|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: st únor 20, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
Čus, nechci strašit, ale bacha i na přepálený spodní záda. O vánocích jsem jim dal taky trošku sadu a v dalším tréniku mrtvoly ještě nebyly ok a ani ne v poslední sérce mě lehce zatahalo ve vzpřimovači, a pak už byl problém oblíct i ponožky. A to jsem nejel ani dynamicky, dával jsem si hodně pozor na techniku, řekl bych v té době nejlepší za poslední 3 měsíce určitě. Do teď jsem mrtvolu a nic, co trošku víc zatěžuje spodní záda pořádně necvičil.
Chci tím jenom říct, abys to zbytečně nepodcenil. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st únor 20, 2013 10:42 pm Předmět: |
|
|
díky za podněty hoši.
Určitě to nepodcením, jestli je to přepálený nevim, ale asi to tak bude, v pondělí při dřepu (který prostě mam zádový) to už bylo utavený a druhý den nic moc. Měl jsem dřív problémy se zády, že jsem asi 4 měsíce nemohl nic, teď je to ale o dost lepší tak se to snad rychle umoudří. Hold tréninky kde jsou spodní záda 3x do týdne už nejsou pro mě, sestavim teď rutinu kde pojedu záda jen 2x a budu střídat heavy/light týdny, protože jet furt na full už taky nejde. Hold jsem už dědek
Morico : tak to nakonec vypadá, že se komerčnímu fitku vyhnu nebo max na měsíc a to možná přežiju  zas je tam aspoň teplo (a to nemyslim pumpovače bicepsů) a u nás je pod 5 stupňů, což je o zranění akorát. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | díky za podněty hoši.
Určitě to nepodcením, jestli je to přepálený nevim, ale asi to tak bude, v pondělí při dřepu (který prostě mam zádový) to už bylo utavený a druhý den nic moc. Měl jsem dřív problémy se zády, že jsem asi 4 měsíce nemohl nic, teď je to ale o dost lepší tak se to snad rychle umoudří. Hold tréninky kde jsou spodní záda 3x do týdne už nejsou pro mě, sestavim teď rutinu kde pojedu záda jen 2x a budu střídat heavy/light týdny, protože jet furt na full už taky nejde. Hold jsem už dědek
Morico : tak to nakonec vypadá, že se komerčnímu fitku vyhnu nebo max na měsíc a to možná přežiju zas je tam aspoň teplo (a to nemyslim pumpovače bicepsů) a u nás je pod 5 stupňů, což je o zranění akorát. |
Vyzkoušej obrácený hyperextenze, já mam spodní záda taky nejvíc náchylný na unavení a revers hypers mi neuvěřitelně pomáhají ... 3-4x po 15 i víc opak ... záda jsou ten den monstrózně napumpovaný, ale druhej den si jak znovuzrozenej :) Jinak já mam v garáži taky klidně jenom 3 stupně ... chce to komplet neopren a jedeš :D a navíc tě to donutí dělat krátký pauzy :D _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt únor 21, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
Jo reverse hypers cvičim, je to doclea gut ale samospásný to neni  mě nedonutí dělat krátký pauzy nic  a ani rozcvičce poctivý moc nedam, protože když se to vše sečte - dynamické zahřátí, rozcvička, mobilizace, samotný trénink, kompenzace, strečink tak abych tam byl pět hodin a to se mi nepáčí _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl cvičit v komerčním fitku a domluvil přesun os apod. Trénink jsem dal s kámošem co cvičí spíš jak pumpička, takže takový ty blbosti
SS tlaky j.č. + incline multipress
4s.
Incline bench
4s.
Peck deck
3s.
Biceps j.č.
5s.
Biceps kladka
3s.
Takhle nějak to vypadalo a už to nechci nikdy opakovat _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne únor 24, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes další training, zkoušel jsem dřepy aj mrtvoly s 70ti kg a nemožno, záda jsou na tom špatně, břicho to samý pořád mě bolí žaludek, malomocnost zřejmě  já se nevzdávám ale tak hold budu cvičit co mě nebolí
Bench s bandem ala sling shot
3x140kg
3x160kg
3x170kg
3x180kg
Tlaky v sedě j.č.
up to 2x5x35kg
Upažování
5x10x13kg
Tlaky v sedě stroj na prsa
5x10x něco
Scottovka
4x10x něco
Reverse hypers
4x10
Hyper extenze
2x10 _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne únor 24, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
Neni to taková powerlifterská bída, dřepuju tak asi 6 let a záda bolí teď podruhý, s 190cm hold nebude dřep nikdy super na pokoukáníčko, bez předklonu a zároveň s koleny, který se nehnou ani o píď a zároveň pod paralel.
V úterý zkusim čelňáky, do MČR času dost, to půjde _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út únor 26, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
šmrdlo - hrůzo - trénink
Přítahy j.č. v předklonu
up to 3x5x60kg
Krčení ramen
4x10x53kg
Kladka před hlavu
4s.
Předkopy
4x10
Zákopy
4x10
nebaví mě toto _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út únor 26, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
No nedivim se... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út únor 26, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
Poman : buď v pohodě, důležitý je zas vstát a bojovat
Johncreasy : rozvesel mě založením topicu o play off ELH jako vloni, to si měl hezky udělaný když už prezident trophy vyhrál nechutnej anti tým Zlín _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út únor 26, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
Tak super, budu jezdit na Litvajz a podávat reporty, jestli chápu systém dobře, bude hrát Litvínov - Třinec a Sparta- Plzeň a o dalších se rozhodne? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|