Military Press VS Push Press

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Military Press VS Push Press  Úvodní stránka -> Trénink -> Military Press VS Push Press
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kulíšek

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím... mě po výrazech a push pressech vyrostla ramene v celku solidně myslím... :)

Jen tak pro představu..
čistý tlak jsem v největší formě dala 55x3
Výrazový tah 90x2
Výraz do polodřepu 110
Výraz z beden 130...

Takže na tlaky jsem slaboučká jak čajíček...
Jasně, že je to o technice, ale to není úplně sranda... kolikrát už jsem slyšela borce, co byli silní, jak silnice, že na tom nic není, že nadhodit 200 je naprosto v pohodě, když mají pozvednuto 350 a pod...

EDIT: Než jsem to sesmolila (vařím, peču na Velikonoce), tak se tu řeší úplně něco jiného, tak soráč za teď už OT...:-D
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavla: ty mas tyzdennu frekvenciu a objem na tie pushpressy/jerky a rozne tlaky nad hlavu ako cele forum dokopy za mesiac. To by v tom bol cert aby ti nenarastli ramena .
kulíšek

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
pavla: ty mas tyzdennu frekvenciu a objem na tie pushpressy/jerky a rozne tlaky nad hlavu ako cele forum dokopy za mesiac. To by v tom bol cert aby ti nenarastli ramena .

No já ty tlaky silou právě moc nedělám.. nějak mě neba a přijde mi, že je to dost k ničemu u mě... jsem na to fakt slabá a i když jsem to drtila a silově to šlo nahoru, tak se to prostě nikde jinde neprojevilo...
Ale jinak dík...
dovidos

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co říkáte na tenhle pushpress od Klokova! Tohle se mi líbí víc,než výkony těch mastodontů,jako Savickas apod.Neukamenujte mne![/youtube]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dovidos napsal:
Co říkáte na tenhle pushpress od Klokova! Tohle se mi líbí víc,než výkony těch mastodontů,jako Savickas apod.Neukamenujte mne![/youtube]

Co k tomu chces slyset, sila mimozemskeho charakteru na kterou se 99,99999% lidi nikdy ani nepodiva
Kocik™

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 11:57 am    Předmět: Dotaz Odpovědět s citátem

Nenašel sem vhodnější topic, tak to hodim sem... Moje otázka zní: Jakou techniku používáte pro lockout ramen, ramena "zapakovaná" nebo naopak shrug, tj. trapézem? Na netu sem našel názory na oba dva způsoby, zajímaj mě i zdejší názory, díky
Ondra.kr

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě výraz dá 15kg.. Techniku se snažim zlepšovat a je fakt těžký se jí naučit ;)
Smile04

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
g_dgrim napsal:

No já ty tlaky silou právě moc nedělám.. nějak mě neba a přijde mi, že je to dost k ničemu u mě... jsem na to fakt slabá a i když jsem to drtila a silově to šlo nahoru, tak se to prostě nikde jinde neprojevilo...
Ale jinak dík...

tak u vás vzpěračů ta síla vychází především z nohou a středu těla pevnýho ne, kčemu je ti statická síla ramen...vpodstatě kničemu když máte dokonce zakázany to dotlačit ... potřebuješ bombu od spodu žejo a pak to umět udržet no možna na to je dobry mit silu aby to ten trical nevzdal při propnutí...

to co předvádí klokov to je neskutečnost jako vážně :D hroznej prasák ale jeho styl se mi páči...každopádně ten militarovýraz nebo co to tam předvádí s 180kg :D huba otevřená no...ale tak snad je jednou doženu :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Military Press VS Push Press Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: