Výpady

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výpady  Úvodní stránka -> Trénink -> Výpady
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ntz

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
..
ntz napsal:
nejsem expert na nic .. bo vic jsem ouplnej retard a nikdo by me nemel poslouchat .. a obcas i varuju sam pred sebou ;)

^^ ted uz to vite vsichni ;) .. nikdo by me nemel poslouchat .. navrhuji povazovat za vyresene/uzavrene
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslel, že je takové nepsané pravidlo, že se PM nezvěřejňují.
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to je celkem prasárna...

a ntz, nebylo by jednodušší nepsat o něčem, čemu tolik nerozumíš než radit špatně? myslím tím v souvislosti a kulturistikou, fitness apod.
je mi jasný, že sportuješ, ale na fóru o kulturistice a souvisejících sportech je celkem dobrá blbost psát rady z úplně jiného sportu a pro jiný účel (viz ty tvoje každodenní tréninky jako 100 shybů, 100 kliků, 100 dřepů, doporučování ostatním aby cvičili v posilovně jen doplňkově a hlavně se zaměřili na sport a pohyb jako takový)...
na fóru o atletice nebo něčem podobným (nevím, jak trénuješ a pro co se ty tvoje tréninky a specifický provedení cviků hodí) by to pro tebe jistě bylo užitečnější a přínosnější a nevyznělo by to tak "špatně" jako tady...
ntz

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
...

beru, chapu, jasne .. sorry ... snazim se rozlisovat, ale obcas se nezadari .. myslim tim, ze se snazim zodpovedet, kdyz se nekdo zepta na semi-zacatecnickou vec ohledne vypadu (navic tam vidim i prostor pro svoji lobby) ..

samozrejme ze bych se ani nahodou nesnazil davat nejake rozumy na jinak polozenou otazku a nebo nekomu tipu CIZO nebo polak ;)

to s tema klikama a shybama je taky docela mimo - alespon takhle jak je to sem tedka vytrzene .. sam uz to davno nedelam .. tohle jsem delal od 15ti - 22ti .. nicmene porad verim, ze 16ti-letemu jinochovi tohle **vzdy pomuze at dela atletiku a nebo chce bejt arnold
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasně že začátečníkovi to pomůže, ale stejně tak mu pomůže (pokud chce být Arnold nebo se věnovat silovým disciplínám) trénink v posilce pod dohledem trenéra (stejně by po tom svém "domácím cvičení", pokud by chtěl jít do posilky, potřeboval odbornej dohled)

pardon za OT
Orbb

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jsem našel ty tvoje výpady. Konkrétně 3:20

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybyste radsi resili jak cvicit bicepsy... to je partie budici zajem lidi
ntz

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skoda ze nemam zadnou pouzitelnou kameru (ne, skutecne nemam chytry telefon) :D

- dneska byl na cvicisti nejaky trener s fantastickejma dorostenkama (?14-16 let .. taky mozna 8 .. holky vypadaj dneska mnohem starsi), ktere jely ``preskakovane vypady'' a presne na ty spicky, jak jsme se dohadovali .. nekolik serii .. sam jsem si taky *zavypadoval a muzu rict, naprosto fantastickej pohyb a feeling .. me osobne to fakt pripada prirozenejsi nez ty "normalni" vypady .. prestante knourat, a ty, kdoz delas vypady, zmen na par tejdnu *just for a try* styl a mozna jim taky prijdes na chut ;)

ps. radost pohledet (teda jen pokoutne, neb divky jsou mlade a smrdi to kriminalem) ..
dogeatdog

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz> já jsem posledně v nejmenovaném fitku viděl pod dohledem trenéra cvičit holčinu na legpressu tím způsobem, že nohy měla na tlačné desce položené úplně dole a tlak jela až do maximální spodní polohy; ve spodní fázi bylo krásně vidět, jak jí to zvedá paty a většinu dráhy nahoru to tlačila špičkami chodidel. Takto odjela nějaký pět - šest setů a mě z toho bolely oči.
Víš, já viděl pod dohledem trenérů dělat taková zvěrstva, že zcela selsky rezignuji na tyhle hokus-pokusy a používám vlastní logiku, bohužel v mnoha případech vykoupenou vlastními zraněními.
To, že tlak do špiček je prasárna na kolena, je bohapustý fakt. Taže já si budu kňourat a trapně si šetřit čéšky, a ty sem za deset let napiš, co tvoje kolena.
Redshank

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 5:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim souhlasit s "ntz", ikdyž jak čtu ten předposlední příspěvek, v tom to asi bude. Taky si moc nedokážu představit výpady třeba s 60kg na zádech takhle na špičku, resp. jsem to nezkoušel, tak nemůžu soudit, ale... tyhle "přeskakovací" jak píšeš jsme jezdili na kickboxu, a přesně jak píšeš, všechno ze špiček. ( jestli oba myslíme to samý, mám na mysli něco jako , až na to že ona to dělá uplně obráceně, na paty :D ) ..Neřekl bych že je jedna z těch vašich technik vyloženě špatně
ntz

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@redshank :: jj, myslime to same ;) .. ono to podle me fantasticky zpevnuje kotnik

ja si klidne na zada tycku (20kg +neco malo) vemu .. samozrejme ze s tyckou nepreskakuju, ale klidne delam takove to vypadove "perovani" ..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Výpady Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: