|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Ty jo, ty budeš do 2. ledna bez proteinu? To je hrozný... nechceš si o tom popovídat? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Ty jo, ty budeš do 2. ledna bez proteinu? To je hrozný... nechceš si o tom popovídat? |
bez proteinu nemůžu jíst vločky a bez vloček do sebe nedostanu sacharidy = (
Navíc hydro po tréninku zvyšuje můj apetit co se týče pevný stravy po tréninku a to celkem brutálně. Takže porci rýže po tréninku teď nejím 5 minut, ale 40 minut. Co mám dělat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 9:48 pm Předmět: Re: Guru - objemovka |
|
|
Trhy s JC
3ky do 32,5kg
2ky s 40kg
1x 45kg
1x 50kg pravá
Mrtvola (zvdih osy ze země)
3ky do 180kg
Stahování kladky - V -nástavec
3x 8x 80kg (max)
Přítahy JC v leže na šikmé lavici
2x 10x 25kg
Krčení ramen s JC (háky)
2x 12x 45kg
Přítahy JC na zadní delty
3x 12x 15g
Přítahy na ose na zadní delty
3x 10
Biceps ve stoje s JC
do 5x 22,5kg
Biceps v předklonu s JC
2x 12x 10kg
Superman - biceps s JC
2x 10x 7kg
Superman - biceps s VC
3 série s 20kg
mmm... mrtvola od 130kg otřesná přes kulatý záda. Takže od příště mrtvoly tak do 120kg MAX
Silově 3x 180kg stejně lehký jako dřív.
Zbytek tréninku nudná pumpa. Pak mě apofis fotil (a sebe  ) tak možná přidám aktuálku při 88kg, ale nabral jsem jen tuk bohužel
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
Proč jsi to jel až do 180 když jsi sám napsal, že od 130 už šla technika do kopru?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Proč jsi to jel až do 180 když jsi sám napsal, že od 130 už šla technika do kopru? |
Protoze je to guruhonza _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Proč jsi to jel až do 180 když jsi sám napsal, že od 130 už šla technika do kopru? |
Zvědavost. Jinak to důvod nemělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 10:46 pm Předmět: Re: Guru - objemovka |
|
|
| Tom.K. napsal: | | guruhonza napsal: |
Mrtvola (zvdih osy ze země) |
To vysvetleni v zavorce ma znamenat to,ze jezdis jeste zdvihy pravych mrtvol v marnici tak aby se to nepletlo nebo co? |
To víš, brigáda..
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 11:02 am Předmět: Re: Guru - objemovka |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 12:22 pm Předmět: Re: Guru - objemovka |
|
|
neodpověděl, tuk nabírám každou objemovku... svalů mám už dva roky stejně a roste mi jen síla.
Tlaky s VC hlavou nahoru
do 6x 90kg
Kliky na bradlech
do 8x40kg
20x 20kg
oboje asi PR , nevím
Tlaky s JC na ramena
do 6x 32,5kg
tlaky s VC na ramena
3x 10x 50kg
upažování
4x 12x 10kg
zadní delty
triceps na kladce
břicho - rotace s 20kg
trénink měl být zítra, takže dnes jen takovej mišmaš...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud nabíráš každou objemovku jen tuk a ne svaly, tak je zbytečný tu objemovku jet, ne?
Pokud nabíráš trochu svalů a hodně tuku, tak nevidím důvod se přežírat, obvzlášť, když je to pro tebe trápení.
Nevidím žadnou logiku v tom, co píšeš. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
Spíš budu muset najít jinej system, tzn zkusit to přes tuky a sacharidy jen po tréninku. Psal jsem teď PMko deadliftovi, kterej se v tom podle mě jako jedinej tady vyzná. Chyba bude prostě někde ve stravě, takže to chci nějak vyřešit. A já právě i při 400g sacharidů lehce hubnu a i to je pro mě přejídání, takže nemá smysl ubírat na nějaký příjemný množství sacharidů (200-250), protože bych měl do 4 měsíců 65kg a to nechci ani náhodou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
Není to třeba tréninkem? Když nenabíráš svaly i přesto, že máš dostatečný energetický příjem, tak to může být tréninkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|