|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: so duben 23, 2011 7:07 am Předmět: |
|
|
23.4. Sobota (po noci, kdy se kalilo a já pil neperlivou vodu, alkohol nemusím, jen jsem do sebe kopl jeden proteiňák, ale trošku "silnější" aby byl hodně sladkej, a nějakej ten trojuhelník šunkové pizzy, spánek při otevřeném okně mi vyhovoval maximálně)
Dnešní krásný den mám v plánu odpočívat, zajít na fotbal se podívat, začít s blogem, rozepsat si další trénink a plány, vsadit na hokej a potom sledovat jak vyhrávám :D, a nakonec to nejlepší večer jet na chatu, (kolo nechám doma, když odpočinek tak odpočinek) a tam megagrilovačka ( nakoupen losos, hovězí, zelenina, dresinky, kuřecí, krůtí a klobásky - to vše na grilování + do baťůžku jsem dostal přibaleno od babičky BERÁNKA v Čokoládě, MAZANEC a malovaná vejce :D - foto dodám )
Vzhledem k tomu, že mi záleží na VAŠICH názorech bych chtěl poděkovat za posty a doporučení.
Snídaně: Ovesná kaše 250g, 2vejce a 4bílky míchaná vejce _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: so duben 23, 2011 7:19 am Předmět: |
|
|
Váha : 63kg
Fyzický stav : Parádní, dříve po posilce mrtvola, nyní živel :D)
Psychický stav : Jedna hvězda, jedeme dáááál
Fotky zde (ať pořád jen neslibuju)
_________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so duben 23, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
ještě tak 10kg a bude to _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so duben 23, 2011 7:45 am Předmět: |
|
|
To už bych se tě i začal bát _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so duben 23, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
tak já se svýma 71 kg si moc vyskakovat nemůžu _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so duben 23, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
Jojo, už se to obaluje.
PS: To fakt sežereš 250g vloček? _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 23, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Jojo, už se to obaluje.
PS: To fakt sežereš 250g vloček? |
To bych si nedal ani já a to je pro mě KFC kýbl pro dva jenom přesnídávka. Asi myslí ten výsledný mix - 50g vloček, 150-200 ml vody :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so duben 23, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
Možná je to postojem, ale zdá se mi, že v pase a v břichu jsi to spravil.
Jinak on jí podle mě kaše od emca možná. Takové ty balené...nebo nemusí to být nutně od emca
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Možná je to postojem, ale zdá se mi, že v pase a v břichu jsi to spravil.
|
Mno nevim, psat tohle byvalemu anorektikovi .... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:29 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Možná je to postojem, ale zdá se mi, že v pase a v břichu jsi to spravil.
Jinak on jí podle mě kaše od emca možná. Takové ty balené...nebo nemusí to být nutně od emca |
Sračky od emca už nekupuju, mám speciální ovesnou kaši z anglie, 100% oves, namletá jako mouka, hodíš do toho med a není problém sníst 250g ovesný mouky....fakt ne, ono toho neni tolik. Ještě k tomu když se vzbudíš s hladem....Když budete někdo chtít vyfotím vám to balení tady se snad nedá ani koupit taková mouka. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:59 am Předmět: |
|
|
Moocha: Proč bych to dělal? Tohle jsou přece krásný fotky. Mám ke kaši "osobní"vztah :D už jsem jí požádal i o ruku, snad řekne : ANO _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|