6 týdně posilovna

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 6 týdně posilovna  Úvodní stránka -> Trénink -> 6 týdně posilovna
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
samatron

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 8:24 pm    Předmět: 6 týdně posilovna Odpovědět s citátem

Dobrý den,
začal jsem trénink 6krát týdně, abych procvičil každou svalovou partii 2krát, což doporučují na mnoha stránkách za účelem rychlejšího nabírání svalové hmoty. Mám obavy, jestli se tělo stačí regenerovat.
Zde je můj tréninkový plán:

Po: Záda+ břicho a lehké kardio (15-20min)
Út: Volno
St: Prsa, biceps
Čt: Ramena, triceps+ břicho
Pá:Záda+ lehké kardio (15-20min)
So: Prsa, biceps
Ne: Ramena+ triceps

Spánek mám 9-10 hodin denně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to tve telo staci uregenerovat si musis vyzkouset sam, takhle ti to nikdo nerekne, i kdyz uz vidim jak ti tu vetsina mistnich znalcu pisou, ze nemas sanci, ale ze to neuregeneruji oni, neznamena ze ty ne. Jak rikam, musis si to nejakou dobu vyzkouset a pak uvidis sam. Samozrejme dost ovlivni i faktory jako kvalitni strava a kvalitni suplementace, ktera muze dosti pomoct. Odpocinek se zda byt dostatecny. A posledni dlouhodobe to asi bude spise kontraproduktivni, takze po X tydnech tohoto treninku je treba si naplanovat i nejaky deload, pripadne klidne i cely tyden uplne vynechat.
blazen

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vzhledem k tomu, že ti tam chybí nohy, tak to takový záhul pro tělo nebude, ale jak píše Draper musíš to zkusit a uvidíš, je to hodně individuální...
samatron

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za odpovědi.
Stravu mám kvalitní a pestrou, používám 2krát denně BCAA. Ano, to jsem zapomněl napsat, že tento trénink mám v plánu na 8 týdnů a poté na dva týdny vysadit na 3 lehké tréninky týdně. Poté bych rád zase na 8 týdnů nasadil tento trénink.
Judson

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty zada bych dal zaradil mezi ramena a prsa.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak uz uvedl blazen, je nejaky specificky duvod, proc jsi do treninku nezaradil nohy?
samatron

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím si, že nohy už nepotřebuji trénovat. Jde mi jen o nabrání sval. hmoty v horní části těla.
kid

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to tu prostě MYLUJU!!!!

pozn. aut.: To y je tam schválně.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já přes léto cvičil split šestkrát týdně a taky to šlo, i když to bylo spíš specializační trénink (prvních pět týdnů tahy a benče, druhých pět týdnů dřepy a military). Ale je třeba pořádně jíst.
kujin

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já když byl v lázních tak sem trénoval taky 6x týdně, jedl 3x denně tu jejich stravu a hodně chlastal a taky to šlo
Hašan

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 10:26 am    Předmět: Re: 6 týdně posilovna Odpovědět s citátem

ja jsem tedka trenoval 9x - 10x tydne mel jsem v tom kardio i nohy a telo se regenerovalo v pohode hodne aminokyselin a bcaa a myslim si ze se to da. Pred druhym treninkem v jednom dni jsem si dal treba jeste NO a unavu jsem ani moc nepocitoval pak hodne spanku a slapalo to pekne ...
nebuzardar

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

samatron

ak je tvojim cielom nabrat svalovu hmotu, preco si nedas nejaky fullbody trening? ved to mozes precvicit cele telo i 3x tyzdenne... a ked nebudes trenovat nohy, len si prehlbis dysbalancie a zaroven sa pripravis o obrovsky potencial rastu - a urcite sa neboj, ze budes mat velke nohy - nefunguje to tak, ze urobis 3 serie drepov a zrazu sa nevojdes na sedadlo v autobuse
Manek49

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy trénovat určitě potřebuješ ani o tom nevíš, snad to někdy zjistíš.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samatron napsal:
Díky za odpovědi.
Stravu mám kvalitní a pestrou, používám 2krát denně BCAA. Ano, to jsem zapomněl napsat, že tento trénink mám v plánu na 8 týdnů a poté na dva týdny vysadit na 3 lehké tréninky týdně. Poté bych rád zase na 8 týdnů nasadil tento trénink.

V prehistoriskych dobach, kdy jsem trenoval 6x tydne se mi moc pribirat zrovna nedarilo.

Na druhou stranu tehdy nebyly zadne doplnky vyzivy a trenoval jsem trosku vic hardcore (6x tydne, 3x partie za tyden, min. 20 serii na svalovou partii). Byl jsem tehdy zkratka blbej. Vedet to co ted, tak cvicim je 3x v tydnu a soutredil se jen na zakladni cviky. Usetril bych si zbytecnou drinu a min se opotreboval :)
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
...
V prehistoriskych dobach, kdy jsem trenoval 6x tydne se mi moc pribirat zrovna nedarilo.

Na druhou stranu tehdy nebyly zadne doplnky vyzivy a trenoval jsem trosku vic hardcore (6x tydne, 3x partie za tyden, min. 20 serii na svalovou partii). Byl jsem tehdy zkratka blbej. Vedet to co ted, tak cvicim je 3x v tydnu a soutredil se jen na zakladni cviky. Usetril bych si zbytecnou drinu a min se opotreboval :)

Jako bych cetl o sobe... ale kdyz mi tehdy nekdo rekl, ze to nedelam uplne dobre, tak jsem neposlouchal a jel si to svoje porad do zblbnuti

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 6 týdně posilovna Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: