Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mladej beda

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daemon napsal:
To si myslím záleží na situaci, já třeba po pádu z kola a následné jsem si na cvičení dával na jednu ruku taky bandáž, páč v tom určitým pohybu kdy mě to bolelo bez ní, mě to zpevnilo zápěstí natolik, abych mohl normálně cvičit, rukavice tuhle práci neodvede...
jo jenze on si tim omotaval obe ruce vcetne vsech kloubu proste jako by se pripravoval ze pude boxovat, jako puvodne sem myslel ze to bude jeden z exotu co uz sem taky videl, kteri si stoupli pred zrcadlo a zacli stinove boxovat....ona ale omotal vsecky klouby, zvedl se a sel veslovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honzaj95

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusím popsat návštěvníky naší posilky

Mutanti - pár velkejch, silnejch lidí, kteří cvičí, nekecají a většinou sypou

Rozumní cvičenci - celkem asi 8 lidí, kteří cvičí pořádný dřepy, mrtvoly, benche, vypadají tak, jak by měl člověk co cvičí vypadat

Hloupý cvičenci - lidi, kteří se sice snaží cvičit silové cviky, ale totálně špatně, komicky často u toho vydávají zbytečné zvuky

Fighteři - asi 4-5 kluků ve věku 15ti let, co chodí z pravidla a mikinách Tapout s kapucí na hlavě nebo v nátělnících "legalize MMA", rozdávají rány pohledem na každého a cvičí obvykle jen ruce s 6kg jednoručkama, nejvtipnější je, když si na mikinu natáhnou ještě pásek a mají ho celej den, tvrdí že nohy jsou k ničemu a poslouchají revoltu

Parkouristi - asi 4 tak třiceti kilový kluci, kteří cvičí úplně všechno špatně, nejoblíbenější cviky jsou namotávání závaží na klacek, sed lehy a hodinové kardio, nenápadně okukují vše od všech, ale naštěstí cvičí většinou na strojích

Boxeři - pár borců, kteří vypadají dobře, chodí často, cvičí výbušně a většinou šikanují boxovací pytel, ty klidně pozdravím

Celoživotně stagnující lidé - skupinka asi 5ti lidí, kteří cvičí snad celý život se stejnýma váhama a vůbec se nezlepšují už 3/4 roku

Prasata - většinou obézní lidé, kteří cvičí strašně, ze sprchy vylezou nazí a mokří a utírají se až v šatně, včera dokonce někdo pomočil umyvadlo, dále také lidé, kteří si suší vlasy pod fukarem na ruce a straší náhodné kolemjdoucí jejich odhaleným zadkem

Čumilové/čumilky - lidé, kteří nechodí cvičit, ale očumovat ostatní cvičící, pokud je to hezká holka tak mi to moc nevadí ( pokud necvičím lýtka ), ale od škaredého chlapa, který vypadá jak bratr pedobeara to není moc příjemné

Sváteční cvičenci - lidé co si zajdou do posilky jedou za měsíc, všechny otravují, zabírají zbytečně moc místa a kopírují vše co děláte, kecají volají a jsou zbyteční

Povídači - většinou starší spoluobčané, kteří si chodí do posilky pokecat, většinou je jedna na roznožování a druhá/ý na zakopávání, protože jsou nejblíž u sebe

A konečně to nejlepší na konec - gangsta nigga zabiják 1/2 cikán, 1/4 asiat, 1/4 běloch, který má asi 35% tuku, nosí úplé tílko, hip hopové tepláky, přes ně přetažené ponožky, šátek na hlavě a většinou obsadí 2-3 místa najednou a zběsile pobíhá od jednoho k druhému, snažíc se cosi zvednout

Určitě jsem na někoho zapoměl, tak kdyžtak doplním
Tom3

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně zase přijdou vtipní týpci, co si všímají všech, jen né sebe
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kam to chodis cvicit....
honzaj95

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do místní klubové posilovny, asi nejlepší v Prostějově, bohužel.

No já tam chodím už 3/4 roku, tak by si toho všiml i ten kdo nechce.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzaj95 napsal:

Kde je Ustinov, když ho člověk potřebuje...

Dej Beara a nevšimneš si ničeho/nikoho
Frozz.

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pobavilo
Chuckis

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne onehdy pobavil tak asi 50ti kilovej borec, kterej ve stojanu na dřepy a s olympijskou osou (jedinou v gymu) klopil zápěstí, ještě ke všemu s prázdnou osou. Když jsem se ho přišel zeptat, kolik toho ještě má, že bych pak chtěl jet mrtvolu, tak mi řekl, že tam bude jak dlouho bude chtít a nemám se starat :D
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chuckis napsal:
Mne onehdy pobavil tak asi 50ti kilovej borec, kterej ve stojanu na dřepy a s olympijskou osou (jedinou v gymu) klopil zápěstí, ještě ke všemu s prázdnou osou. Když jsem se ho přišel zeptat, kolik toho ještě má, že bych pak chtěl jet mrtvolu, tak mi řekl, že tam bude jak dlouho bude chtít a nemám se starat :D

Cvičíte to klopení úbec někdo?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:

Dva týdny zpátky jsem to zkoušel z donucení... s prázdnou osou... a hrozně mě u toho bolelo zápěstí a předloktí jsem necítil vůbec. Takže už nikdy :D
honzaj95

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl si ho prostě vyhodit.

Dřív, když jsem měl čas tak jsem to cvičíval, ale u malé váhy jsem nic necítil a u větší jsem cítil svaly, ale taky mě bolelo zápěstí
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Mravenec1 napsal:

Dva týdny zpátky jsem to zkoušel z donucení... s prázdnou osou... a hrozně mě u toho bolelo zápěstí a předloktí jsem necítil vůbec. Takže už nikdy :D

Spoustis osu az dolu uplne na prsty? Tak to funguje.....kdyz sem to drzel pevne tak taky nic
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo.
Já necvičím ani biceps s rovnou osou, protože mě z toho bolí zápěstí. Nemůžu to tolik vytočit.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
honzaj95 napsal:

Kde je Ustinov, když ho člověk potřebuje...

Dej Beara a nevšimneš si ničeho/nikoho

REMI?
KUBUS?
TOMY?
honzaj95

PříspěvekZaslal: so březen 02, 2013 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pézet

Do Remi chodí samý hnusáci navíc je to tam malý a Kubus je celej zničenej. Tomy to je ta za kolejema u místního?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: