MilanT log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 138, 139, 140  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MilanT log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MilanT log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: út září 30, 2025 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riadny grind, to sa cení, 90 je 90, super! To je aj 10kg nad bw či?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanT

PříspěvekZaslal: út září 30, 2025 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, aktuálně mám přesně 80.
vlk#

PříspěvekZaslal: út září 30, 2025 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je to tak, 90 je 90, to už je hodně dobrý výkon!
Turakam

PříspěvekZaslal: út září 30, 2025 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Ano, aktuálně mám přesně 80.

Pekné!
seeya

PříspěvekZaslal: út září 30, 2025 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsetko nad vlastnu vahu povazujem za elitu medzi smrtelnikmi. O 10 kil viac je serious shit. Potom mas ludi ako klokov, ale to uz to je skoda riesit vobec :D
MilanT

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2025 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

90 už je u mě zaškrtlá váha, tak z toho takovou radost nemám, ale s touto BW, bez pásku a bez dlouhodobějšího tréninku je to poprvé

1.10.2025 Lower

RDL (belt)
4x205 dotek země
4x202.5 dotek 5kg kotouč
Deficit SLDL beltless
4x160 jen na test, lehké

První těžká, druhá s rezervou několika opakování. Zjistil jsem poměrně zajímavou věc, která mi nikdy nedošla - to ohýbání zád, co jsem dělal u rumunů a ostatních tahů bylo způsobeno z větší části tím, že jsem jel větší rozsah než zvládnu bez ohnutí zad ale v kontextu s tím, že se přece u tahu snažím mít činku u těla -> a tady nastává problém, když se ohnu moc dolů a snažím se mít činku u těla, tak se vytvoří určitá páka na křídla a tricepsy který by měli tu činku u toho těla držet zamklou, což! funguje s velmi lehkou váhou (třeba do 100kg) a pak se začne lámat chleba a při soustředění na to mít činku u těla tělo musí ohnout lehce záda aby ruce mohli být kolmo k zemi

Dnes jsem si to ozkoušel, jednak na první vs druhé sérii RDL (s rozsahu až na zem nešlo mít s nataženými nohy rovné záda za žádnou cenu a s rozsahem o pár cm nižším bez absolutního problému). A samozřejmě to pak i mění lehce používané svaly - hamstringy se lépe zapojí s menším rozsahem ale s max. rovnými zády a vzpřimovače v pořádném předklonu. Teoreticky se pak dá jet i tah s činkou od těla (kde se dají vydržet rovná záda i s těžkou činkou - ale je to zase velmi mechanicky nevýhodné) ale to jsem zatím nezkoušel. A myslím si, že ta technika u těchto cviků pak souvisí i s tím proč třeba takhle vypadali i konvenční tahy u mě - protože jsem vždy jezdil rumuny s tou technikou většího rozsahu (čili jsem ohýbal záda) a tím pádem jsem měl rozvinutější vzpřimovače než hamstringy a tělo se tedy pustilo spíš do nich když šlo do tuhého.

A souviselo to i s napumpováním - u druhé série jsem hned cítil hamstringy,. Jinak bych se tu chtěl pohybovat spíš okolo 5-8 / 4 je takové hraniční minimum - což se dá, pokud pojedu série s rezervou, ale nerad bych čtyřku na krev pravidelně.

Front Squat (no belt)
3x125
3x125
3x125

Čelní dřep - dlouhodobě se to posouvá a vždy je na chvíli vyřadím a pak se k nim zas vrátím - rychle zlepším (nejlépe trochu víc jak minule) a většinou zas vyhodím. Chtěl bych je teď jezdit zase pravidelně (myslím že jsem je nejel 3 týdny) a i když mám třeba klasické dřepy trochu víc rád, protože na nich mohu lépe zarvat - myslím si, že je to dobrý tester síly kvadricepsů / nebo vzpřímeného dřepu - nejde se do něj předklonit a vytáhnout to zádama (což moje tělo rádo dělá u zadního dřepu) - když pomineme tu adaptaci na držení činky a střed těla. Na druhou stranu to je to, co mě na tom cvičení baví - snažit se zvedat "mordy" (pro nás smrtelníky, bez myšlenek na Klokova :D) na variaci cviků s volnou váhou, kontrolovanou technikou - stroje by mě tak nebavili a dlouhodobě bych chtěl dát 8x140 na čelní - v srpnu jsem byl na dvou, takový cíl o kterém jsem přemýšlel již víc let.

1-leg ssb calf
7x93.5
5x93.5 zvýšený rozsah ještě o trochu víc a pauza v protažení

Single leg curl
5x25

Hanging leg raises
3 série / +8kg - boleli mě ramenní klouby zespoda z toho - jedu to s oporou, jako oporu mám SSB ve stojanu a už to pocituji delší dobu, zkusím to vyměnit za axle bar, tím se trochu od té tyče posunu a možná to bude na ramena příjemnější - je to takto trochu izolovanější na břicho než ve volném prostoru

Neck harness extension + Neck flexion
12x 21 + max x 20
12x 21 + max x 20
MilanT

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2025 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2.10.2025 Upper

Benchpress
4x120 paused
6x113.5

Neutral-grip pull ups
3x40.5
4+1x33.5
2x33.5

Seated press (2. sklon)
4-5x88.5
2x93.5

Seated DB hammer curl
4x28
6x26

Tak jsem si ošahal novou váhu a teď cesta do 8.

Triceps 1-arm straps
7x22.75
5x22.75

Incline row
6x106
4x105

Side lying raise
6x14
8x13

Low to high flys
9x17.5
MilanT

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2025 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.10.2025 Lower

Power clean (from blocks) / 60s rest
2x40, 2x40 ... zkouška snatchů
2x60 , 2x60 ... zkouška snatchů
1x70, 2x80

4x2x90
3x2x92.5
2x2x95
1x1x100 + 2 x high pulls x 100

Pěkně to rozehřálo i nabudilo, asi na to půjdu s těmi vzpěračskými cviky takto, baví mě to trochu víc, než sedět na prdeli 3-5 minut mezi sériemi a pěkně to i rozcvičí před těmi těžkými cviky + více doteků na činku během kratšího času (ale furt s poměrně těžkou váhou) pro mě bude fajn i zhlediska zabudování pohybu.

RDL (belt, straps)
5x205 floor
4x202.5 little plate

1-leg ssb calf
8x93.5
6x93.5

SSB squat
1x186
5x170

Dřepy dnes nešli, stále boleli nohy z (nově-staře) přidaných čelních dřepů a hlavně nebyla síla.
Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2025 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Len opatrne, lebo tie premká z videí boli značne silové a cez ruky, tak nech si neodvaríš predlaktia, bic. šľachy.
MilanT

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2025 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turek: Díky za upozornění, snažím se ty biceps šlachy trochu šetřit, pokud jedu třeba dvojku s 90, tak dám jednu bez hooku a vše ostatní dělám s hookem, pocitově to ty ruce vypojuje. A nechci teď chodit nad 100 kilo, tam mi přijde že se láme chleba - narozdíl když jedu hodně dvojek od malé váhy a postupně přidávám, tak mi přijde že to tu techniku pomalu ladí. I zápěstí tam nahoře dostává bídu - to mě teda nebolí a necítím ho, ale čekal bych že by se s těžšími váhy ozvalo tak to zkouším strečovat.

4.10.2025 Upper

Seated bb press (2. sklon)
5+1x88.5
4x87.5

Wide-grip pull ups (very wide)
5x30.5
5+1x27

Původně bylo v plánu kolem těch 29.5, ale nechtěl jsem na pinu stavět pyramidu z kotoučů tak jsem se pochlapil a dal 30.5 - a vzniklo 5 dobrých, stimulujicích shybů - paráda a teď už stačí přidat 2 opakování a takto donekonečna! Druhá série taky parádní - to je prostě super, když je to jeden týden nějak těžké a ten druhý tam je již lehkost - a o to víc to potěší, když to není nový cvik kde by to rychle progresovalo ale zarytý.

Militarypress
2x70
1x82.5
1x87.5
1x92.5 PR

Tak nejvíc, co jsem kdy na military zvedl a to zatím furt předunavujeme tlakama v sedě :) Lepší video nemám, už byla docela tma a nechtěl jsem svítit, protože mi to u militarek když jedu na předním stojanu svítí do obličeje. Chtělo to však kuráž, protože jsem u 87.5 ztratil lehce balanc a nebylo to lehké opakování.

Seated reverse curl
5+0x43.5
5+1x42.5

Incline triceps DB extension
5x27.5 - zapomněl jsem vystřídat kotouče, mělo být 26.5 ale nějak se to zvládlo
8+1x26

DB preacher
6x26

High incline DB press
8x45.5
6x45.5

DB row
11x67.5
8x68.5

Dip
5x50
4x15 (3s pauzy)+ 3x1 BW (3s pauzy)
MilanT

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2025 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes nohy. Čekají mě tři poslední tréninky před pauzou, tak si je musím užít. Ve čtvrtek mě čeká operace očí - chci si nechat odstranit dioptrie a poté asi nějakou chvíli budu muset dát cvičení pokoj - už teď přicházím o všechny svaly jen z pomyšlení :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2025 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ideální na nějaké pr
MilanT

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2025 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naopak, už mám v hlavě že ten měsíc cvičit nebudu a že to je za chvíli, tak už jen dopohody, to se nechce makat :-) A pak full in!
vlk#

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2025 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak hlavně, ať je ta operace trvalá nebo alespoň co nejtrvalejší!
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2025 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Ideální na nějaké pr

To si práve pochopil celé zle. Milan nám tu milosrdne dáva mesiac náskok, aby sme konečne niečo porobili aj my Z posledných PR na tomto fóre patrí 98% jemu, tak nám dal šancu.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MilanT log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 138, 139, 140  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: