|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bruce5
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 5:51 pm Předmět: Trénink shybů |
|
|
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak často a jakým tréninkem trénovat shyby nadhmatem abych udělal co nejvíce opakování na jeden pokus.připravuji se na přijímačky na vejšku kde jsou i shyby teď dám nejvic 11 opakování a potřeboval bych tak 16 a mám na to 4 měsíce.Před týdnem jsem začal 3x týdně trénink shyby 6 serií,bicepsové zdvihy s velkou činkou 6serií,veslování 6serií a sed-lehy 6serií ale nejsem si jistý jestli je to správný trénink, mám 193 cm a 90 kg. děkuji za odpověd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
rammstein12
|
Zaslal: pá leden 18, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
Obecně platí, že na trénink shybů jsou nejlepší shyby  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
vejšku, kde jsou přijímačky shyby, nemá cenu "studovat", nauč se radši matiku ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 19, 2013 8:00 am Předmět: Re: Trénink shybů |
|
|
| bruce5 napsal: | | Dobrý den chtěl bych se zeptat jak často a jakým tréninkem trénovat shyby nadhmatem abych udělal co nejvíce opakování na jeden pokus.připravuji se na přijímačky na vejšku kde jsou i shyby teď dám nejvic 11 opakování a potřeboval bych tak 16 a mám na to 4 měsíce.Před týdnem jsem začal 3x týdně trénink shyby 6 serií,bicepsové zdvihy s velkou činkou 6serií,veslování 6serií a sed-lehy 6serií ale nejsem si jistý jestli je to správný trénink, mám 193 cm a 90 kg. děkuji za odpověd |
doporucuju delat shyby 3x tydne
zacit serie treba po 4 a udelat max serii
kazde dva tydny pridat jedno opakovani do serie
maximum serii za den
vykaslat se na pomocne cviky
jel jsem to sam, zacal jsem na seriich po 5 a dopracoval jsem se na serie po 13
finalovy vykon pak byl 27 shybu v kuse _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
|
| nahoru |
|
 |
stanik84
|
Zaslal: ne únor 24, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
rammstein12: přesně tak jak píšeš... přesně o tomhle jsem se nedávno bavil s jedním Amíkem ve fitku a ten jich dal předemnou 47 - široký úchop nadhmatem :-), docela masakr. Já jich ted dám něco kolem 25... když jsem s tím začínal, dal jsem si lavičku pod špičky nohou a když už jsem nemohl, dopomohl jsem si trochu nohama. Nebo jestli máš sparinga, tak ať tě chytí za kotníky a když nebudeš moct, tak ať ti trochu pomůže...Dá se to nacvičit celkem dobře...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 25, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
Možností je spousta, to co píše Peter Ustinov je super, já bych to posunul ještě o level vejš: žebříkama.
1 shyb, pauza, 2 shyby, pauza, 3 shyby, pauza, 4, pauza, 5, dlouhá pauza a začínáš zase na 1, pauza, 2, pauza atd atd...
Pokračuješ, dokud je technika stoprocentní (nehoupáš se, necheatuješ, jdeš v plném rozsahu pohybu...).
Pokud budeš cvičit rozumně a pod heslem "Více není lépe, lépe je lépe", můžeš je dělat klidně každý den.
Další varianta je vzít si externí závaží a snížit počet opakování, provádět shyby ve větším rozsahu pohybu atd.
Na 16 se dostaneš za 14 dní...
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po únor 25, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | provádět shyby ve větším rozsahu pohybu atd. |
Prosimtě, jak vypadají shyby ve větším rozsahu? Pokud předtím doporučuješ plný rozsah, tak větší než plný už neznám...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 25, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
Jde o to, že na těch přijímačkách bude pravděpodobně nějaký pravidlo, v jakém rozsahu pohybu je nutno shyby provádět - typicky je to bradou nad tyč nebo dotyk krku, takže toto je v jeho případě "plný" rozsah pohybu. Větší rozsah pohybu by znamenal, že by šel hrudníkem na tyč (například).
Jasnější?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po únor 25, 2013 10:58 am Předmět: Re: Trénink shybů |
|
|
| bruce5 napsal: | | Dobrý den chtěl bych se zeptat jak často a jakým tréninkem trénovat shyby nadhmatem abych udělal co nejvíce opakování na jeden pokus.připravuji se na přijímačky na vejšku kde jsou i shyby teď dám nejvic 11 opakování a potřeboval bych tak 16 a mám na to 4 měsíce.Před týdnem jsem začal 3x týdně trénink shyby 6 serií,bicepsové zdvihy s velkou činkou 6serií,veslování 6serií a sed-lehy 6serií ale nejsem si jistý jestli je to správný trénink, mám 193 cm a 90 kg. děkuji za odpověd |
Na jakou školu se hlásíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|