Warm-Up :
◇ 10 min eliptical, 6 Km/H
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
Dřep : 5*3 ~ 80% 1RM (dynamika / technika) Warm-Up: Předkopávání: 35x5, 30x7.5 na střídačku jednonož
☞ 12x15, 10x55, 5x95, 2x115, 3x135, 3x135, 3x135, 3x135, 3x135 - pocitově lehký ... trochu znatelná únava spodních zad, ale dalo se
Goodmornings : PEAK 3
☞ 10*15, 6*55, 2x95, 3x115 - PR - záda už jsem měl dost rozehřátý i načatý z dřepů, tak jsem nechtěl moc zbytečných sérií a šel jsem rovnou 115 - záda i hamstringy sem krásně cítil, takže snad to bylo i technicky ok
CG Benchpress : 4*5 ~ 75% 1RM Warm-Up: Stahovaní horní kladky s provazy: 35x7.5
☞ 10x15, 6x55, 3x75, 3x90, 5x100 - PR , 5x100, 5x100 - strašně na krev, 5x95 - měl jsem z toho docela respekt, ale první série mi překvapila jako prase, protože byla lehká, druhá už o poznání horší no a třetí sem dotlačoval snad 15 vteřin, tak sem na poslední dal 95 ... nevim jestli sem radši neměl dát třeba 3x100 ?? nicméně radost, protože o 5x100 na uzkym benči sem ještě před nedavnem ani nesnil :)
Doplňky :
Zakopávání :
☞ 8x20, 8x30, 8x40, 8x40, 8x40
Výpony na legpressu + výpony ve stoje na jedné noze s vlastní vahou : Supersérie
☞ 30x25 + 15/15, 30x50 + 15/15, 30x75 + 15/15, 30x100 + 15/15, 30x100 + 15/15, 35x100 + 15/15
Sklapovačky s předáváním fitballu + Zkracovačky s nohama na fitballu : Supersérie
☞ 3 x max
Strečing :
◇ Statickej strečing celýho těla: 30-45 sec v poloze
◇ Coach Pedlay: Upper body stretches
Video: dřepy - poslední (5.) série, goodmornings 3 for max
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
davaj si pozor na chrbat,ked ho zagulatis ked ides dole cinka ti ide po krku
Ono to tak z toho videa asi vypadá, ale činka je opravdu pořád na stejným místě, jenom trochu ohnu horní záda, což by ale nemělo bejt na škodu, ne?
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Dobře to tam sázíš.Ale klidně trochu zvolni zítra,ať ty záda úplně neuvaříš,přeci jenom máš tam ještě jeden týden...
Okej, podle pocitu uberu váhu nebo série a uvidíme :)
Koukám do tvýho logu a vidim, že bys taky chtěl vyzkoušet soutěž strongman amatér jako já, neuděláme nějakej junior team? :-D
Já sem jedině pro, ale jako junior už bych asi neprošel, takže bych to nazval něco jako "Begginers Team" :-)
Jo věkově by mi to taky neprošlo ten tvůj název ''Begginers Team'' je výstižnější :-D
Ať se taky něco novýho dozvim ...jak je to vůbec s těma "týmama" ... koukal sem, že na strongman.cz jsou nějaký 3 týmy (Czech Top Team, Czech Elite Group, Free Lance Category) ... to se člověk někam musí přidat, když se chce zůčastnit poháru nebo k čemu vlastně ty týmy jsou?
K ničemu, ale mělo by to být dělené podle startů - když už chvíli závodíte tak vás přehodí, ale jinak to nějak pádný význam nemá - Top team jsou profi. Chceš soutěžit, tak se přihlaš u člověka, který konkrétní závod pořádá a přijeď. (víc informací - o každém klání získáte zde: http://ceskystrongman.cz/ a to zhruba 14 předem)
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
Naposledy upravil Wygh dne st prosinec 08, 2010 12:19 am, celkově upraveno 2 krát
Super, díky, já si myslel, že to tak nějak bude :)
mě se teď nějakým záhadným způsobem podařilo taky dostat na 100kg na úzkym benchi (i když jenom 2 opakování), což jsem nebyl schopnej dát normálním benchem dlouhý měsíce.
Díky toho zprzněnýmu ramenu nejsem schopen jet normal bench a jsem docela překvapenej jak ta změna prospěla síle.
mě se teď nějakým záhadným způsobem podařilo taky dostat na 100kg na úzkym benchi (i když jenom 2 opakování), což jsem nebyl schopnej dát normálním benchem dlouhý měsíce.
Ja to taky tak mam, u hodne lidi jsou silnejsi tricepsy nez prsa, teda mam takove zkusenosti
Díky toho zprzněnýmu ramenu nejsem schopen jet normal bench a jsem docela překvapenej jak ta změna prospěla síle.
Díky:-)
Klasika bench mi prostě nikdy moc nevyhovoval, jakmile sem zkusil uzkej, tak sem věděl, že tudy pro mě vede cesta ke zlepšení a dokonce mi vyhovuje na někoho až extra úzkej, mam mezi rukama jenom cca 25-30 cm ... já to vidim tak, že je to logický už od přírody :-) ... tricepsy prostě mají od přírody schopnost mít větší sílu než prsa, vždyt taky na jakej pohyb, jaký zvedání by si použil přirozeně prsa :) Možná kdybych běhal po 4 jako gorila :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru