu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zhoršení, takže jsem se na to vysral, protože jsem nezregenerovaný a dalším tréninkem to akorát budu prohlubovat a to je zbytečné, musím lépe regenerovat, spát, zkusím snížit objem na tlaky s jč na nakloněné mám z toho streče bolavé kozy docela dlouho.
Zítra to zopakuji a trochu pozměním schéma opakování na benče.
Biceps EZ (bez momenta) 5x60 pr; 4x55.5 pr
Biceps EZ nadhmat (striktne, kulturisticky) 6+1 (cheat)x37.5, 8.5x35.5
Dl do 1x200, 1x210 bez pásu
Začnu zase s rumunama, ale tentokrát se nenechám unést váhou, ale budu se snažit udržet záda striktní.
Klopení JČ podhmatem
2 série 23kg
Nějak jsem si hnul s ramenem při včerejším stěhování, při ničem to nebolí ale jenom to cítím jako "by to tam nepatřilo".
Striktní tlak s pauzou (axle) 5x81.5 pr ; 5x80
Trochu jsem pozměnil přístup k tréninku, budu se snažit cvičit v klidu a nebudu se v tréninku vůbec hecovat. Mnoho cvikům to škodí, protože se pak málo soustředím na provedení a taky chci mít v tréninku co nejméně proměnných - nespoléhat se na žádné vnější faktory. Prostě se připravit na sérii a podat maximální možný výkon. Dnes jsem to vyzkoušel u tlaků a šlo to perfektně, změnil jsem trochu i techniku, mám teď na všechno více času, v klidu s tím vyjdu ze stojanu a tlačím, položím na ramena a zase z mrtvého bodu v klidu tlačím nazpět. Nebude tam takový rozdíl, protože i předtím jsem jel s pauzama na ramenou ale zase jsem dělal takový souhyb v kyčlích a v páteři kde jsem využil energii z toho tlaku a to taky nechci - cíl je odstranit jakékoliv vnější faktory.
Tlaky s JČ na nakloněné (nízký sklon) 5x53 pr ; 9x48; 7x48
Mnohem lehčí jak minule. Hloubka ještě půjde vylepšit ale jsem na tuto váhu zatím spokojený Do konce roku bude pořádných 10x53.
JM press (s pauzou dole, 2 hladké) 7x58.5, 7x57.5
Tohle tak dobré nebylo, nějak jsem cítil tricepsovou šlachu ale napumpování bylo teda solidní.
Tri ext cable 1-arm
7x16.75 - o opakovaní více na pravačku, na levačku skoro 8. takových 7,73 :D
Upažování s JČ ve stoje (striktní)
7x20.5
6x20.5
Nechám váhu do 12 striktních
Meadows rows (striktní, bez pásku, k pasu, podržení ve streči) 7x15,15,15,15,10
Meadows rows (striktní, bez pásku, k hrudníku, podržení ve streči) 8x15,15,15,10
Oba typy "meadows rows" jsem dal bez sebemenšího cheatingu, protože mi cheatované přítahy přestože si myslím že nějaký benefit na záda mají, dělali problém druhý den s tréninkem bicepsů. Ruce a brachialis to začal brát a byl pak do druhého dne unavený. Takhle by s tím problém být neměl a když mi to bude na záda málo, mohu přidat série se stejným provedením nebo variaci kelso shrugs.
Trochu jsem pozměnil přístup k tréninku, budu se snažit cvičit v klidu a nebudu se v tréninku vůbec hecovat. Mnoho cvikům to škodí, protože se pak málo soustředím na provedení a taky chci mít v tréninku co nejméně proměnných - nespoléhat se na žádné vnější faktory. Prostě se připravit na sérii a podat maximální možný výkon.
teda já žasnu... ty zraješ stejně rychle, jako tvé mimořádné výkony... samozřejmě je nejlepší si na to přijít sám
Ja som to chcel aj napísať, len mne je blbé takému monštru sa vyjadrovať k tréningu
Len keď vidím na videu tie drepy vyslovene "nabúchané" jeden po druhom bez spevnenia a
dôrazu na nejakú stabilizáciu... a mŕtve ťahy niekedy fakt na hrane - bez ohľadu na hmotnosť
by som sa ja po takej technike z toho už možno ani nespamätal a rovno by mi mohli invalidný
vozík pristaviť.
Si ohromne silný - fakt že veľmi. Ale o to väčší pozor na zranenia. Nie zo všetkého sa "vylížeš"
za 3-4 týždne.
Takže super rozhodnutie
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru