_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Neuvěřitelný!Ten rozsah ten výkon podle mně nějak nesnižuje,protože mrtvej bod bejvá někde na úrovni uší.Já když jedu tlak od hrudníku (military),tak mám prvních 10cm fakt lehkých.
Naposledy upravil dovidos dne čt leden 03, 2013 12:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Diky. Měl jsem radost a pocit,že jsou lehoučky (jednorucky jsem nejakou dobu nepouzival). Dotek na ramena neni problem,ale umyslne nepropinam. Dřiv jsem to dělal a zlobilo me prave rameno.
Diky. Měl jsem radost a pocit,že jsou lehoučky (jednorucky jsem nejakou dobu nepouzival). Dotek na ramena neni problem,ale umyslne nepropinam. Dřiv jsem to dělal a zlobilo me prave rameno.
Ja vzdy propinal a provesoval vse, tlaky, bench, shyby atd. cely roky. Asi s tim taky prestanu, levy rameno me zacina cim dal vic zlobit. A kdyz se kouknu na videa kultiku atd, ti maj k plnemu rozsahu a propinani hodne daleko.
Cvičíš i nohy?Jen pro zajímavost,jaký čísla jsou na nich.Podle mně jsou tvý tlaky world class.Ale to ty určitě víš
Nohy minimalne,mam za sebou dve bouracky,pri obouch jsem total zvrakoval auta (jednou jsem i vyletel prednim oknem) a vzdy to nejvic odnesli nohy. Muzu drepovat s 200kg,ale vic nenakladam,vim ze to je slabota (paže vic nez 55cm,stehna 73cm ).
To jsi takovej smolař nebo mizernej řidič? Já měl v 19 ti první auto,Lanciu Deltu a za 3měsíce jsem ho rozstřelil o strom.Ten zvuk lisovanýho železa furt slyším.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru