Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 411, 412, 413 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj je to zajimave, ale ja tet skoro kazdej trening jel tlaky s volnou se 100kg a dotykal sem se dole hrudniku a tet sem dal se stejnou vahou multipress a byl sem rad, kdyz sem dal o 4 opakovani mene a jen po nos nez s volnou. Multak nebrat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
venca.v

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
jj je to zajimave, ale ja tet skoro kazdej trening jel tlaky s volnou se 100kg a dotykal sem se dole hrudniku a tet sem dal se stejnou vahou multipress a byl sem rad, kdyz sem dal o 4 opakovani mene a jen po nos nez s volnou. Multak nebrat...

jj, je to tak, ale my nemame v posilovne stojan na volnou ani volnej bench, je tam jen multipress, i kdyz sem presel z normalniho benche na multipress tak sem tam dal to co sem dal normalne 15x, asi jen 6x, ted uz sem si na to nastesti zvyk a sem na tom tak nejak stejne jako na tom volnym.
maria

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tlaky s jednoručkami na predné ramená a vrch prsnych svalov na šikmej lavičke s najvyšším sklonom 10x 24 kg
na prsia to idem normálne, na ramená chodím skorej na mp, jednoručky ma milo prekvapili
ripperr

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes front squat 140kg 8r nasledne nato 150kg 4r vsade rezerva aspon 1r. Inak vsetko no belt:). BW: 95-6kg. Video neskor uploudnem
Seva98

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drep asstograss s volnou osou 100 kg x 15, BW 78kg ,pak jsem ulehl a pul hodiny me bolela hlava

https://www.zonetraininglog.com
maria

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes bradlá, posledná seria na opasku +17,5 kg 10 opakovaní a šlo to celkom ľahko
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maxko - 190kg mrtvej tah
technika ale dost špatná.. teda ne brutálně, ale prostě špatná. Sice bych i těch 200kg vytáhl, ale tam už by ty záda byly super kulatý.... úchop ale totálně v pohodě, držel sem to asi 10s jako nic
zajímavý je to, že jak jsem zkrácenej... jak mám blbou techniku, tak mě v životě po mrtvole v zádech nepíchlo ani nebolelo... nechápu

BW 88kg

teď mě ještě čeká dřep a bench... bench chci tak 115kg určitě... dřep netuším vůbec. Bude to podle toho, kde to budu dělat... s jakou tyčí... jak se vyspím. Dával sem 5x5x 135kg... jinak max 150kg
160kg sem měl cíl, že bych chtěl tohle jaro dát... tak uvidíme. Asi to zkusím v BG kvůli lehkým závažím :D
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
maxko - 190kg mrtvej tah
technika ale dost špatná.. teda ne brutálně, ale prostě špatná. Sice bych i těch 200kg vytáhl, ale tam už by ty záda byly super kulatý.... úchop ale totálně v pohodě, držel sem to asi 10s jako nic
zajímavý je to, že jak jsem zkrácenej... jak mám blbou techniku, tak mě v životě po mrtvole v zádech nepíchlo ani nebolelo... nechápu

BW 88kg

teď mě ještě čeká dřep a bench... bench chci tak 115kg určitě... dřep netuším vůbec. Bude to podle toho, kde to budu dělat... s jakou tyčí... jak se vyspím. Dával sem 5x5x 135kg... jinak max 150kg
160kg sem měl cíl, že bych chtěl tohle jaro dát... tak uvidíme. Asi to zkusím v BG kvůli lehkým závažím :D

tak to je hodne dobre na to jakej ses chcipak (samozrejme vtip), skoda ze jsi to nezkousel ve stredu, ta technika by me zajimala, ale kdyz rikas dost spatna, tak to bude urcite naprosto v pohode :)

v BG by bylo 200 jak hovno, takze 160 na drep das, bench jsi mel 5x100 pri nasem spolecnem treninku, takze 115 musi jit taky
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já asi půjdu cvičit v pondělí a ve středu, tak kdybys chtěl, můžeš jít semnou a jistil bys mě na něco =) a ukázal bych ti mrtvolu třeba se 100kg kde mám techniku taky hroznou - nemá smysl to dál psát, musíš to vidět... sice sem krátkej, ale prostě se tam neposkládám tak, abych měl ty záda rovný...
ten dřep... tj fakt o psychice, jaká posilka to bude, jak daleko od zrcadla budu (lol)... a navíc poslední dobou si nejsem vůbec jistej při dřepech tou silou. Sem totiž zas pod 5 opakování nešel asi 4 měsíce...
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
maxko - 190kg mrtvej tah

BW 88kg

Tak zrovna tvoje vykony me zajimaji, protoze mam podobne. MT mam o 10kg lepsi, ale asi budes mit lepsi benc, good luck :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
dnes bradlá, posledná seria na opasku +17,5 kg 10 opakovaní a šlo to celkom ľahko

Tak to slušná je práce, já začal teď po nemoci a 10xBW (cca 84kg) a dost mě to zničilo, ale aspoň se mohu vymluvit na bolest tricepsu z předešlého tréninku prsou.
haino

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Věru slušná,na tak mladé děvče.
ripperr

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dnes front squat 6x160kg (no belt). endorfiny
Sloty

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:

Ty kráááááso to je hodně dobrý
ripperr

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
ripperr napsal:

Ty kráááááso to je hodně dobrý

dik, posledne opacko na krv.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 411, 412, 413 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: