Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.1.2013
Fit Centrum Nivnice

1-2013
Ramena, paže

Military press
8x40
5x50
3x60
3x60
5x60 PR! (staré PR taky 5x60, ale ve fitku s těžce podváženýma kotoučema :))

Dneska to šlo hezky, asi sem přez svátky načerpal hodně glykogenu a těch 5x60 šlo až na poslední opakování dost dobře, v posledním opáčku selhaly tricepsy a zasekl sem se na mrtvém bodě, ale dotlačil.

Bicepsový zdvih EZ
cheating
12x30
8x40
5x50
5x50

Bicepsový zdvih JČ
7x18
5x22
5x22
4x22

Extenze za hlavou v sedě s jednoručkou
15x30
10x38
8x38
9x38

trisérie
Předpažování s JČ
Upažování v sedě JČ
Upažování v předklonu JČ

12 + 6 + 8
12 + 4 + 10
12 + 4 + 10
12 + 4 + 10
poslední série shazovací

Zkoušel sem pořádně dostat lopatky do protrakce (roztáhnout od sebe), jak tady na fóru někdo radil a fakt to bralo uplně brutálně

Jednadvacítka EZ
21x16
21x20
21x24

Tricepsové extenze JČ v leže
12x12
12x12
15x12

Aerobka
Rotoped
20 minut
200 kcal
8.7km

Dneska to šlo moc hezky, tlaky potěšily, zase se to konečně trošku hnulo, biceps zmasakrovaný do mrtva, hlavně ty jednadvacítky peklo.

Váha po tréninku 94,3kg, ale tomu bych nevěřil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.1.2013
Fit Centrum Nivnice

2-2013
Improvizovaný trénink

Benchpress
5x50
5x50
8x60
1x90
1x95
0x100 (vytlačil sem to sám, ale sparing mi do toho šáhnul zbytečně takže znova)
1x100 PR!
0x103
0x103

Potřeboval sem zjistit maximálku, příští týden bych rád nastartoval Muscle Media Benchpress, abych se dostal u benche z úrovně tragéd na úroveň průměrný cvičenec .

Tlaky incline JČ
10x18
10x24
8x30
7x34 PR! (na incline tlaky jsem nikdy víc jak 30ky neměl)

Přítahy v předklonu JČ opora hrudníku
pumpovačka s 24kama

Stahování kladky na hrudník
pumpovačka up to 65kg

Předkopávání
pumpovačka up to 50kg

Lýtka na legpressu
pumpovačka se 160kg

Teď vysvětlit, proč je ten trénink tak divný. Celý den sem dneska hlídal malého synovce a stavěli sme si několik hodin z LEGA :) Seděl sem na zemi, asi mi docela nachládli záda, ona na mě pak zezadu skočil když sem to nečekal, a něco sem si hnusně natáhl ve spodních zádech takže teďka chodím docela jako retard, ale už to ustupuje, nebude to žádná tragédie, z toho se patrně vyspím :) Takže v posilovně sem jel jen cviky u kterých mě ty záda nebolely, což byl hodně omezený výběr :) Ale PR na benchi moc potěšilo, věřím si na víc, nebýt toho miissu na 100, tak bych si na tu 103 věřil :) CYAA
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak gratulácia, darmo, prvýkrát dať na benči stovečku to je pekný míľnik, sám si na to vzpomínám so slzou v oku:))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Tak gratulácia, darmo, prvýkrát dať na benči stovečku to je pekný míľnik, sám si na to vzpomínám so slzou v oku:))

Teď se začnou dít věci, už ti šlapu na paty
Turakam

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Turakam napsal:

Teď se začnou dít věci, už ti šlapu na paty

to tu, ehm, viacerí
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
4.1.2013
1x100 PR!
Potřeboval sem zjistit maximálku, příští týden bych rád nastartoval Muscle Media Benchpress, abych se dostal u benche z úrovně tragéd na úroveň průměrný cvičenec .

Tak to hodně stěstí s MMBP,určitě víš jak mě osobně pomohl v benchi.A to jsem na tom byl o 20kg hůře ,když jsem ho poprvé zkusil.Poradim ti ať během toho tréninku jíš co nejvíc to půjde,a F (failure) neboli test selhání ti napoví jak na tom seš.Pokud to dobře odjedeš tak na konci budeš mít maxko kolem 110kg. Minimálně.Mě to ze začátku dalo okolo 14-16kg.A to jsem to ještě měl za 40dní odjeté.Tak good luck.Budu tě sledovat.
Oddo

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní snídaně, není na škodu se trošku rozmazlit

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gratuluju k stovce! Pro mě to byl první silovej cíl v posilování a taky sem z něj měl radost ;)

Jsem zvědavej, kdy dáš 110kg ;) co si sleduješ od MM programu víc, než tragéd-průměr? Třeba konkrétní číslo
Oddo

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
gratuluju k stovce! Pro mě to byl první silovej cíl v posilování a taky sem z něj měl radost ;)

Jsem zvědavej, kdy dáš 110kg ;) co si sleduješ od MM programu víc, než tragéd-průměr? Třeba konkrétní číslo

Tak podle referencí, které sem slyšel, bych rád takových 10kg nahoru, takže těch 110kg na konci toho programu bych rád vytlačil, ale uvidíme, budu rád za každý silový posun
Luster

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:

vejce, chleby a 5 briket?
Oddo

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Oddo napsal:

vejce, chleby a 5 briket?

Jasně, po tom to nejvíc roste
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.1.2013
Fit Centrum Nivnice

3-2013
MMBP1

Benchpress
6x75
5x82
5x82
4x84
4x84

Tlaky JČ incline
8x24
8x30
10x30

Tlaky ramena stroj
8x7 cihliček
8x9 cihliček
7x9 cihliček

Triceps na kladce v leže
3 série 60kg

Biceps v sedě JČ
4 série 14,18,18,14

Aerobka
Rotoped 20 minut

Jak to říct, myslel sem že záda povolí, nepovolily. Takže sem jel co mě nechaly, a moc toho nebylo a cítil sem je i u všech tlaků v sedě. Bolí pořád stejně a moc se to nelepší, asi si budu muset dát chvilku pauzu a zítra co nejvíc ležet, aby si odpočinuly. Něčím to namažu a uvidíme. Bolí mě přímo vzpřimovače, cítím to hlavně když se předkláním nad umyvadlo, při zavazování bot apod. Asi umírám, au au

Doporučí mi někdo nějaký dobrý cvik na uvolnění zad, protažení vzpřimovačů atd.?
Oddo

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Několik dní klidu (noťas v posteli a mraky jídla :D) a záda se dávají do kupy, podle kámošky fyzioterapeutky to je/byl ústřel v oblasti bederní páteře, teď už sem cítím fajn, v pondělí trénink, ale jen něco lehkého na strojích, 10-15 opakování, žádný hardcore, jen tak na protažení
Oddo

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.1.2013
Fit Centrum Nivnice

4-2013
Rozjezdový trénink po kratší pauze, zátěžový test na záda

Stahování kladky na hrudník
4 série 10-15

Horizontální tlaky na prsa stroj
4 série 15-20

Přítahy JČ v předklonu s oporou hrudníku
4 série 8-10

Zakopávání
4 série 8-10

Předpažování
Rozpažování
Rozpažování zadní delty

od všeho 4 série 5-8

Biceps JČ
4 série 5-8

Předkopávání
4 série 10-15 vše se stopkou

Lýtka legpress
5 sérií, poslední série shazovačka z 220 na 40

Triceps lano
4 série 8-10

Krčení ramen JČ
4 série 5-8

Aerobka
40 minut
400 kcal
17,5km

Po týdnu zase ve fitku, už sem se těšil jak malý, ty dny bez fitka mě prostě ničí záda byly ok, za což sem moc rád, ale čekal sem to, jel sem opatrně lehké váhy a cviky u kterých nějaká zátěž na spodní záda moc není. Teď dám den pauzu a ve středu už zkusím opatrně asi pokračovat s MMBP, pokud to pujde, pokud ne tak něco vymyslím, ale neměl by být problém. Aerobky jsem chtěl dát jen 20 minut ať se i zapotim, ale bavilo mě to tak 40, ve fitku sem byl snad 2,5 hodiny, asi začínám Drejprovatět
Oddo

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.1.2013
Fit Centrum Nivnice

5-2013
Prsa, ramena, tricepsy

Benchpress
5x70
5x80
3x90
3x90
5x90 PR!
subjektivne hrozne tezke, ale sila kupodivu byla

Tlaky JČ incline
8x30
7x34
4x38
nejtěžší jč v gymu, dobrý pocit :)

Tlaky JČ ramena
8x22
3x28 asi PR! :)
5x26

Uzký bench
3 série 60,75,60

Triceps extenze za hlavou
2 série 30,38

Přítahy JČ k bradě
3 série 12ky

Horizontální tlaky stroj
40kg x max

Upažování JČ
4ky x max

Cviky na HSS
musím dát dokupy ten core, ať se těm problémům s bedrama v budoucnu už vyhnu

Aerobka
Rotoped
18 minut
200kcal
8.8km

Dneska příjemný trénink, síla byla a za to sem rád :-P Tento týden relativně klid i když učení stále hodně, a příští týden 2 zkoušky, jedna souborná 3 semestrální, takže cvičení asi nebude nic moc, proto MMBP odkládám za těch 14 dnů cca a pak to rozjedu už naplno :) až bude klid a čistá hlava

Vtipná story dneska :) Přišel do fitka mladší brácha (15) mého kámoše, tak mu říkám čus Davčo, a jdu dál cvičit a ten jeho kamarád, který přišel spolu s ním se na něj obrátil, týýýýjo hustej týpek (zřejmě na moji adresu )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: