Keba - VC Semil, padne 350kg?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Keba - VC Semil, padne 350kg?  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Keba - VC Semil, padne 350kg?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:

- tak slingshot paráda, ale je mi malej a narvat se do něj bylo hrozně krutý, z těch 140ti jen jeden touch a musel jsem to sundat, necejtil jsem ruce

Čau, mam slingshot taky a před slingshotem jsem používal stejným způsobem jeden ks blue band - navlečenej na půl přes ruce a můžu porovnat, že až na to, že ten original slingshot je pohodlnej, tak ten band fungoval téměř identicky, takže to můžeš zkusit, rozhodně to bude lepší než malej slingshot.
keba

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky vyzkouším, ten support je fakt srovnatelnej?Dáváš jen jednu bandu nebo obě naráz? Vytahá se ten slingshot trošku?já doufal v to, že časem jo
Morico

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Díky vyzkouším, ten support je fakt srovnatelnej?Dáváš jen jednu bandu nebo obě naráz? Vytahá se ten slingshot trošku?já doufal v to, že časem jo

Ten support je hodně srovnatelnej, pokud máte červenej slingshot, tak 1 purple-light (před tím jsem špatně napsal modrej - ten je moc tlustej a silnej) band danej na 2x přes ruce (přeložíš ho na půl kolem jednoho lokte a druhou ruku prostrčíš přes ty dva konce, jestli víš, jak to myslim) je na tom velmi podobně. Jinak mně se teda moc nevytahal zatim, ale taky jsem ho používal jen cca 1x týdně cca půl roku, takže jestli je vás na něj víc, tak možná časem trochu povolí.
keba

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico : tak jsem to vyzkoušel a je to super, ALE sakra proč si mi to neřekl předtím, než jsme koupili slingshot? Vyzkoušim to na větších vahách, jediná nevýhoda je, že ty bandy mají tendenci se srolovat k ramenou

Dnes trénink sám, jelikož se mi všichni sparingové včera ožrali

Dynamické dosedy na box pod paralel

12x2x120kg

- různé postoje, pauzy 30-40s.

Glute bridges
4x6x90kg

Přítahy s oporou, j.č.
4x8x30kg

Krčení ramen
4x10x120kg

Přítahy expanderů zvrchu - jako kladka za hlavu
4x10xblue band

AB roller
4x6

tak docela dobré, konečně jsem připravil hlavu na přípravu
Morico

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Morico : tak jsem to vyzkoušel a je to super, ALE sakra proč si mi to neřekl předtím, než jsme koupili slingshot? Vyzkoušim to na větších vahách, jediná nevýhoda je, že ty bandy mají tendenci se srolovat k ramenou

Ses neptal :D ... já srším spoustou dobrých nápadů, ale sám od sebe mlčim jako partyzán :D
Tohle se mi taky občas dělo, tak jsem to pak ještě jako překřížil (špatně se to popisuje - prostě stejně jako teď to navlečeš, tak to ještě překřížit kolem loktů jakoby) - pak se to neroluje vůbec ... výhoda použití toho bandu je v tom, že si můžeš dávat různý síly, ale ten purple-light se osvědčil nejlíp
Poman

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra tenhle chcípák kdysi zvedal jak já...někdo jsem udělal kurva velkou chybu

Dobrej log, i'm watching you.
keba

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico : budu se tě tedy jednou týdně dotazovat zda nemáš novinky nějaký

Poman : dík chlape, teprve se to snad rozjede a zdraví vydrží

dnes

Rychlo trénink

Bench press
3x135kg
4x3x140kg

- easy, spokojenost

Pushpress
up to 3x100kg

-úpon hodně protestoval, silově lehoučký

Víc jsem nestihl a musel do práce, zítra dřepy.
keba

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes leg day

Dřep
5x3x170kg

- pohoda, lahoda

GM
3x4x110kg

- trochu okrášleno

Tlaky j.č. v sedě
2x5x35kg
2x5x40kg

- zkouška co jít místo pushpressu, tohle půjde

Upažování
3x8x13kg

Biceps EZ
4x6x45kg

Face pulls
3x12xgreen band

tak dobrý, začínám se rozdřepovávat a už se mi to líbilo i technicky víc než před týdnem. Večer ještě hokej tak se vypotim a vnitřní stehna dostanou záběr
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsi ho tam dal. Kebo, udělej příště video GM, prosím. Já ho cvičím s kolem 50kg a ty tvoje váhy jsou pro mě úplně mimo chápání. Co si pamatuju, cvičíval jsi to i s 130kg. Zajímá mě technika při tak velké váze a hlavně míra pokrčení kolen, že bych se přiučil. Na YT toho je dost, ale taky dost nesmyslů.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keba

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasné natočím to hned příští týden, řekl bych, že to jezdim precizní technikou tak jako se snažím cvičit všechny cviky, u GM - mírné pokrčení kolen, hluboký předklon, v lozích vídám váhy i ke 200 a to už podle mě ztrácí na technice.

Jinak se chystám natočit víc cviků kvůli kontrole techniky, kdyby někdo něco chtěl vidět tak rád posloužím.
keba

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes deadlift day

Mrtvý tah klasikou
5x3x210kg

- tak jsem ještě tohle dal bez opasku a technicky jsem naprosto spokojen, natočím něco příště

Dotahy z menších špalků
3x3x220kg + opasek

- tady už i s trhačkama, dlaně docela rozervaný

Military press
3x5x75kg

- silově ok, ale trochu byla cítit únava z pondělí tak víc sérií až příště

CG bench s bandem, ala sling shot
5x130kg
3x5x140kg

- kope to neskutečně, 140 lítá jak papír

Prsa s bandem
3x10

dobré, pomalu ale jistě si tělo zvyká na trénink, dnes jsem trošku osekal vršek, v pátek chci hodit ještě dynamic bench a v neděli mam heavy bench tak nechci odpálit triceps v druhém týdnu
keba

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dynamic day

Dosedy pod paralel
10x2x125kg

- pauzy 45s.

Bench proti bandům
10x2x90kg - blue bands

- pauzy 45s.

Glute bridges s axlem
4x6x105kg

- s axlem daleko lepší, rozsah kratší ale nezařezává se tolik osa

Ab roller
4x5xTH+10kg

rotátory ramen
3s.

dobré, příště přidam víc bandů, upravim boxy a natočim to. v neděli benchpress
keba

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V pátek jsem ještě absolvoval hokejbal trénink, bago, nějaká střelba, dobrý vypocení

Dnes bench day

Bench press
5x3x145kg

- dalo se, pohoda

Tlaky j.č. v sedě
4x6x35kg

Upažování
3x6x13kg

Biceps kladiva v sedě j.č.
4x6x20kg

zítra dřep
keba

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřep day

Dřep
5x3x175kg

- goooooood

GM
5x100kg
4x110kg
3x4x115kg

Přítahy s oporou j.č.
4x8x30kg

Přítahy expanderu ala kladka na záda
4x10x blue band

strečink

mam video dřepu i GM, tak to sem hodím, až bude trochu času - dnes/zítra
keba

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak středeční trénink padl díky nedostatku času, měl jsem zkoušku práci a noční hokej, kde jsme zase prohráli a je to bída tak jsem šel dnes. Videa stále nejsou až bude trochu času hodim je sem.

Deadlift day
5x3x220kg + opasek

- to šlo pěkně, ale díky ne moc gut jídlu v posledních dnech mi docházela šťáva

Dotahy z menších špalků
2x3x230kg + opasek

- tohle je pro mě těžší jak mrtvola ze země, hnus

Military press
3x5x80kg

- šlo to

CG bench s bandem ala slingshot
5x100kg
5x110kg
5x120kg
5x140kg
5x150kg
5x160kg

- dobré, furt rezervy

Upažování
3x10x10kg

a dom, v sobotu dynamika nějaká

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Keba - VC Semil, padne 350kg? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: