|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Francoa napsal: |
Hele aponte,ještě řekni,že to není pravda! Dám vám se odkaz a stejně to neakceptujete. Klucí tak mi promiňte už budu cvičit jen 2h a nikdy mín je to super. |
Za uživatele drlift_ mluví jeho výsledky, ten žádný odkazy nepotřebuje :)
Mimochodem, za 45 minut se stihnu dobře rozcvičit, když jsem opravdu ve formě. Pak potřebuju dalších 60 - 90 minut na trénink. A světe div se, vždycky to fungovalo. A to ani nemám rád Vince Giondu |
To je jasný,ty si cvič jak chceš vždyť ty netvaruješ postavu ty nejsi kutlík,ale strongman ty cvičí jinak než kutlíci. Gironda by tě taky neměl rád ten něměl rád tyhle siláky. Tady odkaz pro tebe http://www.bodybuilding.com/fun/kosloff8.htm .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po leden 14, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Pointa ale je, že kdybych cvičil 45 minut, tak na sobě nemám jedinej sval. Vysokoobjemové trénininky (které se za 45 minut rozhodně odjet nedají), jsou pro řadu lidí nejefektivnějším způsobem, jak budovat svaly.
V tom článku jsem nenašel nic, co by mě nějak zaujalo. Popravdě, skončil jsem po pár odstavcích, když začali doporučovat bezpalcovej úchop u benchpressu, aby se nezapojovaly svaly předloktí, to mi stačilo, abych si udělal obrázek :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne po leden 14, 2013 1:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po leden 14, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Francoa - cim sa lisia strongmanske svaly od kultickych? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Pointa ale je, že kdybych cvičil 45 minut, tak na sobě nemám jedinej sval. Vysokoobjemové trénininky (které se za 45 minut rozhodně odjet nedají), jsou pro řadu lidí nejefektivnějším způsobem, jak budovat svaly.
V tom článku jsem nenšel nic, co by mě nějak zaujalo. Popravdě, skončil jsem po pár odstavcí, když začali doporučovat bezpalcovej úchop u benchpressu, aby se nezapojovaly svaly předloktí, to mi stačilo, abych si udělal obrázek :) |
Takže bench je jen cvik na hrudník? Ježíš,že já věřím pořád tomu Girondovi odtrénováno 60 let a určitě nic nevěděl..... No nic promiň,že sem tě otravoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Francoa - cim sa lisia strongmanske svaly od kultickych? |
Máš to v tom odkazu co jsem poslal Cizovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Francoa napsal: | Takže bench je jen cvik na hrudník? Ježíš,že já věřím pořád tomu Girondovi odtrénováno 60 let a určitě nic nevěděl..... No nic promiň,že sem tě otravoval. |
Ne, právě že bench je komplexní cvik, takže používat u něj bezlapcovej úchop, aby se nezapojovaly svaly předloktí (jak doporučujou v článku) je kravina. |
Ale pokud chceš tvarovat nebo teda spíš trénovat hrudník (JEN) hrudník tak zvolíš bezpalcovej úchop,ale pokud jako ty,trénuješ na sílu tak používej klasický bench kde používáš až 6 svalů pokud se nemýlím. Já to tady nemyslím nějak špatně jen si myslím,že ty Girondovo rady žijí stále a jsou pořád aktuální. Jinak vysokoobjemovej trénink nebo teda objemovej trénink měl Gironda také 10-8-6-15 pauza mezi sériemi 1 minuta a další na nárůst hmoty byl Sval má čtyři strany to jsi odcvičil už za 20 minut,ale chodíš 2x denně a výsledky se dostavily. A ty to metody platí i dnes,ale musí se vše dodržet jak Vincent kázal..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: | | Ale pokud chceš tvarovat nebo teda spíš trénovat hrudník (JEN) hrudník tak zvolíš bezpalcovej úchop,ale pokud jako ty,trénuješ na sílu tak používej klasický bench kde používáš až 6 svalů pokud se nemýlím. Já to tady nemyslím nějak špatně jen si myslím,že ty Girondovo rady žijí stále a jsou pořád aktuální. Jinak vysokoobjemovej trénink nebo teda objemovej trénink měl Gironda také 10-8-6-15 pauza mezi sériemi 1 minuta a další na nárůst hmoty byl Sval má čtyři strany to jsi odcvičil už za 20 minut,ale chodíš 2x denně a výsledky se dostavily. A ty to metody platí i dnes,ale musí se vše dodržet jak Vincent kázal.. |
Od začátku špatně. Komplexní cviky se nemají modifikovat tak, aby sloužily k izolaci svalů, to je nesmysl. Komplexní cviky jsou právě od toho, aby zatížily maximální množství svalů. Snažit se o opak je absolutní nepochopení jejich významu.
Když budu chtít nějaký sval izolovat, použiju cvik izolovaný, to snad dá rozum, ať už to bude s jednouručkou, expanderem, na stroji, cokoliv...
10-8-6-15 neni ani vysokobjemový, ani objemový trénink. To je prostě nějaké schéma opakování (a bohužel ani moc nedává smysl).
Sval nemá čtyři strany. Sval někde začíná a končí, může mít více jednotlivých hlav a upínat se na různých místech. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po leden 14, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
Bezpalcový úchop udělá z BP izolovaný cvik na hrudník? WTF?
Michale, obdivuji Tvou trpělivost.
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 14, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
1/ Neck press bezpalcovym úchopem je super způsob jak se zabít, nebo si zničit ramena (nebo obojí, přičemž pokud se člověk zabije, tak už mu ty zničený ramena asi tolik nevadí, to je fakt).
2/ 10 - 8 - 6 - 15 je asi taková věda, jako losování sportky, ale pokud v tom někdo vidí zázračný systém, budiž. Placebo je mocné.
Co tam máš od Girondy dál? :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po leden 14, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
Francoa, hod sem foto alebo foto svojich zverencov aby sme si overili tvoje metody _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|