|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
Nezkoušel jsi chodit benč s tím RAMem? Mě osobně se zdá benčování s ním hodně šetrné pro ramena. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Nezkoušel jsi chodit benč s tím RAMem? Mě osobně se zdá benčování s ním hodně šetrné pro ramena. |
Vzal jsem si velikost XL a ta je mi ted dost velka a protoze se mi nechce brat dalsi tak mam prd :)
Ja mel za to, ze rameno uz bude ok. Na nizsich vahach to uz bylo naprosto v pohode. Absolutne zadny naznak, ze by neco bylo v neporadku. Ty problemy na poslednim treninku mne dost rozhodily....
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
Dnes mi volal ortoped, ze ma vysledky magneticke rezonance. Rameno je pry v haji. 12.12. bych mel jit na operaci, pristi rok si na zavodech asi nezazvedam : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | drlift_ napsal: | | Dnes mi volal ortoped, ze ma vysledky magneticke rezonance. Rameno je pry v haji. 12.12. bych mel jit na operaci, pristi rok si na zavodech asi nezazvedam : ( |
hm, tak to teda nic moc zpráva po ránu a co přesně je v haji? |
Moc jsem to nepobral. Rikal neco ve smyslu, ze jsem si zkurvil slachy, bicepsovou pry opravovat ani nebude, to ostatni pry snad da do poradku....
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 12:20 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | drlift_ napsal: | | Tom.K. napsal: | | drlift_ napsal: | | Dnes mi volal ortoped, ze ma vysledky magneticke rezonance. Rameno je pry v haji. 12.12. bych mel jit na operaci, pristi rok si na zavodech asi nezazvedam : ( |
hm, tak to teda nic moc zpráva po ránu a co přesně je v haji? |
Moc jsem to nepobral. Rikal neco ve smyslu, ze jsem si zkurvil slachy, bicepsovou pry opravovat ani nebude, to ostatni pry snad da do poradku.... |
tak to je pekne naprd, ne nadarmo se rika "powerliftingem ku zdravi a trvale invalidite...."
Doufejme aspon ze to nebude tak spatny jako to vypada a snad ti pomuze ta operace. To by byla skoda prijit o takovyho liftera.
PS: drepovat muzes porad ne ? |
Zatim ne, ve ctvrtek jsem absolvoval operaci oci, takze ted vidim na dalku jako rys (mimochodem je to uzasny). 4 tydny bych mel mit pry klid od cinek. No a vzhledem k tomu, ze uz klepe na dvere operace ramena, tak cinky neuvidim pomerne dlouho.
Na druhou stranu, aspon si to odbydu vsechno najednou a pak bude snad klid (do dalsich zavodu, kde se opet, jak je mym zvykem zkurvim)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | Přeju brzkou úzdravu v jaké nemocnici podstoupíš operaci, jestli se můžu zeptat? |
Zatim vubec nevim. V tydnu se mam stavit pro papiry na predoper. vysetreni, takze se snad dozvim vic. Myslim, ze to bude, ale nekde v Praze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Tsunami napsal: | Přeju brzkou úzdravu v jaké nemocnici podstoupíš operaci, jestli se můžu zeptat? |
Zatim vubec nevim. V tydnu se mam stavit pro papiry na predoper. vysetreni, takze se snad dozvim vic. Myslim, ze to bude, ale nekde v Praze. |
Tak kdyby to bylo náhodou 4. 12. na Vinohradech, tak se na ortopedii potkáme jsem tam na praxi. Ale hlavně držím palce, a´t je pak rekonvalescence, co nejkvalitnější a nejrychlejší
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
Hlavně to chce potom pomalu a opatrně s treninkem...
No, já mam co povídat, když mi v létě trhali žíly a na podzim jsem byl na lize :)
Každopádně z toho nemusíš mít strach, pokud to bude v celkové narkóze tak člověk krásně usne a probudí se až po všem s parádní kocovinou
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 11:56 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | Hlavně to chce potom pomalu a opatrně s treninkem...
No, já mam co povídat, když mi v létě trhali žíly a na podzim jsem byl na lize :)
Každopádně z toho nemusíš mít strach, pokud to bude v celkové narkóze tak člověk krásně usne a probudí se až po všem s parádní kocovinou
|
Ja to uz zazil s pravym ramenem :) Kocovinu nastesti nemivam.
Ono to asi jinak nez pomalu nepujde, cela sezona bude na 99,9% tak jako tak v haji, nebude proc spechat (bohuzel).
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:41 am Předmět: |
|
|
me operovali rameno - taky slacha bicepsu a od toho vydrene ramenni pouzdro, mesic v orteze, uz je to dobry, ale porad to citim a ted 4 mesice od zakroku porad nemuzu drepovat s vic nez 30kg, protoze to besne tlaci a boli _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 1:31 am Předmět: |
|
|
Rameno je vykuchany. Nakonec se jen brousila kost, zadna dira k sesivani nikde nebyla. Kazdopadne to moc pohodovy zatim neni.
Obavam se, ze tohle jen tak nerozhejbu. S pravym ramenem to bylo na pohodu, ale tohle je des
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
tak holt si dáš měsíc voraz a až zase na jaře _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|