Guru, zas po 3 mesicich toho moc cekat nemuzes, ale kdyz ti stoupne TH -> tak zesilis -> budes urcitou dobu cvicit s vetsima vahama -> svaly narostou -> shodis -> tuk odpadne -> silu si zvetsi casti udrzis -> nove svaly zustanou
Jo kdyby to bylo tak jednoduchý. Vyšší TH automaticky neznamená větší síla.
No tak pokud trénuješ na sílu, tak to platí skoro na 100 % vždycky.
Tak nějak jsem to minule dál neřešil, ale souhlas s Magionem. Podle mě je prostě nesmysl se přežírat, když nabíráš zbytečně moc rychle to, co nechceš.
Hlavně si psal, že už taky nehraješ fotbal, takže ta spotřeba těla bude určitě menší. Taky teď v poslední době zjišťuju, že bez basketu, když teď jím celkem normálně, tak váha leze pomalu nahoru sama, aniž bych i chtěl.
A na tvým místě bych i klidně stáhl bílkoviny jestli je držíš na 3,5g nebo kolik jsi to psal. Podle mě je to zbytečný.
Prndat ti do toho určitě nebudu, ale tak si nestěžuj. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Po 5 dnech při asi 1500 kcal (z toho 90% bylo Quad Core + burákové máslo) a totálně bez cvičení dnes první trénink, kterej původně měl být až zítra.
Decline bench press s JC
do 4x 50kg
:D blue gym je teda brutálně podváženej, poslední opáčko tam bylo jako druhý dneska
Military Press
do 3x 70kg
horší
Čelní dřepy
do 3x110
i lehký
několik 6ek na shybech během celého tréninku
pak ještě nějakej biceps s VC, přítahy VC a předkopávání
Skvělej pocit z síly, normálně mi po týdnu bez cvičení síla padala. Včera odpoledne a večer 20 vajíček a celý kuřátko a jsem zas spokojenej =) Proberu teď s apofisem co dál, chtěl bych něco vymyslet s benchem, láká mě nový maxko
asi by šlo víc, ale chodil jsem 'ass to ankles' a vnější strana stehna z toho byla cítit dostatečně. Uvidíme, jestli to pojedu i příště.
Legpress
100x 100kg
... od 55. opakování to byl neskutečnej úlet, tím spíš, když pauza mezi hackeny a tímhle byla asi 30s. To jsem jel ty opáčka ve stylu 4 opakování a 2s pauza. Od 75 jsem uvažoval, že to zabalím a chtěl jsem omdlít (fyzička). Pak jsem dal na konci 93-100 v kuse a takovou šílenost jsem v nohách ještě necítil.
Stahování kladky lanem (tělo v úhlu 35° se zemí)
3x 10x 50kg
Stahování kladky - triceps s lanem
opakování netuším, ale 7 sérií s 10-25kg
Kladiva na horní kladce s lanem
3x 12x 25kg
Supermany s JC na 45°lavici
12x 7kg
2x 10x 10kg
.... po tomhle tréninku, kterej mě neskutečně bavil, jsem i uvažoval, že bych zas cvičil jen instinktivně. No uvidíme. Ale bavilo mě to i síla byla.
Při bench pressu mě od 60kg neskutečně bolel levej prsní sval - tak nějak si představuju nataženej sval. Ale dalo se s tím úplně normálně cvičit, jen to prostě bolelo před, při i po výkonech. Bolí to i teď. Bolí to jako když máte obrovskou svalovku a zatnete do toho sval. Maličko se to dá přirovnat ke skřípnutému nervu na zádech. Kdo ví...
Čelní dřepy pecka na to, že při 100kg sem šel tak dolů, že mi křuplo v koleni a při 120kg sem si as natáhl tříslo :D
Hackeny moc zajímavej cvik - jel jsem ho poprvé a všechny tréninky chci teď dělat tak, že pojedu aspoň jeden cvik, kterej jsem nikdy předtím nejel. Mám obrovskej zásobník nových cviků ať už jde o jinej úhel, nějakou pomůcku, nástavec, nebo třeba o cviky na břicho, tak jsem zvědavej, jak dlouho mi to vydrží.
Legpress asi nemá smysl komentovat. Kdo nezkusil neví. Stejně je to asi k ničemu, ale mě to občas baví.
Záda sedly, ten druhej cvik byl jakoby i na zadní delty, prostě lokty kolmo s tělem. Bavilo.
Ruce sedly taky, tak snad nezůstanou furt stejný :D
Zdarec,ten benč je teda parádní,ale co nechápu jsou ty přední dřepy to je teda pěknej úlet a dost ti to závidim. To je už kurva chlapská váha tak ať se daří a zdraví drží..
Zdarec,ten benč je teda parádní,ale co nechápu jsou ty přední dřepy to je teda pěknej úlet a dost ti to závidim. To je už kurva chlapská váha tak ať se daří a zdraví drží..
No čelní dřepy úlet jsou, mám je asi v současnosti dobrý jako ty zadní. Jinak PR jsem dal na jaře 155kg (s opaskem).
... mmmm zajímavý =) takhle jsem jel dotahy poprvé. Těch 230 brutálně těžký a... no nebudu tu fnukat jak mala holka, že mám bebí na dlaních z toho :D s tím se počítá
Tlaky na prsa v sedě - stroj
3x 10x 100kg - plno
8x 100kg + 7x 70kg + 12x 40kg
Shyby
6x guru
6x guru a 5kg
6x guru a 12,5kg
3x guru a 20kg
2x guru a 30kg asi PR
Biceps - Kladiva
do 6x 32,5kg
Triceps - kickback
3x 10x 10kg
HIIT ve stylu Roba Richese (lehce) - zkouška
2x - 30s pauza mezitím
30s trhy s JC (22,5kg) + 30s crunche + 30s burpee into pull-up (poprvé v životě burpee, trololol)
Příště zkusím jak jsem na tom s HIITem na vesle
.... twl hrůůůůza dotahy měly bejt místo trhů s VC, ale strongmani Zadražil a Dejmal zdržovali na dřepech Zadražil si myslel, že si naložil 280kg, tak jsem přišel a říkám "290 kilo? dobrý!" a on že prej tam je 280kg, tak říkám, že fakt né. Tak se podíval, sedl si, vzal s i bandáže a s brutální rezervou to tam šoupnul, přestože tohle byl jeho osobák a měl zasebou už několik pracovních sérií v rámci sheika, ivanova, nebo jakou že to jedou blbost pro silný chlapy. Fakt twl takhle zdržovat fitnessáky.. nechápu. A ještě jsem ho musel jistit z boku pod činkou, aby toho nebylo málo. Prostě pecka =) V profíkách mu to moc půjde.
Zaslal: po leden 14, 2013 8:20 pm Předmět: Re: Guru - objemovka
Doufám, že to s těma KB (u tebe JČ) nejedeš jako Rob, nebo jo?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zaslal: po leden 14, 2013 8:25 pm Předmět: Re: Guru - objemovka
V pohodě, už jsem si myslel že zaměňuješ trhy s přemístěním a výrazem .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru