Pajasův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 223, 224, 225  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pajasův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pajasův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 5:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když to ucucáváš v průběhu tréninku, tak se to rozloží do času a zas tak strašný to není. Kdybych to vypil najednou tak me to zabije.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty dřepy jsou moc pěkné... jak se každý trénink nebojíš jít do těžký vah, dvojky to už je pořádná intenzita, a sumo tahy paráda... velmi inspirativní tréninkový objem
Turakam

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ehm, zaujimavy treningovy napoj hehe, si mi len chute urobil, kolko inak teraz aktualne vazis?, lebo ides jak lokomotiva.
spekounP

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapci díky za pozitivní ohlasy, potěší

jenom pro upřesnění aby jste si nemysleli, že ty nakopávače míchám všechny dohromady

suplementace probíhá následovně:
cca 40-30min před tréninkem (cestou do fitu) - Monster + 10 tablet BCAA (18g)
do fitka namíchám do šejkru 1-2 odměrky NO EPLODE (většinou dávám jenom jednu, včera byl delší trénink) + cca 15-20g instantních BCAA - popíjím v průběhu tréninku - tohle kombinace mi včera došla po mrtvolách
výjimečně jsem tam na druhou rundu dřepů kopnul dalšího monstera - to už standardně nedělám

vážím teď aktuálně cca 109-110kg, ale nutno říci, že jsem dost zprasenej, chtělo by to shodit do 105-tky
spekounP

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes nebyl čas, takže hodně ořezanej trénink

26.5.2015
hodně dlouhá rozcvička, prohřátí ramen, dynamický protažení - rozcvičení
1. bench - 15x35kg, 12x50kg, 10x65kg, 5x80kg, 4x95kg, 4x110kg, 3x120kg, 3x125kg - bál jsem se o rameno, takže opatrně na známou váhu, překvapivě se stopkama a raketa, 3x127kg, 2x2x127kg , 2x4x110kg - dlouhý stopky - rameno překvapivě docela OK, musím dát hodně velkej pozor na techniku, set-up, zapakovaný ramena a neuhnout ze správný dráhy ani o milimetr, většinou mám problém nahoře na dotlaku, když to jde nakrev, tak mám tendence tlačit ramena dopředu a to je průser, trojka se 127kg byla dojetá na krev, druhá série už nejistota, 2 opáčka s rezervou ale do třetího jsem radši nešel, první opakování musím pouštět dolů hodně pomalu, protože to pravý rameno postupně v průběhu sérií zatuhne, nebolí to, ale to první opáčko tak nějak divně táhne v negativní fázi
2. penday rows - 6x70, 6x85, 6x100, 6x105, 5x6x110kg - docela gut, rychlost uspokojivá
3. zkoušel jsem jednoručky ale nešlo to ani z desítkama, radši jsem se na to vyprdnul
4. přítahy s kladkou v sedě - 10x65, 10x80, 4x10x87,5kg

na benchi je to strop, výš mě to už nepustí, plánoval jsem a tajně doufal, že budou PR-ka, ale nepůjde to, chybí mi síla na dotlaku, potřeboval bych dál valit board benche, ale nejsem schopnej udělat teď objem na tlacích, vylehčím to a nechám odpočinek ramenu
spekounP

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.5.2015 dnes dvoufázový trénink

dopoledne:
1. dřep - 4x30, 4x50, 4x75, 4x100, 4x125, 3x150, 3x160kg - rozcvičení protažení
2. mrtvola klasikou - 6x70, 3x110, 3x150, 3x190, 3x225kg (bez pásku), 2x3x240kg
3. shyby s dopomocí - hodně lehce - 4x8

odpoledne : můj první strongmann trénink na Točné s Cizopasníkem a Ferrym
První co musím napsat je, že oba kluci a všichni borci, kteří dokážou dělat tenhle sport mají můj obrovskej respekt. Dokud si to člověk nevyzkouší, neumí si to představit.
Moje představení na Točné ukázalo, že mi chybí dynamika, technika i kondice a mé výkony byly značně rozpačité, ale i tak jsem si to užil a rád si to zopakuju i když výkonově to nikdy nebude nic moc.

1. dřepy na rozcvičení - up to 1x160kg
2. axle lift - tady jsem měl problém hlavně s přemístěním, tlaky celkem šly
2 série 70kg - vždy jedno přemko + 3 výrazy
2 pokusy s 80kg - dvakrát nepřemístil, prostě poleno nemotorný
2 série 70kg - 1xpřemko + 4 výrazy - nějaký missy tam byly na dotlaku, než mi CIZO upřesnil techniku výrazu z nohou
2 série 75kg - 1 přemko + 4 x výraz
1 série 80kg - 1 přemko + 3 x výraz
3. log lift - kláda cca 75kg - 1 pokus o přemístění miss + 4xpřemko bez výrazu - nešlo mi to vůbec
4. kufry 2x110kg - první pokus katastrofa, pak asi 4x cca 5-7m - už vyšťavenej, neumím u toho dýchat, když se to rozhoupe, tak je to mazec
5. nakonci nějaký military na dojetí - 5x5 okolo 60kg

CIZO má ohromnou formu, házel si tam na axlu se 120kg a kládu 95kg jel na opakování, FERRY je borec s ohromnou dynamikou. Výkony obou můžu jen závidět. Díky moc za trénink a inspiraci.
Je potřeba makat dál.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jel jsi pěkně a nebýt té dopolední první fáze, kde jsi mrtvolou zabil všechnu potenciální dynamiku a odpálil záda, bylo by to ještě mnohem lepší. Já prostě jako trenér nemám žádnou autoritu! Těším se na další trénink, příště už to bude lítat mnohem rychleji!

Derek Poundstone
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 5:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Jel jsi pěkně a nebýt té dopolední první fáze, kde jsi mrtvolou zabil všechnu potenciální dynamiku a odpálil záda, bylo by to ještě mnohem lepší.

Přesně. Po ranní mrtvole a přečtení fáze 2 - strongman trénink jsem si jen v hlavě řekl: are you kidding me? :D
ripperr

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fuuuu, no brutal. Zacnem mat podozrenie, ze namiestio vzpriamovacov mas hydrauliku. Makas teraz paradne . Drzim palce aj nadalej. Motivacia do buducna pre mna
spekounP

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ripperre, však ty jsi dával 3x240 bez pásku.

tady nějaký video z těch tahů:

spekounP

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Jel jsi pěkně a nebýt té dopolední první fáze, kde jsi mrtvolou zabil všechnu potenciální dynamiku a odpálil záda, bylo by to ještě mnohem lepší. Já prostě jako trenér nemám žádnou autoritu! Těším se na další trénink, příště už to bude lítat mnohem rychleji!

Neber to tak, že tě nerespektuju, ale ono je to těžký. Trénink byl neplánovanej, potkal jsem starýho známýho, říkal jsem si, že pojedu jen lehce, ale když tam letěla trojka se 190kg rychlostí světla tak mi bylo jasný, že mám na mrtvolu snad největší drive za posledního půl roku, prostě nešlo odolat.
Odpoledne jsem se pak proklínal, protože máš úplnou pravdu v tom, co jsi napsal. Po logliftu jsem úplně odpadnul.
Dneska jsem rozbitej neuvěřitelně.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvola Ti teda jde parádně... to koukám... to by sis mohl střihnout nějaký ten pohár v raw ;) a jít do strongman tréninků... to je frajeřina a držím palec!
CIZO

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Neber to tak, že tě nerespektuju, ale ono je to těžký. Trénink byl neplánovanej, potkal jsem starýho známýho, říkal jsem si, že pojedu jen lehce, ale když tam letěla trojka se 190kg rychlostí světla tak mi bylo jasný, že mám na mrtvolu snad největší drive za posledního půl roku, prostě nešlo odolat.
Odpoledne jsem se pak proklínal, protože máš úplnou pravdu v tom, co jsi napsal. Po logliftu jsem úplně odpadnul.
Dneska jsem rozbitej neuvěřitelně.

To byla sranda, to je jasný, že když se člověk cítí super, byla by škoda to nevyužít. Až půjdeme příště, dej před strongman tréninkem dva dny volna a bude to úplně o něčem jiném. :)

Derek Poundstone
decarabas

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po tychto mrtvlach ist strongman trening Ty si dobry cvok. Inak ale podla mna dobre, aj ti zavidim, chcel by som tiez skusit niektore discipliny Zatial mam skusenost len s kuframi - uplne rovnaku ako ty, kym ides, ides... Jak sa to zacne kyvat, tak zacina pruser

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekoune super progres, fakt cumim

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pajasův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 223, 224, 225  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: