Imho ten cvik není až tak o síle jako o koordinaci a technice.
Technika OHS není až tak složitá...
Jinak je to 1,56ti násobek mé hmotnosti... nechci se nějak tohle, ale to už mi přijde i celkem silové...
Samozřejmě že v tvém podání s tou váhou je to úžasný výkon, to co jsem napsal jsem napsal, aby si ti co to zkoušeli poprvé a měli potíže s 40kg nemysleli jací jsou lemplové
By me take zajimalo, jak ti jde strongmanovske vyzirani se )
Me se teda spis libi jak to zvednes ze zeme jako pirko rovnou nahoru na ramena. Ten tlak si umim predstavit u me treba za 2 roky, ale to zvednuti, asi se tomu cviku nejak rika, ten teda vubec.
Nevim kam to napsat, tak to napisu sem , jen by me zajimalo jestli treba nekdo nevite, protoze se v tom moc neorientuju, jestli je nejaka soutez v raw benchpressu, v nejblizsi dobe, momentalne se pohybuju neco malo pod 160kg na 78kg vahy raw, je mi 22, tak ze bych moh zase zkusit nakou soutez, ale vubec nevim kde by nejaka byla. A jeste me zajima jestli jsou nekde zapsany rekordy v raw benchi abych zjistil jak na tom priblizne sem. Dresy me nezajimaj, ty neuznavam
myslím, že ešte stihneš juniory venca (do 23 let, či?), každopádne raw ked potlačíš v tej svojej váhovke 155+, tak na tom budeš doosť dobre.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Což je sice trojboj, ale máš alespoň nějaké limity a výsledky, pokud se to chytí, podle mě bude raw bench určitě časem a na tvoji váhu je to parádní výkon, si nedovedu představit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru