vskutku... OHS s 98 kg to bych se asi připosral a přizabil...tuším nejvíce se 70 možná 80 asi kecám...raději to zítra testnu :D ale co sem jezdil crossfit sem poznal co to je zač :D...parádní výkon...kdybych měl dřepnout jako ty vice než je moje váha...no ani pomyslet nechci :D
Dneska jsem si vyrovnala životnák na trh 90x2... pevně doufám, že těch 98, resp 100 taky někdy dostanu nad hlavu když už si s tím dřepnu....
BTW váha po ránu 64 :D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
trochu kratko podrzane v lockoute, lebo ma prevazilo dopredu, ale myslim ze sa to da uznat
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
to by som aj ja rad vedel, ako nabrat svaly :) zvysovanim sily to u mna zrejme nefunguje
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru