|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: |
Přemístění + výrazový tlak: ,
Dřepy s výskokem..
|
tohle neni zrovna idealni cviceni pro nekoho, kdo ma problemy se zadama.. celkove v tom nejak nevidim prinos pro tvoje cile _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | shooter napsal: |
Dřepy s výskokem..
|
tohle neni zrovna idealni cviceni pro nekoho, kdo ma problemy se zadama.. celkove v tom nejak nevidim prinos pro tvoje cile |
On v tom má systém a ví jak udržet co nejvíce sval hmoty.
Ono to včera nebolelo, ani minule když jsem to dělal, tak jsem myslel, že to bude v pohodě. Trenér se mě vždycky ptá jestli mě to po tom bolí, takže mu to za vinu dávat nemůžu.
Edit: samozřejmě že už tohle příště nepojedu, ono za to taky můžou planky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: |
učil jsem se techniku takže váha minimální
|
Ono ikdyž se člověk učí techniku, tak právě tím, že dá nižší váhu, dělá to třeba i technicky dobře, tak se prostě nezpevní tak moc, protože tělo si říká pohoda a pak jsou z toho mnohdy větší problémy než z velké váhy, na kterou musí člověk máknout. Já mám taky problémy se zády, zkoušel jsem přemístění s nízkou váhou (cca 50kg) a cítil jsem spodek ne příliš šťastně, pak jsem dával série po 3 s 75 (na moje záda celkem vyšší váha) a bylo to absolutně v pohodě, protože ta váha nutí člověka soustředit. Hlavně bolest zad po tomhle přichází až fakt za delší dobu, tak je lepší to zkusit je hodně jemně, když jde o nový cvik a pak uvidíš až zítra, co na to říkají tvoje záda.
Ale jinak to už vypadá dobře, jseš dobrej, že jsi to vydržel, ikdyž to šlo zezačátku ztuha. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 10:22 am Předmět: |
|
|
Luster ti to píše dobře, ono takový cvik jako je dřep udělá každý moula, ale korektní hluboký dřep, kdy držíš opravdu zpevněný střed těla, máš zatnuté všechny stabilizační svaly a sedáš jakoby dozadu udělá málo-kdo...a dřep s výskokem je ještě 10x horší, při té fázi kdy dopadáš z výskoku prostě nevěřím tomu, že se do toho poskládáš a udržíš tu pozici...pro někoho, kdo má záda OK proč ne, ale být tebou, tak se dřepům s výskokem fakt obloukem vyhnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
Oddo, mně nějak dost dobře nejdou dohromady slova jako hluboký dřep a sedat dozadu, pokud chceš udržet vzpřímenej trup. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 11:28 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Oddo, mně nějak dost dobře nejdou dohromady slova jako hluboký dřep a sedat dozadu, pokud chceš udržet vzpřímenej trup. |
Ta slovní interpretace je vždycky risk tak hluboký dřep označuje rozsah pohybu, a sedat dozadu zase patří k pozici kolen vůči chodidlům, aby neopíral váhu do kolen, ale aby pohyb vycházel z boků a váha byla na patách ale je jasné, že pokud sedá člověk moc "dozadu" tak neudrží vzpřímený trup
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
áá zááásobičky pěkný, jen ať to roste
* ..ty zádu super... ale nejvíc se mě líběj ty ramena, jsem zvedavej co vylepšíš..
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
Díky
Sobota:
Do večera se ty záda srovnali a šel jse si dát jen ruce a ramena.
Triceps:
Francouz jč:
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg
Stahování vrchní kladky lano:
1x10..40kg
1x10..40kg
1x10..30kg
Biceps:
Zdvihy vč:
1x8..40kg
1x8..40kg
1x8..40kg
"21"
1x7..25kg + 1x7..25kg + 1x7..25kg
Scottovka jč:
1x10..10kg
1x10..12kg
1x10..12kg
Ramena:
Rozpažky ve stoje:
1x8..10kg + 1x8..7kg + 1x8..5kg
1x8..12kg + 1x8..10kg + 1x8..7kg
1x8..10kg + 1x8..7kg + 1x8..5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Luster napsal: | | shooter napsal: |
Dřepy s výskokem..
|
tohle neni zrovna idealni cviceni pro nekoho, kdo ma problemy se zadama.. celkove v tom nejak nevidim prinos pro tvoje cile |
On v tom má systém a ví jak udržet co nejvíce sval hmoty.
Ono to včera nebolelo, ani minule když jsem to dělal, tak jsem myslel, že to bude v pohodě. Trenér se mě vždycky ptá jestli mě to po tom bolí, takže mu to za vinu dávat nemůžu.
Edit: samozřejmě že už tohle příště nepojedu, ono za to taky můžou planky. |
Takhleto ale nefunguje,to že tě to nebolí při a po cvičení neznamená že to nemáš posraný z toho... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
Já už to mám posraný dlouho, jen to jednu dobu vůbec nebolí, nevím o tom a pak najednou se to zase objeví a je to v háji. Prostě musím nějak předvídat, to se nějak poddá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 10:20 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Já už to mám posraný dlouho, jen to jednu dobu vůbec nebolí, nevím o tom a pak najednou se to zase objeví a je to v háji. Prostě musím nějak předvídat, to se nějak poddá. |
Jojo ono se to poddá. Až prdne plotna _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
Tyo trochu soudnosti
jinak plotýna už jednou prdla co jednou dvakrát a nebylo to zrovna příjemné to ví například Judson
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|