drlift - comeback no.5456

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> drlift - comeback no.5456
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po tydnu se mi povedlo rameno 100% rozhybat, jeste to neni nic moc a poboliva to. Po svatkach zacina rehabilitace.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, ze kvuli operaci ramena bych jeste nemel cvicit a kvuli operaci oci zatim nesmim pri cviceni zadrzova dech a zatinat bricho, tak jedu jen fitness : (

streda 16.1.2012
---------------------
bench 60x20x4
tlaky na ramena 20x3
pritahy na kladce na uzko 20x4
biceps 20x3
triceps 20x3
--------------------
Vopruz. Navic je uplne jedno co si nalozim, protoze udelat 20 opakovani mam problem proste s jakoukoliv vahou
Conan

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2013 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Vzhledem k tomu, ze kvuli operaci ramena bych jeste nemel cvicit a kvuli operaci oci zatim nesmim pri cviceni zadrzova dech a zatinat bricho, tak jedu jen fitness : (

streda 16.1.2012
---------------------
bench 60x20x4
tlaky na ramena 20x3
pritahy na kladce na uzko 20x4
biceps 20x3
triceps 20x3
--------------------
Vopruz. Navic je uplne jedno co si nalozim, protoze udelat 20 opakovani mam problem proste s jakoukoliv vahou

tak si tam příště nalož aspoň 100, když je to stejný

A co na to rameno, doktore ?
drlift_

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:

tak si tam příště nalož aspoň 100, když je to stejný

A co na to rameno, doktore ?

No rameno boli, trochu mne to zneklidnuje, ale uz na to jebu. Potrebuju se trochu hejbat.

100x20 dam, ale ne hned :) Budu si muset chvili pockat. Kdybych ted vic pridal, asi by mi ta ruka upadla. Jsem po te pauze jeste silene rozteklej.

Dychani u cviceni mi taky moc nejde, mam zafixovany se zpevnovat zadrzovanim dechu. Porad musim na dychani myslet.
drlift_

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.1.2013
-----------------------
bench 60x20x2, 70x20x2
pritahy na kladce 20x4
tlaky na ramena 20x3
triceps 20x3

kecani 50 minut
-----------------------
Rameno zacina neprijemne bolet

O treninku jsem se motal hlavne kolem mladyho. Jeho vykony ve vybaveni jsou naprosto tragicky. Bez dresu a bez bandazi to ujde, ale jak si vezme bandaze natoz dres, je to tragicky : ( To same ma s bench trikem ......
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Bez dresu a bez bandazi to ujde, ale jak si vezme bandaze natoz dres, je to tragicky : ( To same ma s bench trikem ......

taky znám jednoho takovýho ten dotyčnej je dokonce tak tragickej, že kvůli tomu šel v neděli benče dvakrát denně
drlift_

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rameno uz boli docela neprijemne. Tohle uz rozhodne neni o namozeni. Vypada to, ze jeste neni OK.

Trochu vaham, jestli se na to na cas jeste vykaslat nebo prece jen trochu zvolnit. Asi byl ten nastup, byt s lehkymi vahami, prece jen moc ostrej

Priste asi zkusim spis cviky, kde nebudu rameno moc zatezovat s tim, ze na rameno zkusim spis nejaky rehabilitacni cviky, co se mnou delali na rehabilitaci (na kterou jsem se uz tyden vykaslal).
drlift_

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:

taky znám jednoho takovýho ten dotyčnej je dokonce tak tragickej, že kvůli tomu šel v neděli benče dvakrát denně

Ja to proste nejsem schopnej pochopit. On da jen s opaskem peknou technikou 97,5x8 (coz neni uplne spatny, protoze drepuje chvili). Pak mu dam bandaze (jsem na nej tak hodnej, ze mu pujcuju sampionsky bandaze, ktery vyhraly ME ), Jarda Srsen mu pujci svuj dres na drepy (dres udelal uz nekolik medaili na MCR, takze je taky proverenej) a on v tom da vyklepanou, osklivou 4 se 110kg s nemene osklivou technikou . Dres ma jak pytel a tvrdi mi, ze to hrozne tahne.

Na benche je to bohuzel podobny.

V mrtvole mi dela radost. Technicky se mi to moc libi, tam mu neni co vytknout. Vahy jsem ho zatim nenechaval hrotit (zitra by mel mit prvni testik). Uz si dokonce i navyknul drzet cinku vzperacskym zamkem.
Conan

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlasim se do klubu antitalentu na dresy :)
Ono taky je potreba mit do dresu taky neco natrenovano, ale co ti budu povidat ze
Me spis na zacatek sedle mekci dresy a bandaze (no, vlastne doted)
Predpokladam, ze mas nejaky tvrdy THP a dres bude nejakej lepsi Centurion, coz na zacatek a na tyhle vahy nebude to pravy orechovy...
drlift_

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Hlasim se do klubu antitalentu na dresy :)
Ono taky je potreba mit do dresu taky neco natrenovano, ale co ti budu povidat ze
Me spis na zacatek sedle mekci dresy a bandaze (no, vlastne doted)
Predpokladam, ze mas nejaky tvrdy THP a dres bude nejakej lepsi Centurion, coz na zacatek a na tyhle vahy nebude to pravy orechovy...

Kdepak, bandaze jsou 5 let stary Titania a dres je sice Super Centurion, ale na nekoho kdo ma 100kg. Navlikne to jak teplaky.
drlift_

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.1.2013 streda
--------------------------------
pokusy o rehabilitaci ramena cca 30 minut
biceps 10x3
triceps 10x3

buzerovani mladyho 60 minut
--------------------------------
Mladej mne o treninku mile prekvapil. Zkousel si poprve maximalku v mrtvole. Tipoval jsem ho na 145 a on misto toho potahnul 160kg. 150kg dal jeste s ukazkovou technikou. Na 160kg uz mu ta technika trochu ulitla, ale i tak mne potesil
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:

Mladej mne o treninku mile prekvapil. Zkousel si poprve maximalku v mrtvole.

Bodejť by mu ta mrtvola nešla když má čirou náhodou v rodině teho šampióna. A vůbec... tvýmu mladýmu bych dal stopku rovnou, páč jestli se potatil, tak se jedná v podstatě o genovej doping!!!
drlift_

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
drlift_ napsal:

Mladej mne o treninku mile prekvapil. Zkousel si poprve maximalku v mrtvole.

Bodejť by mu ta mrtvola nešla když má čirou náhodou v rodině teho šampióna. A vůbec... tvýmu mladýmu bych dal stopku rovnou, páč jestli se potatil, tak se jedná v podstatě o genovej doping!!!

Bohuzel se na drep a na bench za tu dobu co jsem nechodil do posilovny technicky pokazil. Zatim to ale vypada, ze tahy budou jeho disciplina (coz je dost prekvapivy :D). Technicky se mi to fakt moc libi (a to jsem prisnej), navic jak to chodi jeste vzperacskym zamkem, tak to vypada fakt moc dobre. Jestli na to nezapomenu, schvalne nahodim pri pristi mrtvole video.
Conan

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo aha, to je primo tvuj mladej, to pak jooo

Ja taky tedka zkousim laborovat se vzperacskym zamkem, clovek pak nemusi premejslet kterou rukou ma vlastne zrovna ted jit podhmat a kterou nadhmat...
drlift_

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak mam pro vas malou perlicku. Do posilovny prisel chlapik co nikdy neposiloval, vek pres 40, prohulenej, prochlastanej, postava normalni. Vsadil se s jednim kolegou kolik zvedne v disciplinach.

Ve drepu dal s paskem 130kg. V mrtvole potahnul 190kg. V benchi ho zavalilo 90kg, ale tam je to hodne ovlivneny tim, ze lidi kteri nemaji zkusenost s cinkami, to absolutne nedokazou uridit (porad si to hazel na krk). Drep mi prisel normalni, ale tech 190kg na cloveka co nesportuje mne docela prekvapilo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: