drlift - comeback no.5456

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> drlift - comeback no.5456
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
magion

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli makal celej zivot rukama, tak to neni zas tak vyjimecny ze jo.. Verim, ze nejaci stavari co cely dny nosi pytle s cementem potahnout pres 200 a premisti stovku na ramena bez problemu
drlift_

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tak jestli makal celej zivot rukama, tak to neni zas tak vyjimecny ze jo.. Verim, ze nejaci stavari co cely dny nosi pytle s cementem potahnout pres 200 a premisti stovku na ramena bez problemu

Jj, byl to zednik, ale zadny hromotluk, proste uplne normalni chlap. U nas v posilovne je to zatim rekord u lidi, co nikdy nedrzeli cinku v ruce. Zatim vedl jeden popelar co potahnul 170kg :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patek 26.1.2013
-------------------------
bench 70x11, 10,10, uchop 60cm 70x10
peckdeck 10x3
pritahy na kladce 20x3
------------------------
Rameno tak bolelo, ze jsem se na 20 opakovani v seriich musel vykaslat. Mam obavy, ze to rameno uz OK nebude nikdy

Vic jsem toho o treninku bohuzel nestihl.
magion

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi velmi doporucuji jezdit mirne nakloneny bench viz tento clanek http://www.t-nation.com/strength-training-topics/2257

Das pod jeden konec (u nohou) benchove lavicky 20-25 kilovy kotouc, aby si naklonil lavicku o cca 5cm.. Je to skoro nepoznatelne naklonene, ale ramena to setri skvele, je to prirozenejsi pozice pro ne. Presto ze je to novy clanek, tak uz jsem to parkrat vyzkousel a musim rict super, tlaci se mi nadherne a o ramenach ani zminku. Urcite uz se nevratim k rovnemu benci. Vzdy kdyz uz si myslim ze vim "vsechno v silovym treninku" tak se naucim neco novyho, to me na tom bavi. CIZO jestli to ctes, musis to vyzkouset, nam dlouhorukym to desne pomuze i ve vykonu a pridani hmoty na hrudnik.
CIZO

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
CIZO jestli to ctes, musis to vyzkouset, nam dlouhorukym to desne pomuze i ve vykonu a pridani hmoty na hrudnik.

Naprostou shodou náhod jsem to zkoušel ve středu na tréninku a ačkoli by člověk řekl, že ty 3-4° stupně náklonu nemůžou být znát, tak jsou. Benčovalo se mi tak dobře.

Derek Poundstone
drlift_

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Verim tomu, ze to bude na ramena lepsi. Ono i mostovani setri ramena, protoze tim vlastne clovek dosahuje podobne pozice jako pri benchi hlavou dolu (kde je clovek navic silnejsi). Problem bude spis s lavickou, na vsech stanovistich mame klasicke soutezni stojany a tam by tu konstrukci clovek asi vykurvil, kdyby podlozil nohy. Jedine bych to mohl prubnout tak, ze vyhodim bench lavicku a soupnu tam nejakou polohovaci lavicku.

Co jsem minuly trenink zkousel, tak mi prislo, ze i zuzeni uchopu z klasickych 81 cm mezi palci na 81 cm mezi malicky je pro rameno prijemnejsi. Pristi tyden bude nejspis tyden experimentu
drlift_

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prozatim konec logu. Rameno je nejak v prdeli. Na zavodeni to nevypada ani smykem. V letosni sezone tedy s urcitosti na 99,999%. Navic mne takovyhle cviceni ani nebavi. To co predvadim nema cenu ani psat. Zacnu az (jestli) se dam trochu do kupy.

Zatim se budu spis soustredit na zaplevelovani logu znamych
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doktore neser! Ty seš jak jeden kluk od nás, co byl taky měsíc po operaci a divil se jak je možný že to pořád bolí!

Neházej flintu do žita a dej tomu čas, věřím tomu, že za dva tři měsíce to bude ok.
Conan

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Doktore neser! Ty seš jak jeden kluk od nás, co byl taky měsíc po operaci a divil se jak je možný že to pořád bolí!

že by já ?
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Velmi velmi doporucuji jezdit mirne nakloneny bench viz tento clanek http://www.t-nation.com/strength-training-topics/2257

Das pod jeden konec (u nohou) benchove lavicky 20-25 kilovy kotouc, aby si naklonil lavicku o cca 5cm.. Je to skoro nepoznatelne naklonene, ale ramena to setri skvele, je to prirozenejsi pozice pro ne. Presto ze je to novy clanek, tak uz jsem to parkrat vyzkousel a musim rict super, tlaci se mi nadherne a o ramenach ani zminku. Urcite uz se nevratim k rovnemu benci. Vzdy kdyz uz si myslim ze vim "vsechno v silovym treninku" tak se naucim neco novyho, to me na tom bavi. CIZO jestli to ctes, musis to vyzkouset, nam dlouhorukym to desne pomuze i ve vykonu a pridani hmoty na hrudnik.

Tohle kazdopadne zkusim taky.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Tom.K. napsal:

že by já ?

ne promin, správně tam mělo být jeden mladej kluk od nás.
drlift_

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:

Neházej flintu do žita a dej tomu čas, věřím tomu, že za dva tři měsíce to bude ok.

Ono to uz bylo docela dobry, ale i prestoze jsem to setril, mi prijde, ze se tam udelal poradnej zanet nebo co to je. To rameno je horsi nez bylo pred mesicem : (

Aby toho nebylo malo, tak mladymu bylo na treninku, kdy zkousel bench a mel jit lehke tahy blbe a byl to totalni propadak. Asi pujde bez dresu, aby nevypadnul.... : (
drlift_

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2013 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatim stale bez drepu a bez tahu, uz mne nebavilo treninky bezcilne proflakat, takze jsem si upravil Sheika na bechpress a docela si to uzivam (jen jsem bohuzel proklate slabej, tak to sem ani nebudu psat).

Syn mi na treninku vcera udelal radost. Dal 110kg na bench se stopkou. Navic jsem mu to trochu pokurvil, protoze jsem mu zapomnel dat povely, takze jsme ho malinko podusil :) Nasledne tahy mu bohuzel zas tak skvele nesly, takze jsem trenink utnul, pujde v patek jen testik drepu a do zavodu to bude jen takovy vyklusavani a modleni se za to, aby forma prisla :)
drlift_

PříspěvekZaslal: po duben 15, 2013 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz mne stvalo to bezcilny placani se na miste a rozhodl jsem se, ze kdyz zatim nedrepuju a netaham, dam cviceni trochu rad a vystrachal jsem stare treninkove plany od Sheika pro benchpress. Prubnul jsem si pocatecni maximalku a sel jsem do kolen. Zvedl jsem jen 130kg : (

Ted po 4 tydnech poctiveho treninku jsem si minuly tyden jen tak pro zabavu prubnul jak na tom jsem a bylo z toho 150kg, trosku jsem u toho uz citil kuchany rameno, ale nic hroznyho.

Docela mne to prekvapilo, jednak jsem se prakticky cele ty 4 tydny motal o treninku s vahou cinky kolem 105-110kg a pak take vazim jen cca 113kg. V Sheikovi tedy samozrejme pokracuju dal :)
drlift_

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nove vylepseni pooperacniho maxima je 155kg. 160kg jsem tesne nedal. Se Sheikem koncim, 3. fazi uz nepojedu, protoze je to hlavne ladeni a ja potrebuju spis trenovat. Pojedu ted benc na zpusob Fomina.

Zkousel jsem nejak rozhybat operovane rameno a moc se nedari. Rotatory zkousim chodit s 2,5kg kotouckem a i tak to dost silne boli a je to na tu ruku tezky. Druha ruka to ma zase prilis na pohodu : (

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: