Posilovna v Praze

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovna v Praze  Úvodní stránka -> Trénink -> Posilovna v Praze
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

velkovezír napsal:
http://www.hara-gym.cz/

Vypadá dobře, ale 140-180kč/1 vstup? To je trochu moc
cocman

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele prvniho listopadu otevira kamaradka telocvicnu na krizikove. To mas za rohem a vsechno z toho, cos uvedl by mela splnovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele prvniho listopadu otevira kamaradka telocvicnu na krizikove. To mas za rohem a vsechno z toho, cos uvedl by mela splnovat
marcos23

PříspěvekZaslal: st únor 27, 2013 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké posilovně v praze kde mají kvalitní hacken-dřep? Já tento stroj potřebuju pro cvik na nohy a zatím jsem byl v praze ve třech posilovnách a ani v jednom nebyl:-) hlavně že v každém z těchto fitcenter měli dva nebo dokonce tři legpressy a dva multipressy. To opravdu nechápu. Zdá se mi jako kdyby pražáci vůbec ten stroj neznali nebo co, když ani v jednom nebyl:) Byl jsem dokonce v Pure Fitness v Butovicích a ani v takovém super moderním fitku není. Zvláštní.
Tracey

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké posilovně v praze kde mají kvalitní hacken-dřep? Já tento stroj potřebuju pro cvik na nohy a zatím jsem byl v praze ve třech posilovnách a ani v jednom nebyl:-) hlavně že v každém z těchto fitcenter měli dva nebo dokonce tři legpressy a dva multipressy. To opravdu nechápu. Zdá se mi jako kdyby pražáci vůbec ten stroj neznali nebo co, když ani v jednom nebyl:) Byl jsem dokonce v Pure Fitness v Butovicích a ani v takovém super moderním fitku není. Zvláštní.

Hacken dřep mají třeba ve Fitness Star na Chodově, starší, ale funkční
Mablung

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:

http://eaglefitness.cz/nase-stroje.html
http://www.hara-gym.cz/?page_id=211
Nicméně, záleží na tom kde bydlíš
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rád že nebydlím někde ve velkoměstě a teďka to mám měsíčně za 550 ,- a 1 vstup za 45,- :D
migel11

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koupil jsem BBC na hostivaři na 2 roky za 11 990 Kč, k tomu dostal 3. rok zdarma, takže když to rozpočítám, jeden měsíc je za 333 Kč, mám tam saunu, vířivku a kolektivní sporty
auiK

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 11:26 am    Předmět: worldclass Odpovědět s citátem

Ted je na slevomatu měsíční členství do worldclass za 690. Chodíte tam někdo?
Bara

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 12:25 pm    Předmět: Re: worldclass Odpovědět s citátem

auiK napsal:
Ted je na slevomatu měsíční členství do worldclass za 690. Chodíte tam někdo?

Byl jsem tam,ale moc mě to nenadchlo.Klub byl fajn,ale nikdo se o to nestará a odchází to.Navíc na slevomat to dávají ze zoufalství a natahají tam akorát lidi,co tam budou dělat neplechu,protože hledají jen levné fitko.Ty kluby jsou ale určeny k jiným účelům.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Svalík

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, tady je pěkná posilka. Vstup je myslím cca 80 kč. A je tam snad uplně všechno

http://www.kentoyafitness.cz/
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím :) neporadil byste mi někdo dobré Fitko v Praze 6? nebo někdo blízko? jedu teď na praxi do Prahy a vůbec nevím kam tam jít :) díky
Magumi

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Zdravím :) neporadil byste mi někdo dobré Fitko v Praze 6? nebo někdo blízko? jedu teď na praxi do Prahy a vůbec nevím kam tam jít :) díky

Praha 6 je poměrně velká, kde přesně bys to chtěl?

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Arnoldisnumerouno napsal:

Praha 6 je poměrně velká, kde přesně bys to chtěl?

https://maps.google.cz/maps?hl=cs&q=hotel+pyramida+praha&ie=UTF-8&ei=cOxeUbWwLuuu7AafgIHIBw&ved=0CAgQ_AUoAg někde poblíž tohohle :)
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechodí tu náhodou někdo do fitness "fitkulaťák" v Praze? :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovna v Praze Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: