Keba - VC Semil, padne 350kg?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Keba - VC Semil, padne 350kg?  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Keba - VC Semil, padne 350kg?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Tak dnes jen šmrdling, trochu mě bolí záda a hlavně mam nějaký žaludeční problémy tak dam volno nebo deload a od pondělí se do toho zase opřu . Poman na mě přivolal nějakej zádobol jinak další nemilá zpráva je, že se budem muset vystěhovat a změnit fitko, takže po x letech asi zavítám do komerčního fitka

Bolí tě spodní záda? jako přepálený ? a na to komerční fitko pozor, já tam nedávno vylez po víc jak roce z garáže a bylo to docela dobrodružný :D
madball

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, nechci strašit, ale bacha i na přepálený spodní záda. O vánocích jsem jim dal taky trošku sadu a v dalším tréniku mrtvoly ještě nebyly ok a ani ne v poslední sérce mě lehce zatahalo ve vzpřimovači, a pak už byl problém oblíct i ponožky. A to jsem nejel ani dynamicky, dával jsem si hodně pozor na techniku, řekl bych v té době nejlepší za poslední 3 měsíce určitě. Do teď jsem mrtvolu a nic, co trošku víc zatěžuje spodní záda pořádně necvičil.
Chci tím jenom říct, abys to zbytečně nepodcenil.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keba

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za podněty hoši.

Určitě to nepodcením, jestli je to přepálený nevim, ale asi to tak bude, v pondělí při dřepu (který prostě mam zádový) to už bylo utavený a druhý den nic moc. Měl jsem dřív problémy se zády, že jsem asi 4 měsíce nemohl nic, teď je to ale o dost lepší tak se to snad rychle umoudří. Hold tréninky kde jsou spodní záda 3x do týdne už nejsou pro mě, sestavim teď rutinu kde pojedu záda jen 2x a budu střídat heavy/light týdny, protože jet furt na full už taky nejde. Hold jsem už dědek

Morico : tak to nakonec vypadá, že se komerčnímu fitku vyhnu nebo max na měsíc a to možná přežiju zas je tam aspoň teplo (a to nemyslim pumpovače bicepsů) a u nás je pod 5 stupňů, což je o zranění akorát.
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
díky za podněty hoši.

Určitě to nepodcením, jestli je to přepálený nevim, ale asi to tak bude, v pondělí při dřepu (který prostě mam zádový) to už bylo utavený a druhý den nic moc. Měl jsem dřív problémy se zády, že jsem asi 4 měsíce nemohl nic, teď je to ale o dost lepší tak se to snad rychle umoudří. Hold tréninky kde jsou spodní záda 3x do týdne už nejsou pro mě, sestavim teď rutinu kde pojedu záda jen 2x a budu střídat heavy/light týdny, protože jet furt na full už taky nejde. Hold jsem už dědek

Morico : tak to nakonec vypadá, že se komerčnímu fitku vyhnu nebo max na měsíc a to možná přežiju zas je tam aspoň teplo (a to nemyslim pumpovače bicepsů) a u nás je pod 5 stupňů, což je o zranění akorát.

Vyzkoušej obrácený hyperextenze, já mam spodní záda taky nejvíc náchylný na unavení a revers hypers mi neuvěřitelně pomáhají ... 3-4x po 15 i víc opak ... záda jsou ten den monstrózně napumpovaný, ale druhej den si jak znovuzrozenej :) Jinak já mam v garáži taky klidně jenom 3 stupně ... chce to komplet neopren a jedeš :D a navíc tě to donutí dělat krátký pauzy :D
keba

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2013 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo reverse hypers cvičim, je to doclea gut ale samospásný to neni mě nedonutí dělat krátký pauzy nic a ani rozcvičce poctivý moc nedam, protože když se to vše sečte - dynamické zahřátí, rozcvička, mobilizace, samotný trénink, kompenzace, strečink tak abych tam byl pět hodin a to se mi nepáčí
keba

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem byl cvičit v komerčním fitku a domluvil přesun os apod. Trénink jsem dal s kámošem co cvičí spíš jak pumpička, takže takový ty blbosti

SS tlaky j.č. + incline multipress
4s.

Incline bench
4s.

Peck deck
3s.

Biceps j.č.
5s.

Biceps kladka
3s.

Takhle nějak to vypadalo a už to nechci nikdy opakovat
wescoast

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si hoven :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
keba

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes další training, zkoušel jsem dřepy aj mrtvoly s 70ti kg a nemožno, záda jsou na tom špatně, břicho to samý pořád mě bolí žaludek, malomocnost zřejmě já se nevzdávám ale tak hold budu cvičit co mě nebolí

Bench s bandem ala sling shot
3x140kg
3x160kg
3x170kg
3x180kg

Tlaky v sedě j.č.
up to 2x5x35kg

Upažování
5x10x13kg

Tlaky v sedě stroj na prsa
5x10x něco

Scottovka
4x10x něco

Reverse hypers
4x10

Hyper extenze
2x10
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
zkoušel jsem dřepy aj mrtvoly s 70ti kg a nemožno, záda jsou na tom špatně

to není dobrý.

Každopádně při tvým stylu dřepu bych se odrovnal úplně stejně. Měl bys s tím něco udělat brachu.
keba

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni to taková powerlifterská bída, dřepuju tak asi 6 let a záda bolí teď podruhý, s 190cm hold nebude dřep nikdy super na pokoukáníčko, bez předklonu a zároveň s koleny, který se nehnou ani o píď a zároveň pod paralel.

V úterý zkusim čelňáky, do MČR času dost, to půjde
keba

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmrdlo - hrůzo - trénink

Přítahy j.č. v předklonu
up to 3x5x60kg

Krčení ramen
4x10x53kg

Kladka před hlavu
4s.

Předkopy
4x10

Zákopy
4x10

nebaví mě toto
Poman

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nedivim se...
keba

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman : buď v pohodě, důležitý je zas vstát a bojovat

Johncreasy : rozvesel mě založením topicu o play off ELH jako vloni, to si měl hezky udělaný když už prezident trophy vyhrál nechutnej anti tým Zlín
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kebáku...já se tu tlemím, protože přesně teď na tom dělám. Bude to na den přesně rok od minulého založení. Každopádně budu rád, když budeš do topicu psát. Tenhle rok rok to bude bez brňáků, takže budem rádi za každého hosta.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keba

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak super, budu jezdit na Litvajz a podávat reporty, jestli chápu systém dobře, bude hrát Litvínov - Třinec a Sparta- Plzeň a o dalších se rozhodne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Keba - VC Semil, padne 350kg? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: