Zítra CF Total (max squat, press, dl). 422,5kg by byl NEJlepší možný výsledek, ale i za 410 budu rád.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dobrá forma. Mimochodem to co je na té fotce to si všechno sežral sám?
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Reiben - díky. Neee, včera jsem to nějak nedával , poprvé mě sparing "přežral", jindy se mu to ještě nepovedlo.
Moocha - neeee začínám Paleo vole, žádný burgery nebudou!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zaslal: st leden 02, 2013 9:46 pm Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor
CF #36:
warm-up:
800m run
stretching
shoulder + hip mobility
Crossfit TOTAL: MAX squat - 140, 150kg , 160 FAIL
MAX press - 70, 72 FAIL, 71kg MAX deadlift - 180, 190, 200, 210kg
Total: 431kg
Komentář: squat - poprvé vzpěračské boty - je to uplně něco jiného, pecka. 150kg celkem v pohodě, u 160kg jsem se moc předklonil, podělal jsem techniku, na 155kg bych si ale věřil, škoda.
press - 70kg jako hovno, 72kg totální fail, se 71kg jsem bojoval asi 7 vteřin.
deadlift - NEJVĚTŠÍ RADOST. Myslím, že bych 215kg zatáhl, ale nejsem si jistý, i tak obrovská spokojenost. Vím, že technika už není nejlepší (zadek víc dolu atd.), ale je to tam. Bez motivační mp3 v uších bych to asi nedal .
Naposledy upravil Frozz. dne st leden 02, 2013 9:56 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Díky moc kluci, hrozně mě to těší. Video má 40%, do 10min ho tu šoupnu a prosím o zhodnocení techniky.
- dobrý a náročný trénink, bavilo mě to, vše unbroken
- pushpressy v pohodě, box jumpy normálka, ale KB swingy už pak byly náročný - spodní záda na šrot
Dnešní Paleo jídelák (není toho tolik, byl jsem v práci, takže od 06:30 do 12:30 jsem nejedl nic):
- protein s vodou, B5, kreatin
- jablko
- zeleninový salát mix, kuřecí maso, okurka
- burákové máslo
- 6 vajec, slanina, krabička cherry rajčat, oliv. olej
TRÉNINK
- BCAA, rutin, B5, hořčík, vitamín C
- obří zeleninový salát mix, vepřové maso, oliv. olej
- 1ks ovoce, pistácie
Musím se pochválit - TOLIK ZELENINY jsem nikdy za den nesnědl, dokonce mi ta večeře dnes chutnala, nechápu....a to ta zelenina byla syrová. Zřejmě už si nacházím cestičku, jak se k ní dokopat aby mi chutnala - nesmí být samotná, ale s něčím - maso, vejce atd. a pak to pozřu. Mám radost .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru