|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: ne září 23, 2007 8:57 pm Předmět: |
|
|
jobekr: bych to musel vidět.Se někdy kouknu až tě uvidim v posilce a nějak to sesumírujeme _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jobekr
|
Zaslal: ne září 23, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | jobekr napsal: | | keba napsal: | | Jo klíďo ale už minule co si se tam rozscvičoval si měl činku moc vysoko na trapézech.Na to se zkus zaměřit a posadit ji o hodně níž.někdy tě zkouknu a tu mrtvolu máš jen v hlavě.170 bys dal jak nic |
s těma trapezama si dávám dost pozor, pokládám to na zadní delty až na tu kost co tam je (nevim jak se jmenuje:)) ), tenhle problém jsem míval ze začátku, ale to jsem nemohl hýbat hlavou, teď mě to chytá jako pod pravym latmisem, když mě to chytne, tak skoro nemůžu ani mluvit - nejspíš nerv... a zkoušel jsem 160 a vůbec to nešlo...až budu mít den, tak to zkusím zase o něco víc teda :)) |
Jako Kg na dřep? |
ne ne, to už bylo k těm mrtvolkám :) na tebe ještě nemám, neboj _________________ Čeho nedosáhneš silou, toho dosáhneš ještě větší silou, čeho nedosáhneš ještě větší silou, toho dosáhneš kladivem!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | Po dlouhý době se musím trošku pochlubit
Triceps. extenze s JR 60kg x 10 reps. | Pěkný. To bych si nedal ani nahoru.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | SCHWACA napsal: | Po dlouhý době se musím trošku pochlubit
Triceps. extenze s JR 60kg x 10 reps. | Pěkný. To bych si nedal ani nahoru.o) |
no na to sem hrdej ze si to tam zvladnu dat sam, jen za mnou stal manik kdyby nahodou..., ale nebyl treba
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
Schwaca: beda jestli na pristim srazu budes se svymi 60*10 na tricak predvadet bench 100*8, to te pak zhusta poslu do prdele _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | SCHWACA napsal: | Po dlouhý době se musím trošku pochlubit
Triceps. extenze s JR 60kg x 10 reps. |
pekne, tenhle cvik mam taky rad, maxko mam 17x60kg a 8x70kg tak makej |
no ako to tak citam som na tom biedne tento cvik patri tiez medzi moje oblubene a bol som nadrzany ked som dal 7*40 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 3:35 pm Předmět: |
|
|
dneska 2x350kg převrácení gumy
a 1x153kg dřep jen s páskem _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so říjen 13, 2007 3:49 pm Předmět: |
|
|
mrtvolu teď budu testovat a bude to tak 200-210.Já dřív dřepoval dost s bandážema tak jsem trochu odlehčil a dal bez nich _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 3:53 pm Předmět: |
|
|
Cizo: mluvime tu o stejnem cviku, tric. extenze s JR nad hlavou v sede s tim, ze si to podam ze sedu na hrudnik sam a nad hlavu pak? pokud das takhle 70 kg, tak mi to hlava nebere _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|