Posilovna v Praze

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovna v Praze  Úvodní stránka -> Trénink -> Posilovna v Praze
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rock3r

PříspěvekZaslal: so prosinec 05, 2009 12:13 pm    Předmět: Re: Posilovna v Praze Odpovědět s citátem

Duck napsal:
Zdravím vás, prosím vás nevíte je v Praze nějaká posilovna, kam se dá jít za nějaké normální peníze? Zatím co sem viděl tak byly dost drahé. díky

Ted jsem objevil fitko ktery by ti mohlo vyhovovat..na arbesaku...za vstup chteji jenom 45,-
Duck

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2009 6:01 pm    Předmět: Re: Posilovna v Praze Odpovědět s citátem

Rock3r napsal:
Duck napsal:
Zdravím vás, prosím vás nevíte je v Praze nějaká posilovna, kam se dá jít za nějaké normální peníze? Zatím co sem viděl tak byly dost drahé. díky

Ted jsem objevil fitko ktery by ti mohlo vyhovovat..na arbesaku...za vstup chteji jenom 45,-

Arbesák? kde to je? Jenom jak se ta posilovna jmenuje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LEky

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2009 12:36 pm    Předmět: Re: Posilovna v Praze Odpovědět s citátem

Duck napsal:

Znám jednu na Ládví (metro C),ulice Burešova,je to vchod do školní jídelny ZŠ Burešova.Vstup 60Kč,myslím si,že by měla stačit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
qAndrew

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2009 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najdi si nejakou kousek od domova, nema cenu jezdit pres celou prahu aby si usetril 200 za permici, kdyz si spocitas kolik by si stravil na ceste a hlavne v te smradlave mhd
Josef

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, nechci zakládat novy topik, tak to dávám zde.
Nevíte někdo o nějake posilce kdekoli na trase C, nebo na rozumný dojezd ze Sídliště Písnice (u tržnice SAPA), kde by se dalo v pohodě odcvičit, mají tam volnou osu a dají se tam cvičit i přemístění, mrtvoly,nadhozy, trhy...atd?
fired4rk

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 4:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlatej Trutnov :D vstup 35 ; permice na 10 za 300; měsíc 420 :D

Pokud jste někdo poblíž FTVS (Univerzita Karlova) tak tam mají posilku za 60 pokud vím a permici myslím že levnější - takže okolo 50 na vstup

(Vozovna Vokovice či nad Džbánem tramvají od Dejvice (metro))

Jinak sháním posilku někde poblíž Nádraží Holešovice a prostě okolo (Palmovka,Českomoravská,Invalidovna,Vltavská,Kobylisy, Ládví, ----- Florenc (tam je střed tam radši moc ne))

Pokud někdo víte o nějaké kloudné dejte vědět

(nepotřebuju nóbl posilovnu s miliardou strojů, k životu potřebuju jednoručky 10-40 (50)kg, tyč na kterou můžu dát váhu +- do 160kg (bench,dřep,mrtvola) když by tam byla nastavitelná lavička hlavou nahoru, dolu, Z tyč a hrazda nezlobil bych se :)

Děkuji za Echo :)
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 5:36 pm    Předmět: cena Odpovědět s citátem

tak to máte super - u nás vstup 85 ,- a na měsíc 1000,- + nevratná záloha 1000,- ( hrůza ,asi jsme velkoměsto )
Key_Ch

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SC Palmovka
kód:
scpalmovka.cz
- měsíční za 560 korun
Útulná, moderní posilovna
fired4rk

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Key_Ch napsal:
SC Palmovka
kód:
scpalmovka.cz
- měsíční za 560 korun
Útulná, moderní posilovna

Měsíční tam berete že je to od 1ního nebo že prostě přijdu 16týho tak do 16týho další měsíc? nevíš? :) krapet jsem se s tímhle už setkal (po tom co jsem zaplatil za měsíční 800 a bylo 27. to byl krapet šok )

jinak Děkuji
Reichenberk

PříspěvekZaslal: po červen 28, 2010 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Ládví bývala posilovna v základní škole - Burešova. Ale je to info z doby zhruba před dvěma lety.
marcos23

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim, vim ze je toho tady dost o fitkach v praze, presto bych se rad zeptal, jestli nevite o nejakem levnem fitku v praze pro studenty. Nejprijatelnejsi se mi zda ta palmovka, jak uz tu nekdo psal za 560 kc. Studuju na karlovce tak pocitam ze by i karlovka mohla mit uzavrenou nejakou smlouvu s nejakym fitkem ohledne snizene ceny pro studenty. Dik za kazdy tip.
jnerez

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, zkus Mega fitness v Korunní ulici v objektu Městské policie .
Diana

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen doplním z místních zdrojů : http://kamzasportem.ronnie.cz/mega-fitness
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ví někdo o nějaký posilce, kde se může jezdit bez problému mrtvý tah atd. bez toho, aby byl problém s obsluhou?
Nejlépe okolí Žižkova, spíš hledám nějakou "bušírnu", než aby měla nejnovější stroje a nedalo se tam hnout.
Bomba Gym je bomba, ale je to pro mě daleko. Možná ještě vyzkouším fitko Vaniše.

Díky
velkovezír

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovna v Praze Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: