|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
numerouno

|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
uvidim jak to budu stihat..zatim to de hezky a chci postnout fotku na 70ti kilech, tzn, ze tak v pulce unoru bych ji sem moh hodit.. a hlavne jedu na dovolenou za tejden, tak budu mit chvilku pauzu od treninku a zradlo taky nebude numero uno .. :D ale verim,ze nabirat budu i pres to.. budou me zivin myslenky na to jak budu obrovskej a z nich porostu :D _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
Proc mne pripada, ze trpis tim samym druhem demence jako r@mbo?  To je nejaky nakazlivy nebo co ? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
o tom nic nevim, jen , ze me bude bedlive sledovat az do doby,kdy budu obrovska nechutna bestie :D _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
tady sem nasel jednu 60ti kilovku, svlecenej nemam, ptz sem se nikdy svlecenej nefotil, kdo by se taky se 60ti kilcama svliknul na fotak.. :D kdo bejval hubenej , tak urcite vi xD
_________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
| numerouno napsal: | tady sem nasel jednu 60ti kilovku, svlecenej nemam, ptz sem se nikdy svlecenej nefotil, kdo by se taky se 60ti kilcama svliknul na fotak.. :D kdo bejval hubenej , tak urcite vi xD
|
in Matrix ?
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
nerozumim :D _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
| numerouno napsal: | | nerozumim :D |
nevadí
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út leden 10, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Proc mne pripada, ze trpis tim samym druhem demence jako r@mbo? To je nejaky nakazlivy nebo co ? |
To je jeden a ten samý člověk, protože takovej debil snad ani nemůže být 2x
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: út leden 10, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
ja to tady moc nectu, tak ho neznam, moc lidem nebudu radit, ptz kdyby poslouchali moje rady, tak by meli sanci mit lepsi formu nez mam ja .. i kdyz je to malo pravdepodobny,protoze by museli bejt stejne God-gifted jako sem ja... _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 10, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
| numerouno napsal: | | ja to tady moc nectu, tak ho neznam, moc lidem nebudu radit, ptz kdyby poslouchali moje rady, tak by meli sanci mit lepsi formu nez mam ja .. i kdyz je to malo pravdepodobny,protoze by museli bejt stejne God-gifted jako sem ja... |
Tohle by chtělo archivovat do kroniky ronnie fora ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út leden 10, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
"ja to tady moc nectu, tak ho neznam, moc lidem nebudu radit, ptz kdyby poslouchali moje rady, tak by meli sanci mit lepsi formu nez mam ja .. i kdyz je to malo pravdepodobny,protoze by museli bejt stejne God-gifted jako sem ja..."
To si s snad někam i poznamenám, pane prezidente. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
crazytea
|
Zaslal: út leden 10, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
numerouno: je az vtipný kolika lidem nedáš spát  Já ti fandim, pokračuj dál. Tvuj a r@mbův log sou moje oblíbeny. _________________ sparta vole! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út leden 10, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: út leden 10, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem tu na foru poprvy, ma tu acc jeste bracha, kerej nepobral takovej dar jako ja, nechci ho urazit, ale na to jak dlouho cvici je proste malej no.. ( az to budes cist, tak me hned nemlat a nejdrvi se zamysli,kdo koho bude za pul roku mlatit a ze bych ti to moh oplatit .. a dvojnasob :D ) ale on uz sem moc nepise, protoze ma jiny starosti..a taky stagnuje a stydi se za to, ptz vi, ze do pul roku ho mam v kapse.. jinak diky chlapi za vasi podporu a prispevky v logu, ste muj hnaci motor na moji velikost.. a ja rostu s kazdym vasim prispevkem a s kazdou stranou logu mi roste BP/DL/SQ o 5kg _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|