Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Kubaz zalez si do jinejch blogů, tvoje příspěvky tady jdou uplně zbytečný, dík chlapáku !!

Draper : 65 ano

jo to vsichni vime , tady jsou zbytecny prispevky od kazdyho , kdo neni specializovany doktor
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Kubaz zalez si do jinejch blogů, tvoje příspěvky tady jdou uplně zbytečný, dík chlapáku !!

Draper : 65 ano

ok. sice ti to stejne neverim ani omylem, protoze mas maximalne 62kg . ale uz ti vazne dam pokoj. Kdo chce, at ti pomaha. Oni take casem zjisti jako ja, ze je to marne, pokud se v tobe samotnem neco nezlomi.

edit: cau
blazen

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: nedivím se, že tobě už trpělivost došla, když jsi věnoval Pavlovi tolik času a úsilí, radil mu, pomáhal atd. a nakonec to přišlo vniveč..

Pavelito, všichni víme, že musíš ubrat pohybu a přidat na jídle, akorát musíš chtít a to ty nechceš/nemůžeš (ne fyzicky, ale psychicky).. já ti to nevyčítám, ale je to fakt prostě blbý, když ti všichni napíšou abys omezil aerobku, ty je ujistíš, že to bude všechno v pohodě a že děláš jenom trenéra ve fotbale.. a nakonec máš snad každej den fotbalový tréninky a o víkendu zápasy
od února jsi přibral 5kg (je to podle tvých slov, jestli jsi nám lhal tak věř, že nám se svět nezhroutí, ale to ty lžeš sám sobě), což by určitě šlo daleko líp.. akorát si to musíš v hlavě srovnat a určit si priority (teď chci hrát fotbal vs. teď chci nabrat, zesílit)

promiň za slohovku
redis

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk kterej žije aktivně zničehož nic nemůže přejít na to, že si kecne na gauč, otevře pytlík brambůrků a začne koukat na Dallas ...

Stejně jako nemám rád "nebudu se hejbat ale když nebudu žrát tak zhubnu" todle je to stejný, co tu mlátíte pavelitovi o hlavu.

Je jedno jak bude aktivní, pokud bude žrát bude to v pohodě o to tady jde, nechápu proč pokud chce přibrat by měl omezovat pohybový aktivity nebo cokoliv jinýho, to je čistě jeho věc co dělá a nedělá.
Jak jsem řekl, měl by si uvědomit, že musí prostě vše užrat, větší a větší porce atd. Pokud se snaží vše nahradit aspoň gainerem atd. když už nestíhá je to taky jen dobře, nejsme roboti a prostě i já jsem někdy línej si jít udělat normální jídlo a radši žeru celej den ovoce a zeleninu a nemám teplej oběd protože prostě na to nemám v ten den:)

Btw. Já se zas nedivím, že je pavelito nasranej a nebo prostě se na to chce vysrat :) Každej do něj neustále reje i přes to, že příbírá, něco jako "nevěřím, haha" ... vždyť je úplně jedno jestli mu to věříš nebo ne a nemusíš mu drape omlacovat o hlavu neustále, že "kecá" když si ho na vlastní oči neviděl, pokud nevěříš můžeš za ním zajet a přesvědčit se ne?:) Ale mlátit mu o hlavu, domněnky je už trošku hloupý.

Jestli kecá je to jeho věc a jeho boj, jestli ne tak prostě je co chválit.
blazen

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenže jde o to, že Pavelito toho víc zřejmě nesní ikdyž je to samozřejmě základní předpoklad pro přibírání
redis

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to nesni obemove je cas proste na to aby do sebe sral gainer :) Pokud to nesni protoze "hlava" musi se k tomu dopracovat postupne ... ikdyby mel kazdej den zvednout prijem o 50kJ.
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
jenže jde o to, že Pavelito toho víc zřejmě nesní ikdyž je to samozřejmě základní předpoklad pro přibírání

kdyby si viděl, co denně sním, nechápal bys...to mi věř, nechápou ani rodiče, že přibírám tak pomalu a ještě k tomu musím pít ty "prášky" jak ve dne tak v noci...jde to hodně pomalinku a jsem i za to rád, protože to zvládám spolu s těma aktivitama, který jsem dřív nedělal.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele ono znamená sníst hodně a sníst hodně .. ke mě přišel muj 50ti kilovy 19ti lety bratranec s vyrokem "hele ja strasne moc zeru a nepribiram divej se na obed sice maso moc nemusim ale prilohu sem snedl 10 knedliku , ve skole na svacinu mam 8 rohliku se salamem" , a o tom to je , mozna mas neskutecne rychly metabolismus , ty potrebujes 2x denne poradnou flakotu masa se sackem ryze , snidane vajicka a k tomu alespon 100g vlocek , po treninku az 100g malty/glukopuru . A ne se zajimat o ranni tabaty a behani po lese

a pokud jses si opravdu JISTY , ze jis tak moc ze bys pribirat mel a nejsi zaroven nahlavu , tak si zajdi k doktorovi na vysetreni stitne zlazy
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na ranni tabate a behani po lese neni nic spatnyho...fakt ovsem je opravdu ten ze ackoliv se ti muze zdat ze toho jis hodne ..tak to co je meritko pro hodne je pribrana hmota...takze i kdyby normalni clovek za den snedl kravu a ty 3 ale nehl se s vahou tak to proste hodne byt nemuze..meritko neni v tom co je bezne ale v tom co ma vysledek u tebe...
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On ji hodne, ale prilis dietne, protoze se mnohych jidel boji. Vazi 60kg a nevim, nevim, jestli je to dobra rada cpat do nej jeste vetsi kvanta jidla, jeho travici system neni stroj. K tomu se jeste pripoctou zbytecne fyzicke aktivity, ktere si on sam zamerne vyhledava a proto nejsou vysledky.
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha..no tak to uz chapu tu nekolikastrankovou diskuzi kdyz je chyba v kroku cislo 1...
redis

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sak jak jsem řekl, nezáleží jakou aktivitu vynakládá, záleží na jídle a je třeba si uvědomit, co a jak.
Vyšetření štítné žlázy by možná bylo fajn, člověk pak může být jistější, že je v cajku v tvém případě a nemusí se na nic vymlouvat.
Ale je opravdu nutné žrát a jak jsem řekl pokud prostě už nezvládáš objem, je třeba to dohazovat doplňkama, protože trávící trakt jak řekl drap není robot a taky by se mohl rozbít.
Je třeba si ale uvědomit, dle potřeby těla:

1. Tuky, Voda
2. Bílkoviny
3. vitamíny, minerály, vláknina a ostatní
4. Sacharidy

Todle je třeba dostat do hlavy a taky je to třeba dostat do běžného života takovým způsobem, že na to nebudeš muset myslet.
Pavelito

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po delší odmlce zhodnotím změnu tréninku, po dvou trénincích fullbody od Reibena, kdy jsem nestrávil v posilovně 2 a pul hodiny dělání blbostí, to vypadá lépe. Více energie, celkově lepší stav.

Tenhle stav mi vylepšuje pravděpodovně i to, že se účastním malířského kurzu, který je 4 dny v kuse, u kterého si také fajnově odpočinu. Dále doplnili v DM proteinové tyčinky po dlouhé době tak jsem je ihned vykoupil. Na malířský kurz dorazily také němky, které přivezly produkty z jejich krámečků a musím říct, že dovezli nějaké proteinové tyčinky Powersystem kokosové a po snědení první jsem ostatní hned sbalil....nemějte mě se zloděje :D Přeji všem hezký den
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zjištěna příčina mých častých pocitů únavy. Mám nízký obsah cukru v krvi. Takže hurá na sladké věci.
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zjištěna příčina mých častých pocitů únavy. Mám nízký obsah cukru v krvi. Takže hurá na sladké věci.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: