Já nevím... mě po výrazech a push pressech vyrostla ramene v celku solidně myslím... :)
Jen tak pro představu..
čistý tlak jsem v největší formě dala 55x3
Výrazový tah 90x2
Výraz do polodřepu 110
Výraz z beden 130...
Takže na tlaky jsem slaboučká jak čajíček...
Jasně, že je to o technice, ale to není úplně sranda... kolikrát už jsem slyšela borce, co byli silní, jak silnice, že na tom nic není, že nadhodit 200 je naprosto v pohodě, když mají pozvednuto 350 a pod...
EDIT: Než jsem to sesmolila (vařím, peču na Velikonoce), tak se tu řeší úplně něco jiného, tak soráč za teď už OT...:-D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
pavla: ty mas tyzdennu frekvenciu a objem na tie pushpressy/jerky a rozne tlaky nad hlavu ako cele forum dokopy za mesiac. To by v tom bol cert aby ti nenarastli ramena .
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
pavla: ty mas tyzdennu frekvenciu a objem na tie pushpressy/jerky a rozne tlaky nad hlavu ako cele forum dokopy za mesiac. To by v tom bol cert aby ti nenarastli ramena .
No já ty tlaky silou právě moc nedělám.. nějak mě neba a přijde mi, že je to dost k ničemu u mě... jsem na to fakt slabá a i když jsem to drtila a silově to šlo nahoru, tak se to prostě nikde jinde neprojevilo...
Ale jinak dík...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Nenašel sem vhodnější topic, tak to hodim sem... Moje otázka zní: Jakou techniku používáte pro lockout ramen, ramena "zapakovaná" nebo naopak shrug, tj. trapézem? Na netu sem našel názory na oba dva způsoby, zajímaj mě i zdejší názory, díky
No já ty tlaky silou právě moc nedělám.. nějak mě neba a přijde mi, že je to dost k ničemu u mě... jsem na to fakt slabá a i když jsem to drtila a silově to šlo nahoru, tak se to prostě nikde jinde neprojevilo...
Ale jinak dík...
tak u vás vzpěračů ta síla vychází především z nohou a středu těla pevnýho ne, kčemu je ti statická síla ramen...vpodstatě kničemu když máte dokonce zakázany to dotlačit ... potřebuješ bombu od spodu žejo a pak to umět udržet no možna na to je dobry mit silu aby to ten trical nevzdal při propnutí...
to co předvádí klokov to je neskutečnost jako vážně :D hroznej prasák ale jeho styl se mi páči...každopádně ten militarovýraz nebo co to tam předvádí s 180kg :D huba otevřená no...ale tak snad je jednou doženu :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru