|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
numerouno

|
Zaslal: út leden 10, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
a konec flamu chlapi.. musim nekam taky psat svoje godlike treninky.. :D
jinak od 9.1 do 16.1. mam volno _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út leden 10, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
| numerouno napsal: | | jinak od 9.1 do 16.1. mam volno |
Co sa stalo? Zasadanie na Olympe?
edit.: olymp - nie olympia _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Naposledy upravil Rachela dne út leden 10, 2012 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: út leden 10, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
nekecej,ze tam jedes taky?Mno nechtel jsem se vychloubat,ale kdyz uz to vis i ty.. tak tam jedu dat prednasku prihlasenejm na olympii na tema : How to live with godlike genetics.
edit: no jo..slovencina _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
Naposledy upravil numerouno dne st leden 11, 2012 7:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út leden 10, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Vůbec tomu tvému humoru nerozumim.Nevim jestli si už takhle vyrostl.Nebo si z nás dělaš jenom srandu.Když seš takovej talent tak sem postni foto jak vypadáš teď ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: st leden 11, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
dneska mam volno _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: so leden 14, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
dneska mam volno _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: so leden 14, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
Prijde mi to jako kdybych si tedka se svoji vahou 102 kg zalozil stejnej blog a 40 tydnu jenom kecal sice hezky ale temer nerealny veci. 40 tydnu tady totalne ignoroval dotazy na aktualni foto a vymlouval se na to, ze sem se nikdy bez tricka nefotil. Tvrdil o sobe jakej jsem talent a celkove se na povrch choval jako ze mam vsechno pod kontrolou, vsechno v ruce, znam vsechny tajemsti i uskali posilovani, stravy, suplementace a regenerace. A po 40 tydnech az by se vsichni co to tu ctou zeptali "uz jsi nabral tech 40kg?" Tak bych se vyfotil a poslal proste fotku, kde tech 100kg uz davno je:) A ostatni by uzasli, ze jsem to dokazal !!! Pokud se opravdu bavime o nabirani svalove hmoty. Ono i kdyby jsi mel pribrat za 40 dni 40 kg v pomeru 30kg svaly+10kg tuk tak je to z meho hlediska nemozne. Rikam ze sveho hlediska protoze osobne tomu neverim, pokud nekdo veri tak mu to neberu.
Uz tedka je jasny, ze tenhle blog budu nadale cist ale vis jak.. nektere blogy jsou pro zajimavost, nektere pro ziskani ruznych rad nebo predani zkusenosti.. a nejake blogy jsou pro pobaveni.
jen tak na zaver.. UDELAT FOTKY MUZES KLIDNE TEDKA a bez TRICKA.. JA SI TY 4KG nebo kolik uz jsi to nabral klidne odectu
btw: dekuji ti za motivaci.. a to ze jsem se odhodlal napsat svuj druhy prispevek na forum, vic toho asi nebude....
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so leden 14, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
A on říkal něco o nabírání čistýho masa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: so leden 14, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
Jiste ze ne... proto jsem do sveho predesleho postu napsal ze se bude jednat o kombinaci tuku a svaloviny..to v jakem to bude presnem pomeru to nezminuje ani ON ani JA.
| citace: | | so prosinec 31, 2011 , planuju to nabrat ve slusny kvalite, samozrejmne tam bude hodne tuku, ale nebude to tak strasny,jinak sem byl vzdycky takhle hubenej, sem ektomorf stejne jako bratr, ale on uz nabrat poradne..a poctivou drinou a perfektnim jidlem, zadny dzusy :D |
mno 30kg tuku a 10kg svaloviny to asi podle citace nebude. To bychom rovnou mohli chodit na web Tuky.cz
| citace: | | so prosinec 31, 2011, jo.. talent to ja sem..a genetickej zazrak, a nabirat to budu naturalne :) |
na to nabirat tuky neni potreba dar od boha ci byt genetickym zazrakem. Takze asi dalsi duvod proc si myslim, ze dotycny mluvi o aktivni svalove hmote..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so leden 14, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak ho nechte, mysli si ze je dobrej a ma na to, tak co.. to ze vy vsichni mate podkopane sebevedomi, protoze vas kluci ze tridy cvrknaj do ucha kazdou prestavku nemusi nutne znamenat, ze na svete neni nekdo, kdo si veri |
No, já si právě myslim, že Numero1 je z toho cvrnkání už docela nasranej, tak se rozhodl přibrat :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
mladej beda
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: so leden 14, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
diky, mas pravdu, aktualni vaha je 120kg.Do podzimu to vysekam a pak postnu fotku, kde budu mit 100kg a 4% tuku a reknu vam, ze jsem naturalne za 6 mesicu nabral 40kilo cistejch svalu ;D a budu nadsenej z toho, ze mi to vsichni budou verit, protoze kdo by mi to prece neveril ze jo?:D za par dni zacinam zase trenovat , tak se zacnu vic starat o log, aby mi neuvadal :P _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
:D a já myslel, že nejvíc LoL log má Jarack.... tohle je ještě horší. Snad ti to vydrží, tací lidé jsou důležití, protože člověk potřebuje důvody k tomu, aby se zasmál a tohle je sakra jednoduchej důvod :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|