|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 7:15 am Předmět: |
|
|
Na obhajobu Olympie musim rici, ze dalsi stroje jeste dorazi :). Na dalsi body se dneska podivam :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Na obhajobu Olympie musim rici, ze dalsi stroje jeste dorazi :). Na dalsi body se dneska podivam :) |
Tak co? :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Zlata napsal: | | Na obhajobu Olympie musim rici, ze dalsi stroje jeste dorazi :). Na dalsi body se dneska podivam :) |
Tak co? :)) |
Tak ta zrcadla jsou asi vážně věcí vkusu :)
a že při návštěvnosti 15ti lidí si už člověk nezacvičí? podle toho kde myslíš? jestli u jednoruček :D tak to je jasné..jinak v gymu je dost místa, dnes jsme měli opravdu velkou návštěvnost a všichni se pěkně vešli :)... (pokud jsi zvyklý ja rozlohy jako bývají v Pure Jatomi, nebo v BBC na Želivárně, kde to má 3patra..tak se není čemu divit, že ti to přijde méně prostorné, ale dle mého názoru plocha 1000m čtverečních není zrovna málo)
šatny jsou trochu uzší.
a co se týče baru a společenskýho "koutku" a práskání závaží....kotouče a činky jsou pogumované, podlaha v činkárně také..tak tam bych řekla..že neni problém :) a to, že se na Tebe někdo při cvičení dívá...:D to nevím co k tomu říci :D omlouvam se
ta lavička je jiná no,....když budou připomínky i dál na ní, tak se to bude nejspíš řešit..nemůžu mluvit za majitele.
No a další kontejner strojů od hammeru ještě dorazí co nevidět :)
Jinak, viděl jsi část pro HardCore treninky? :)
A Wellness?
i to patří ke kvalitní regeneraci :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
Pure Jatomi a rozloha? Priste udelam momentku, jak to tam bezne vypada...
A propo nechodi nekdo do Bomba Gymu na Prosek? Bral bych reference...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
pitkine? Ice Arena?? _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Novic napsal: | | Zlata napsal: | | Na obhajobu Olympie musim rici, ze dalsi stroje jeste dorazi :). Na dalsi body se dneska podivam :) |
Tak co? :)) |
Tak ta zrcadla jsou asi vážně věcí vkusu :)
a že při návštěvnosti 15ti lidí si už člověk nezacvičí? podle toho kde myslíš? jestli u jednoruček :D tak to je jasné..jinak v gymu je dost místa, dnes jsme měli opravdu velkou návštěvnost a všichni se pěkně vešli :)... (pokud jsi zvyklý ja rozlohy jako bývají v Pure Jatomi, nebo v BBC na Želivárně, kde to má 3patra..tak se není čemu divit, že ti to přijde méně prostorné, ale dle mého názoru plocha 1000m čtverečních není zrovna málo)
šatny jsou trochu uzší.
a co se týče baru a společenskýho "koutku" a práskání závaží....kotouče a činky jsou pogumované, podlaha v činkárně také..tak tam bych řekla..že neni problém :) a to, že se na Tebe někdo při cvičení dívá...:D to nevím co k tomu říci :D omlouvam se
ta lavička je jiná no,....když budou připomínky i dál na ní, tak se to bude nejspíš řešit..nemůžu mluvit za majitele.
No a další kontejner strojů od hammeru ještě dorazí co nevidět :)
Jinak, viděl jsi část pro HardCore treninky? :)
A Wellness?
i to patří ke kvalitní regeneraci :) |
Ty patříš mezi jejich zaměstnance? Jen se ptám, zaujal mě výraz "dnes jsme měli opravdu velkou návštěvnost"... :)
Souhlasím, HC tréninky jsou jedny z nejlepších...
Však jsem psal, že se jedná o subjektivní názor, já jsem prostě na tohle úchyl :)...
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 9:54 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, zrušili mi fitness millenium na evropské v praze a rád bych se zeptal, jestli někdo nevíte o nějakém dobrém fitku nejlépe v praze 6 (jsem na petřinách). Jo a měl by tam být hacken dřep, což často v pražských posilovnách bohužel chybí. Zkoušel jsem i Sport centrum evropská FTVS UK, ale tam je toho málo. Uvažoval jsem o BBC (taky na evropské) ale tam je asi pouze nějaké členstvi, na stránkách nemají ani ceny a to mě odrazuje. Cena měsíční permice nehraje roli, ale na druhou stranu vysolit pět litru najednou za členstvi se mi moc nechce. Děkuji za případný tip.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 10:15 pm Předmět: |
|
|
| marcos23 napsal: | | Zdravím, zrušili mi fitness millenium na evropské v praze a rád bych se zeptal, jestli někdo nevíte o nějakém dobrém fitku nejlépe v praze 6 (jsem na petřinách). Jo a měl by tam být hacken dřep, což často v pražských posilovnách bohužel chybí. Zkoušel jsem i Sport centrum evropská FTVS UK, ale tam je toho málo. Uvažoval jsem o BBC (taky na evropské) ale tam je asi pouze nějaké členstvi, na stránkách nemají ani ceny a to mě odrazuje. Cena měsíční permice nehraje roli, ale na druhou stranu vysolit pět litru najednou za členstvi se mi moc nechce. Děkuji za případný tip. |
Členství do BBC se často přeprodává, takže se můžeš podívat, zda někdo neprodává pár zbylých měsíců.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 10:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: po únor 02, 2015 11:26 am Předmět: |
|
|
Volal jsem přímo na zimní stadion a prý to funguje. A mají tam teda stroj na hacken dřep? Z těch fotek nevypadá, že by tam byl. Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po únor 02, 2015 5:31 pm Předmět: |
|
|
V BBC na Evropské ten hacken mají.
Členství tam sice je, ale dá se platit měsíčně. Věčně mají nějaké akce, teď myslím za 399 měsíčně, nějaká novoroční akce, aspoň to mají na webu.
Taky prý mají 4+5.2. na Evropské nějaké Dny otevřených dveří, tak můžeš zajít a podívat se .... to tam zase nebude k hnutí  .
Jinak jde o to, co hledáš, pokud spíše něco na pwl/hardcore tréninky, tak to nebude to pravé, ale jinak to tam vcelku ujde. Ve smyslu value4money tomu těžko něco vytýkat.
EDIT ... ta Hvězda je docela oldschool, taky je to svým způsobem už legenda, ale za podívání se nic nedáš. Jen to chce jezdit autem, pěšky od tramvaje se člověk už celkem projde. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po únor 02, 2015 5:35 pm Předmět: |
|
|
| marcos23 napsal: | | Volal jsem přímo na zimní stadion a prý to funguje. A mají tam teda stroj na hacken dřep? Z těch fotek nevypadá, že by tam byl. Děkuji. |
Podle mého tam byl, ale já tam byl naposledy tak... tak... tak v roce 2003 plus mínus. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|