- No malinko jsem čekal že ta technika bude lepší, ale ta serie mě přišla o dost horší než ta první, vždycky to bylo obráceně, první na hovno a druhá pohoda
koukal jsem na to poslední video - hezky ses vyhecoval - a i když ten úchop úplně nevidím, tak mi připadá jako střídavý - levá podhmat, pravá nadhmat, pletu se nebo čemu říkáš zámkový? zámek (hook) je nadhmat a prsty přes palec (bolí to).
koukal jsem na to poslední video - hezky ses vyhecoval - a i když ten úchop úplně nevidím, tak mi připadá jako střídavý - levá podhmat, pravá nadhmat, pletu se nebo čemu říkáš zámkový? zámek (hook) je nadhmat a prsty přes palec (bolí to).
Ajo, to jsem vůl Ano ten můj zámkový úchop je teda myšleno jako střídavý úchop. Děkuji že jsi reagoval a mohl jsem to uvést teda na správný výraz.
- Tohle mě při tom korte chybělo, různé doplňky ať to jsou ruce či ramena, lýtka atd..
- Necvičit tyhle ostatní partie skoro dva měsíce bylo dost na prd, dost to chybělo a hlavně to celkem spadlo..
- Tak proto jsem jsi dnešní trénink tak užil, pumpa neskutečná, byla to bomba
- Ty modré návleky jsem jsi koupil proto že mě pobolívalo levém lokti.
- Bohužel špatná domluva se sparingem, blbě jsem ho pochopil kdy budeme zkoušet bench, pochopil jsem že dneska dáme nohy a až zítra v úterý zkusíme bench, proto jsem včera dal ruce
kdybych věděl tak dám raději volno...
- No ale i tak spokojenost dal jsem jsi dvě nový PR zkusil jsem jsi to a i když triceps a docela i přední delty byly unaveny ze včerejška tak to ještě šlo.
- Myslím jsi že bych na tech závodech mohl dát těch 115 kg na druhý pokus a na třetí třeba zkusit 120kg
- Uvidíme no, mám trochu nutkání to zkusit třeba v pátek nebo sobotu těch 120 kg abych věděl jak na to teda jsme, ale zas to nechci nějak přepálit
- Jak dlouho před soutěží by se měl vyřadit takovej silovější trénink nebo zkoušet takovýhle bejkárny ??
1x170kg
1x180kg PR 0x190kg - sakra těžký to bylo, nemůžu to počítat jako platný pokus, už jsme byl na hoře narovnaný všechno v pohodě zatím to vypadalo že už to je OK a bude BIG PR, ale asi po sekundě max sekunda a půl co jsem byl na hoře se mi osa smekla z ruky, no úplně najednou selhali ruce už jsem to neudržel.
Bohužel trochu zklamání ale vím že ta 190kg půjde brzo. (snad)
Levá ruka slušně sedřená, budu doufat že to do příští soboty bude OK, jinak to je v prdeli
------------------------------------------------------
Bench
10x20kg
8x40kg
6x60kg
4x80kg
4x80kg
4x80kg
- brzda dolů, 3s. stopka, výbušně na horu, bez propnutí loktů
- celkem slušně to bralo, pěkná změna
Tlaky na ramena s v.č. za hlavou ( hloubka - pod uši )
8x20kg
8x50kg
8x50kg
8x50kg
před hlavou ( hloubka kolem brady )
6x60kg
6x65kg
6x65kg
4x70kg + 2 s lehkou dopomocí
- sedřený z mrtvoly při 150kg se to stalo pak už se to jen zvětšovalo a zvětšovalo a cit v ruce byl menší a nepříjemná bolest ( pálení )
- tu 190 už to prostě neudrželo
Bench
10x20kg
8x60kg
6x80kg
4x90kg
3x100kg - 2s. dole stopka, menší brzda v dolní fázi .... Jinak tohle je PR na počet
4x120kg - polonegativní opakování ( dolů brda a menší pomoc v dolní fázi ) dost těžký
4x120kg - polonegativní opakování ( dolů brda a menší pomoc v dolní fázi ) těžký
Dneska poslední těžší trénink před závodama, půjdu ještě ve středu ráno ale to bude spíš protahovací, žádné bláznění.
Dneska ten benc mi udělal opravdu radost, ta 100 byla opravdu lehká myslím jsi že ještě rezerva na jedno opakování tam bylo a kdybych nedělal ty stopky tak jich tam klidně naflákám o dost víc.
Zítra naposled do práce a pak dovolená až do 6 leda Takže regenerace bude 100%
Bench 100kg - good lift = pohoda, lehoučký, neveděl jsem, jakou si mám dát váhu na první pokus, tak jsem to raději podsekl víc, ať je jistota
110kg - good lift = neskutečný problém dal jsem jsi moc čpavku a měl jsem co dělat, abych to rozdýchal, lehl jsem jsi a neskutečně se mně motala hlava, tak sparing za mnou mi řekl, ať se posadím a rozdýchám, po té pohoda
115kg - noo lift = bez čpavku, už jsem ho nemohl ani cítit, dělalo se mi špatně, škoda, chybělo dost málo a bylo by to nahoře
Mrtvý tah 170kg - noo lift = na frajera si to chytnu nadhmatem 170kg - good lift = malinko mě to rozhodilo, jak jsem první pokus nedal, ale zatáhl jsem to dobře
185kg - good lift = rezerva tam ještě byla, ale raději jsem šel na jistotu a věděl jsem, že tohle by mělo dopadnout
- naváženo 88,8 kg - spokojenost
- na jedné straně ohromná spokojenost, byly to první závody a opravdu moc jsem si je užil, poznal jsem tam nový bezva lidi, tady z fora přijel Mravenec1 je to frajér, má ohromnou sílu, je to dobrej kluk, pěkně hecoval a motivace od něj 100%, i když jsme byli soupeři, tak se choval velmi přátelsky, patří mu za to velké dík
- co se týče výkonů
bench - trochu jsem si na tu 115 věřil, ale tam jsem to posral tím čpavkem (ponaučení pro příště)
mrtvý tah - 170 nadhmatem - vůbec nechápu, pak už se to jen vezlo. Ale i tak 185 je pěkný, opravdu vím, že ta rezerva tam ještě je.
Sestříhám video a zkusím to nějak upravit a pak to se dám.
- po každém přidání byly 10s pauzy ale když už to bylo u 200 tak byla vetší a musel jsem se jít i projít už to nešlo, tohle nebylo ani peklo, to nejde ani popsat slovy
- Milana znám asi týden ale už ho nemám rád tímhle mě opravdu zničil
Zakopávání
8x15kg
8x25kg
8x35kg
6x45kg
6x50kg - tady až do konce to šlo vše s menší dopomocí na hoře, jen to dotáhnout do uplného konce
6x50kg
6x50kg
- nahoře pauza, dolů brzda
Lýtka v sedě
5s x max
- výborný stroj, pěkně jsem to cítil, škoda že takový není u nás v gymu
- dal jsem je dost těžce a když už to nešlo tak + 10 a víc s poloviční váhou
- nevím co k tomu napsat, nemám k tomu ani slov, ŠÍLENOST, jsem rád že žiju
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru