|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
Johne: jak to myslis s tim pushpressem jen u prvniho opakovani.. jakoze si to nadhodis, protoze ciste to zdvihnout je to tezsi a pak uz jen celou serii vyuzivas elasticity svalu a jedes to jen treba po usi bez pokladani? To je pak military press a military press... v druhem pripade s pokladanim na hrudnik se stopkou je to o dooost tezsi.. ale nevim jestli sem to spravne pochopil, kdyztak oprav. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
A když jsem na záchodě, jak dlouho tam mám zůstat sedět, abych se nakonec zvedl opravdu férově bez využítí elasticity hýžďového svalu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | nevies spravit 1/4 drep s dynamickou pozitivnou fazou?
|
Umím, ale neumím to pořádně zkoordinovat s tlakem rukama; pár kilo navíc to udělá, ale třicet ani náhodou. Ale zatím jsem to zkoušel jen párkrát, třeba by se to časem zlepšilo, kdybych na tom pracoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po duben 02, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | A když jsem na záchodě, jak dlouho tam mám zůstat sedět, abych se nakonec zvedl opravdu férově bez využítí elasticity hýžďového svalu? |
A jsme doma... takze tvuj tisickrat opevovany, kralovsky a snad jediny cvik, ktery cvicis a jeste ho šidíš? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po duben 02, 2012 2:21 pm Předmět: |
|
|
Johne není to poprvý kdy rozpoutáváš podobnou diskuzi, připadá mi že znáš jen jediný cvik a je to podle tebe král cviků nad který není, jsi s tím jak nemocný. Začni teda push press cvičit když si myslíš že je to tak jednoduchý a za dva měsíce chci vidět těch 5x130 na videu. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po duben 02, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Nikde není psáno, že by se mělo jezdit se stopkou.. |
Ale ano je.. cekal bych, ze kdyz se timhle jedinym cvikem proti kazdymu ohanis a porovnavas, tak budes mit aspon dokonale zmaklou techniku... a podle toho co pises evidentne nemas a to bych velice rad videl video.. tim nezneuznavam tvuj vykon, ikdyz je k tve telesne vaze prumerny, ale cekal bych, ze to aspon jedes ciste se stopkou na hrudniku.. a netvrd mi, ze by si zvladl stejnou vahu pro stejny pocet opakovani jako s vyuzitim "pruziny" po uroven usi... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po duben 02, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
magion, ked sa dostanes na vacsie vahy tak stopka dole pri military presse smrdi zranenim rotatora. Preto to cvicim ako bench, hore sekundovy oddych medzi opakovaniami a dole bez stopky, ale az pod bradu
Aj podla Jasona Ferruggiu
http://kulturistika.ronnie.cz/c-9603-27-tipu-pro-zdravejsi-ramena-i.html
4. První opakování jakékoli série military-pressu vestoje začněte lehkým vyhoupnutím z nohou. Neříkám, abyste cvik proměnili v push-press, ale doporučuji mírný leg-drive pro minimálně první opakování. Důvodem pro toto opatření je fakt, že provádět výtlak váhy z ramen bez jakéhokoli momentu setrvačnosti je pro ramena velmi náročné a stresující. Je to dokonce pro ramena nejnebezpečnější fáze cviku. Pokud tedy zrovna nesoutěžíte v nějaké soutěži o co nejstriktnější tlak, začněte sérii z nohou. Jestli dokonce bojujete s přetrvávajícími problémy s rameny, měli byste udělat malý push-press v každém opakování. _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
ratatoile
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po duben 02, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
Ratatouile: Neber si to osobně, ale nejsi trochu hloupej? Nikdo se tu nechlubil, to za prvé. Za druhé se jednalo o čisté tlaky ve stoje. Pokud dávám na military 4-5x110kg tak kvalitně nasypaný pojedu se 140kg a nikdo tu řešit tělesnou váhu nebude. To je to směšný pokrytectví v silových sportech.
Magione. WTF...co to tady furt meleš? Budeš se ohánět nějakou stopkou...v tomhle cviku úplně nesmyslnou? Je vidět, že absolutně nevíš o čem mluvíš, což ti Korvín taktně naznačil. Ono když budeš cvičit s blbejma 60kg, tak můžeš vymýšlet ptákoviny a lpět na detailech, že ano? Místo toho alibisticky vyprávíš o zcela nepodstatném detailu se stopkou. I se stopkou v klidu pojedu s váhou kolem 100kg. V plném rozsahu jedu normálně a bez švihu 6X100-105kg. A určitě nejsem zvědavej jestli to za výkon uzná někdo jako ty
Jáký pružiny???? Prej pružiny.....vymyslel si nový pojem. A po uši?? To byl od tebe zase nějakej úlet?? Já jezdím většinou před hlavu a to k ohryzku, což je prakticky v úrovni klíční kosti. Takže si tu vypsal akorát pěknou řádku hovadin, ale pobavil si mě tím, že neuznáš můj výkon. To je vskutku zraňující.
Naposledy upravil Johncreasy dne po duben 02, 2012 10:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po duben 02, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
A ještě detail Magione. Vzhledem k tomu, že o mě mluvíš jako o člověku jednoho cviku, bych tě rád upozornil, že cviků cvičím opravdu více. Jestli si myslíš, že se věnuji jen na ramenům, tak bych tě rád vyvedl z omylu tím, že mám mimojiné dřepnuto skoro 300kg, bez pásku a bandáží. Na přítahy v předklonu jezdím čistě a bez švihu 5X160kg a se švihem zhruba 5x180-190kg. Na šikmé lavici jezdím 5x65kg jednoručky v plném rozsahu, ve stoje jezdím čisté tlaky s jednoruč 5x50kg, v sedě 5x60kg. Přízahy k bradě dám 6x80kg. To všechno sice tlustej, ale celoživotně naturální. Navíc ty váhy budu zlepšovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
ratatoile
|
Zaslal: po duben 02, 2012 10:59 pm Předmět: |
|
|
johny creasy: nikdo se ti nesměje, jen sem ti chtěl říct, že nabrat se dá slušněji, je sice hezký že vážiš hodně a seš naturální ale za jakou cenu? kdybys teď šel do diety, tak z těch vah co zvedáš zbyde hovno
zdar
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 02, 2012 11:08 pm Předmět: |
|
|
ratatoile zas také hovno by z nich nezbylo práve preto, bo sú vydrené naturánou cestou, tomu ver, množstvo nefunkčného loja na Johnovej tak preferovanej sile nepridáva, teda nemyslím, že silová strata by bola nejaká drastická, bola by, ale žiadny extrém. Ďalšia vec je jeho preferencia určitých cvikov v zmysle merítka posudzovania sily, holt ale tak je to jeho vec, neraz tak robíme aj sami vzhľadom na osobné preferencie/dispozície k určitým cvikom, napríklad ja budem takisto neustále omielať, že cvičím naturálne a takisto odkazovať na svoje výkony vzhľadom na moju relatívne nízku hmotnosť a pod.:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|