Nejsilnější benčař historie???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nejsilnější benčař historie???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja si hlavne myslim ze by si Butor mel udelat poradek se znamyma, kdo jake cisla vypisuje kde po internetu, na facebooku apod. protoze mu nakonec udelaj akorat skodu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
A nebo na ten bench tech 340 kg da a my se vsichni z toho posadime na zadek :)

Tak to určitě ne, protože tomu se Pavel sám smál.Tam prý už byla velká dopomoc.Rozhodně popřel,že by to kdy dal sám.A za to co píšou kluci na internetu Pavel nemůže a rozhodně to netvrdí on sám.Kluci to nemyslí zle,jen v té euforii trochu ztratili soudnost a smysl pro realitu.

Naposledy upravil Bara dne ne únor 17, 2013 9:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
tyboo

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud nema zadne soutezni ambice, tak je mu to asi celkem jedno.
Judson

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi neni u nas moc posilek kde by mohl plnohodnotne cvicit )
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Asi neni u nas moc posilek kde by mohl plnohodnotne cvicit )

V BBC mu to vyhovuje a Eagle byla taky v pohodě.jen ta lavice na tlak velkou za hlavou tam není moc praktická.Musíš to nadhodit nahoru jinak si vykloubí ramena.A 220 byla fakt sranda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Palec077

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na těch 220 za hlavou se těším ze všeho nejvíc. To je asi nejšílenější ze všeho. Až na ten francouzák teda
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro a řekl tedy někdy, kolik dal na nějaký cvik sám?
ygg

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
On i 250 kg raw benchpress by byl něco na hranici uvěřitelnosti. Pokud je schopný zvedat 70 kg jednoručky a nejede je jen od uší nahoru tak si myslím, že tento člověk má silový potenciál jednoho z milionu.

Když to vidím na ose, tak mám podobný názor. Když jsem ale viděl před pár lety na Točné jak tam Rezek (kdo nezná, ať si tady na webu dohledá) mezi řečí a s přehledem poslal 235, a to si nesundal ani mikinu, tak .... holt, některým je dáno.

BTW .... pro neznalé rovnou doplním, že to byly ofiko RAW závody, a byla nás tam z fóra tehdy řada, ať soutěžících, nebo čumících.
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Baro a řekl tedy někdy, kolik dal na nějaký cvik sám?

V pátek byl u mě Pavel na kafi a tak nějak jsme to probírali všeobecně.On je velice skromnej a uznává každýho kdo umí máknout.Říkal,že jeho osobní max je 300 Kg.V nejlepší formě a za ideálních podmínek.Těch 320 (facebook) a 340)údajných) prý bylo rozhodně s dopomocí.

Teoreticky bude zítra výhoda domácí půdy.
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu mimo mísu, ale do BBC chodil jeden Asiat, on měl uříznutou ruku lehce nad loktem, on chodil normálně cvičit a jezdil benč se 100 kg, normálně si to vždycky podal sám, tlačil to normálně tím pahýlem, když jsem ho viděl ten benč cvičit nevěřil jsem vlastním očím, tak když tam budete, třeba tam ještě chodí, tak ho taky natočte, protože to stojí za zhlédnutí...
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Ten týpek co mu podává činku jak se ptal MAST3R je už nesoutěžící ifbb pro Mohammed Anouti , toho času svěřenec Miloše Sarčeva

Díky.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 5:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud zvladl v nej letech 300 bench sam, tak je teooreticky vlastnikem cr rekordu....300? Sakra, to je neuveritelne cislo, kdyz si to ted predstavuju. Uz chapu. Proč je tu tolik rozepří :)
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chceš mít v čemkoli rekord, tak musíš absolvovat nějaké měření či porovnání na určité úrovni, která by výkon uznala.Doma můžeš tlačit třeba tunu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

Pavla jsem viděl cvičit na živo. Je to opravdu silný chlap. Byť jsem neviděl tyhle astronomické váhy, tak necvičí v plném rozsahu pohybu. Techniku s touto vahou, by jen těžko uznalo tohle forum, natož Bechanřské soutěže. Myslím, že se zúčastnil i amatérských, soutěžích, jako prezent kuriózně velkých Bench výkonů (já na jedné z nich byl jako kluk závodník před 13 lety). Při reportáži můžete vidět opravdu dobrého Benchaře, ale to, co vidím na screenshotu si myslím, že nebude opakování čisté a samostatně zvednuté. Ovšem rozhodně stojí za zhlédnutí.

Tom
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono Tome s tou hmotou je velice těžké jet plnej rozsah jako normální člověk.BP jakžtakž ano,ale třeba ty tlaky ne,protože tam už to prostě není kam dát.Tak vypadá trénink většiny např. profíků,protože ta masa svalstva je jednodušše omezuje.Nedávno kolovalo video kde jakýsi černý profík cvičil a všichni jak to ojebává atd..Ano,pro nás obyčejné cvičence to bylo nedotažené a vůbec ne striktní opakování,ale on je hora svalů a my jsme co?Proti němu hovno s prominutím Každý má svůj cíl a prostředky jak jej dosáhnout.Ať třeba Pavel tlakuje kratší váhu než já,tak já bych tu velkou 220 pustil až na trapéz...a sundali by ji až před sanitkou abych prošel do dveří

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: