|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: st leden 30, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: |
- tak slingshot paráda, ale je mi malej a narvat se do něj bylo hrozně krutý, z těch 140ti jen jeden touch a musel jsem to sundat, necejtil jsem ruce
|
Čau, mam slingshot taky a před slingshotem jsem používal stejným způsobem jeden ks blue band - navlečenej na půl přes ruce a můžu porovnat, že až na to, že ten original slingshot je pohodlnej, tak ten band fungoval téměř identicky, takže to můžeš zkusit, rozhodně to bude lepší než malej slingshot. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: st leden 30, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
Díky vyzkouším, ten support je fakt srovnatelnej?Dáváš jen jednu bandu nebo obě naráz? Vytahá se ten slingshot trošku?já doufal v to, že časem jo _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:00 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Díky vyzkouším, ten support je fakt srovnatelnej?Dáváš jen jednu bandu nebo obě naráz? Vytahá se ten slingshot trošku?já doufal v to, že časem jo |
Ten support je hodně srovnatelnej, pokud máte červenej slingshot, tak 1 purple-light (před tím jsem špatně napsal modrej - ten je moc tlustej a silnej) band danej na 2x přes ruce (přeložíš ho na půl kolem jednoho lokte a druhou ruku prostrčíš přes ty dva konce, jestli víš, jak to myslim) je na tom velmi podobně. Jinak mně se teda moc nevytahal zatim, ale taky jsem ho používal jen cca 1x týdně cca půl roku, takže jestli je vás na něj víc, tak možná časem trochu povolí. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
Morico : tak jsem to vyzkoušel a je to super, ALE sakra proč si mi to neřekl předtím, než jsme koupili slingshot?  Vyzkoušim to na větších vahách, jediná nevýhoda je, že ty bandy mají tendenci se srolovat k ramenou
Dnes trénink sám, jelikož se mi všichni sparingové včera ožrali
Dynamické dosedy na box pod paralel
12x2x120kg
- různé postoje, pauzy 30-40s.
Glute bridges
4x6x90kg
Přítahy s oporou, j.č.
4x8x30kg
Krčení ramen
4x10x120kg
Přítahy expanderů zvrchu - jako kladka za hlavu
4x10xblue band
AB roller
4x6
tak docela dobré, konečně jsem připravil hlavu na přípravu _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so únor 02, 2013 12:43 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Morico : tak jsem to vyzkoušel a je to super, ALE sakra proč si mi to neřekl předtím, než jsme koupili slingshot? Vyzkoušim to na větších vahách, jediná nevýhoda je, že ty bandy mají tendenci se srolovat k ramenou |
Ses neptal :D ... já srším spoustou dobrých nápadů, ale sám od sebe mlčim jako partyzán :D
Tohle se mi taky občas dělo, tak jsem to pak ještě jako překřížil (špatně se to popisuje - prostě stejně jako teď to navlečeš, tak to ještě překřížit kolem loktů jakoby) - pak se to neroluje vůbec ... výhoda použití toho bandu je v tom, že si můžeš dávat různý síly, ale ten purple-light se osvědčil nejlíp _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so únor 02, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
Sakra tenhle chcípák kdysi zvedal jak já...někdo jsem udělal kurva velkou chybu
Dobrej log, i'm watching you. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Morico : budu se tě tedy jednou týdně dotazovat zda nemáš novinky nějaký
Poman : dík chlape, teprve se to snad rozjede a zdraví vydrží
dnes
Rychlo trénink
Bench press
3x135kg
4x3x140kg
- easy, spokojenost
Pushpress
up to 3x100kg
-úpon hodně protestoval, silově lehoučký
Víc jsem nestihl a musel do práce, zítra dřepy. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po únor 04, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
Dnes leg day
Dřep
5x3x170kg
- pohoda, lahoda
GM
3x4x110kg
- trochu okrášleno
Tlaky j.č. v sedě
2x5x35kg
2x5x40kg
- zkouška co jít místo pushpressu, tohle půjde
Upažování
3x8x13kg
Biceps EZ
4x6x45kg
Face pulls
3x12xgreen band
tak dobrý, začínám se rozdřepovávat a už se mi to líbilo i technicky víc než před týdnem. Večer ještě hokej tak se vypotim a vnitřní stehna dostanou záběr _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 04, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
Konečně jsi ho tam dal. Kebo, udělej příště video GM, prosím. Já ho cvičím s kolem 50kg a ty tvoje váhy jsou pro mě úplně mimo chápání. Co si pamatuju, cvičíval jsi to i s 130kg. Zajímá mě technika při tak velké váze a hlavně míra pokrčení kolen, že bych se přiučil. Na YT toho je dost, ale taky dost nesmyslů. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po únor 04, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
Jasné natočím to hned příští týden, řekl bych, že to jezdim precizní technikou tak jako se snažím cvičit všechny cviky, u GM - mírné pokrčení kolen, hluboký předklon, v lozích vídám váhy i ke 200 a to už podle mě ztrácí na technice.
Jinak se chystám natočit víc cviků kvůli kontrole techniky, kdyby někdo něco chtěl vidět tak rád posloužím. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st únor 06, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
Dnes deadlift day
Mrtvý tah klasikou
5x3x210kg
- tak jsem ještě tohle dal bez opasku a technicky jsem naprosto spokojen, natočím něco příště
Dotahy z menších špalků
3x3x220kg + opasek
- tady už i s trhačkama, dlaně docela rozervaný
Military press
3x5x75kg
- silově ok, ale trochu byla cítit únava z pondělí tak víc sérií až příště
CG bench s bandem, ala sling shot
5x130kg
3x5x140kg
- kope to neskutečně, 140 lítá jak papír
Prsa s bandem
3x10
dobré, pomalu ale jistě si tělo zvyká na trénink, dnes jsem trošku osekal vršek, v pátek chci hodit ještě dynamic bench a v neděli mam heavy bench tak nechci odpálit triceps v druhém týdnu _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá únor 08, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
dynamic day
Dosedy pod paralel
10x2x125kg
- pauzy 45s.
Bench proti bandům
10x2x90kg - blue bands
- pauzy 45s.
Glute bridges s axlem
4x6x105kg
- s axlem daleko lepší, rozsah kratší ale nezařezává se tolik osa
Ab roller
4x5xTH+10kg
rotátory ramen
3s.
dobré, příště přidam víc bandů, upravim boxy a natočim to. v neděli benchpress _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
V pátek jsem ještě absolvoval hokejbal trénink, bago, nějaká střelba, dobrý vypocení
Dnes bench day
Bench press
5x3x145kg
- dalo se, pohoda
Tlaky j.č. v sedě
4x6x35kg
Upažování
3x6x13kg
Biceps kladiva v sedě j.č.
4x6x20kg
zítra dřep _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po únor 11, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
Dřep day
Dřep
5x3x175kg
- goooooood
GM
5x100kg
4x110kg
3x4x115kg
Přítahy s oporou j.č.
4x8x30kg
Přítahy expanderu ala kladka na záda
4x10x blue band
strečink
mam video dřepu i GM, tak to sem hodím, až bude trochu času - dnes/zítra _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
Tak středeční trénink padl díky nedostatku času, měl jsem zkoušku práci a noční hokej, kde jsme zase prohráli a je to bída  tak jsem šel dnes. Videa stále nejsou až bude trochu času hodim je sem.
Deadlift day
5x3x220kg + opasek
- to šlo pěkně, ale díky ne moc gut jídlu v posledních dnech mi docházela šťáva
Dotahy z menších špalků
2x3x230kg + opasek
- tohle je pro mě těžší jak mrtvola ze země, hnus
Military press
3x5x80kg
- šlo to
CG bench s bandem ala slingshot
5x100kg
5x110kg
5x120kg
5x140kg
5x150kg
5x160kg
- dobré, furt rezervy
Upažování
3x10x10kg
a dom, v sobotu dynamika nějaká _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|