|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 01, 2013 1:37 pm Předmět: |
|
|
Tak nějaké čerstvé info:
už asi 2 týdny jsem netrénoval, sedím skoro 24/7 nad bakalářkou, se kterou jsem ve skluzu, abych se přiznal, nebyla na cvičení ani chuť, každopádně už mi CF chyběl.
Plán byl takový, že od dalšího týdne začnu, protože je teď na začátku března CF open.
No jenže abych těch zdravotních problémů neměl málo, dnes mi ušní diagnostikoval zánět středního ucha - hluboká plísňová infekce. Vůbec nevím, z čeho ...
V pondělí mám kontrolu a jestli se stav zlepší, začnu s tréninkem. ATB nemám, jen nějaké kapky...
Paleo pořád dodržuju, je to fajn, mám za ty 2 měsíce -3kg, ale nějak to nesleduju.
Spíše jsem zvědavý, jak půjde % tuku dolu, až paleo zkombinuju s tréninkama. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
Tak jsem dostal jiné antibakteriální kapky a k tomu mast, díkybohu žádný ATB.
Co se týče toho spouštění krve z nosu, prohlédl mi to, prý tam opravdu mám něco s cévkama a pokud nepomůže rutin, tak mi to vypálí a budu mít snad už nadobro klid.
Dnes CF  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
CF #39:
Původně jsem zde nechtěl psát trénink, ale nakonec napíšu....byla to "sranda".
warm-up:
hip mobility
800m run
15 thruster
30s rest
15 thruster
30s rest
15 thruster
1min rest
25 KB swing (24kg)
25 burpee
Strength:
Squat 5x100, 5x105, 7x110kg
AMRAP 15min:
100 DU (buy-in)
4 strict pullup
8 pushup
12 wallball (10kg)
Rounds: ...nebudu psát
Takže vypadalo to takhle:
1. 100 DU UNBROKEN - jediná radost, co jsem si dnes udělal
2. pak jsem chytnul křeč do lýtka
3. udělal 2 shyby a chytnul křeč do prstu na noze (pocit jako by se vám prsty kroutily, znáte to  )
4. u kliků znova křeč do lýtka
5. vůbec jsem neměl energii, sílu, wallbally jsem dělal max po 4/6, hrozný
6. ego trpí
Toť vše, nashle ve středu. Za 14 dní jsem zpět ve formě. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rotvailer

|
Zaslal: po březen 04, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že sis to dnes pěkně vyžral _________________ ..Země,taková díra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 11:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st březen 06, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
CF #40:
warm-up:
hip mobility
15 thruster
30s rest
15 thruster
30s rest
15 thruster
1min rest
25 KB swing (24kg)
25 burpee
Strength:
Press 3s
WOD:
25 HSPU
50 TTB
800m run
75 pushpress
150 DU
Time: 24min a něco
- co budu povídat, kondice asi nejhorší co jsem za posledních x let tréninku zažil, ale pokračuju dál, CF OPEN budu brát prostě jako trénink _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Tak nepař na czg a běž místo toho trénovat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
Bych rád teď zezačátku chodil klidně 5x, jenže by to byla hloupost a za druhý, no nějak si nemůžu ani sednout na záchod, hádej proč  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
CF #41:
warm-up:
15 thruster
30s rest
15 thruster
30s rest
15 thruster
1min rest
25 KB swing (24kg)
25 burpee
Skill:
Snatch
- zítra venku CF open _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 08, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
Proč venku?  Ti umrznou gulky.
Hodně štěstí ale!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Rotvailer

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 10:24 pm Předmět: |
|
|
Protože se musíš strefovat na podložky  , jinak je zle. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 09, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
CF #42:
warm-up:
snatch
burpees
shoulder & hip mobility
CF OPEN #1
17min AMRAP:
40 burpees
30 snatch 35kg
30 burpees
30 snatch 61kg
20 burpees
30 snatch 75kg
10 burpees
AMRAP snatch 95kg
Tiebreak time: 5:20
- na to, že jsem dlouho nemohl trénovat, jsem přiměřeně spokojený
- trochu mě štve, že jsem u 60kg dělal zbytečné pauzy a určitě bych tam tak +5 opakování dal, protože techniku jsem si držel po celou dobu velmi pěknou, žádné dotlačování
- burpees-slabina se projevila, nedal jsem těch 40 ani 30 unbroken
- díky Vašku za počítání
Tak vzhůru na CF Open #2 !!
ps: od dnešního dne začínam se suplementací Amino 1 od MP a Shred Matrix též od MP, k tomu kreatin od MP (už je to trapný co  ) a protein od Synthy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so březen 09, 2013 5:43 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|