|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rock3r

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 12:13 pm Předmět: Re: Posilovna v Praze |
|
|
| Duck napsal: | | Zdravím vás, prosím vás nevíte je v Praze nějaká posilovna, kam se dá jít za nějaké normální peníze? Zatím co sem viděl tak byly dost drahé. díky |
Ted jsem objevil fitko ktery by ti mohlo vyhovovat..na arbesaku...za vstup chteji jenom 45,- _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Duck
|
Zaslal: st prosinec 23, 2009 6:01 pm Předmět: Re: Posilovna v Praze |
|
|
| Rock3r napsal: | | Duck napsal: | | Zdravím vás, prosím vás nevíte je v Praze nějaká posilovna, kam se dá jít za nějaké normální peníze? Zatím co sem viděl tak byly dost drahé. díky |
Ted jsem objevil fitko ktery by ti mohlo vyhovovat..na arbesaku...za vstup chteji jenom 45,- |
Arbesák? kde to je? Jenom jak se ta posilovna jmenuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
LEky

|
Zaslal: čt prosinec 24, 2009 12:36 pm Předmět: Re: Posilovna v Praze |
|
|
| Duck napsal: | | Zdravím vás, prosím vás nevíte je v Praze nějaká posilovna, kam se dá jít za nějaké normální peníze? Zatím co sem viděl tak byly dost drahé. díky |
Znám jednu na Ládví (metro C),ulice Burešova,je to vchod do školní jídelny ZŠ Burešova.Vstup 60Kč,myslím si,že by měla stačit.
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: po duben 12, 2010 1:21 pm Předmět: |
|
|
Čus, nechci zakládat novy topik, tak to dávám zde.
Nevíte někdo o nějake posilce kdekoli na trase C, nebo na rozumný dojezd ze Sídliště Písnice (u tržnice SAPA), kde by se dalo v pohodě odcvičit, mají tam volnou osu a dají se tam cvičit i přemístění, mrtvoly,nadhozy, trhy...atd?
|
|
| nahoru |
|
 |
fired4rk
|
Zaslal: ne červen 27, 2010 4:35 am Předmět: |
|
|
Zlatej Trutnov :D vstup 35 ; permice na 10 za 300; měsíc 420 :D
Pokud jste někdo poblíž FTVS (Univerzita Karlova) tak tam mají posilku za 60 pokud vím a permici myslím že levnější - takže okolo 50 na vstup
(Vozovna Vokovice či nad Džbánem tramvají od Dejvice (metro))
Jinak sháním posilku někde poblíž Nádraží Holešovice a prostě okolo (Palmovka,Českomoravská,Invalidovna,Vltavská,Kobylisy, Ládví, ----- Florenc (tam je střed tam radši moc ne))
Pokud někdo víte o nějaké kloudné dejte vědět
(nepotřebuju nóbl posilovnu s miliardou strojů, k životu potřebuju jednoručky 10-40 (50)kg, tyč na kterou můžu dát váhu +- do 160kg (bench,dřep,mrtvola) když by tam byla nastavitelná lavička hlavou nahoru, dolu, Z tyč a hrazda nezlobil bych se :)
Děkuji za Echo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne červen 27, 2010 5:36 pm Předmět: cena |
|
|
tak to máte super - u nás vstup 85 ,- a na měsíc 1000,- + nevratná záloha 1000,- ( hrůza ,asi jsme velkoměsto )
|
|
| nahoru |
|
 |
Key_Ch

|
Zaslal: ne červen 27, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
SC Palmovka - měsíční za 560 korun
Útulná, moderní posilovna
|
|
| nahoru |
|
 |
fired4rk
|
Zaslal: ne červen 27, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Key_Ch napsal: | SC Palmovka - měsíční za 560 korun
Útulná, moderní posilovna |
Měsíční tam berete že je to od 1ního nebo že prostě přijdu 16týho tak do 16týho další měsíc? nevíš? :) krapet jsem se s tímhle už setkal (po tom co jsem zaplatil za měsíční 800 a bylo 27. to byl krapet šok )
jinak Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po červen 28, 2010 6:57 am Předmět: |
|
|
Na Ládví bývala posilovna v základní škole - Burešova. Ale je to info z doby zhruba před dvěma lety.
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
zdravim, vim ze je toho tady dost o fitkach v praze, presto bych se rad zeptal, jestli nevite o nejakem levnem fitku v praze pro studenty. Nejprijatelnejsi se mi zda ta palmovka, jak uz tu nekdo psal za 560 kc. Studuju na karlovce tak pocitam ze by i karlovka mohla mit uzavrenou nejakou smlouvu s nejakym fitkem ohledne snizene ceny pro studenty. Dik za kazdy tip.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
ahoj, zkus Mega fitness v Korunní ulici v objektu Městské policie  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
Jen doplním z místních zdrojů : http://kamzasportem.ronnie.cz/mega-fitness _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Ví někdo o nějaký posilce, kde se může jezdit bez problému mrtvý tah atd. bez toho, aby byl problém s obsluhou?
Nejlépe okolí Žižkova, spíš hledám nějakou "bušírnu", než aby měla nejnovější stroje a nedalo se tam hnout.
Bomba Gym je bomba, ale je to pro mě daleko. Možná ještě vyzkouším fitko Vaniše.
Díky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
velkovezír
|
Zaslal: st říjen 03, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|