|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mladej beda
|
Zaslal: so březen 02, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
| Daemon napsal: | | To si myslím záleží na situaci, já třeba po pádu z kola a následné jsem si na cvičení dával na jednu ruku taky bandáž, páč v tom určitým pohybu kdy mě to bolelo bez ní, mě to zpevnilo zápěstí natolik, abych mohl normálně cvičit, rukavice tuhle práci neodvede... | jo jenze on si tim omotaval obe ruce vcetne vsech kloubu proste jako by se pripravoval ze pude boxovat, jako puvodne sem myslel ze to bude jeden z exotu co uz sem taky videl, kteri si stoupli pred zrcadlo a zacli stinove boxovat....ona ale omotal vsecky klouby, zvedl se a sel veslovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzaj95

|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
Zkusím popsat návštěvníky naší posilky
Mutanti - pár velkejch, silnejch lidí, kteří cvičí, nekecají a většinou sypou
Rozumní cvičenci - celkem asi 8 lidí, kteří cvičí pořádný dřepy, mrtvoly, benche, vypadají tak, jak by měl člověk co cvičí vypadat
Hloupý cvičenci - lidi, kteří se sice snaží cvičit silové cviky, ale totálně špatně, komicky často u toho vydávají zbytečné zvuky
Fighteři - asi 4-5 kluků ve věku 15ti let, co chodí z pravidla a mikinách Tapout s kapucí na hlavě nebo v nátělnících "legalize MMA", rozdávají rány pohledem na každého a cvičí obvykle jen ruce s 6kg jednoručkama, nejvtipnější je, když si na mikinu natáhnou ještě pásek a mají ho celej den, tvrdí že nohy jsou k ničemu a poslouchají revoltu
Parkouristi - asi 4 tak třiceti kilový kluci, kteří cvičí úplně všechno špatně, nejoblíbenější cviky jsou namotávání závaží na klacek, sed lehy a hodinové kardio, nenápadně okukují vše od všech, ale naštěstí cvičí většinou na strojích
Boxeři - pár borců, kteří vypadají dobře, chodí často, cvičí výbušně a většinou šikanují boxovací pytel, ty klidně pozdravím
Celoživotně stagnující lidé - skupinka asi 5ti lidí, kteří cvičí snad celý život se stejnýma váhama a vůbec se nezlepšují už 3/4 roku
Prasata - většinou obézní lidé, kteří cvičí strašně, ze sprchy vylezou nazí a mokří a utírají se až v šatně, včera dokonce někdo pomočil umyvadlo, dále také lidé, kteří si suší vlasy pod fukarem na ruce a straší náhodné kolemjdoucí jejich odhaleným zadkem
Čumilové/čumilky - lidé, kteří nechodí cvičit, ale očumovat ostatní cvičící, pokud je to hezká holka tak mi to moc nevadí ( pokud necvičím lýtka ), ale od škaredého chlapa, který vypadá jak bratr pedobeara to není moc příjemné
Sváteční cvičenci - lidé co si zajdou do posilky jedou za měsíc, všechny otravují, zabírají zbytečně moc místa a kopírují vše co děláte, kecají volají a jsou zbyteční
Povídači - většinou starší spoluobčané, kteří si chodí do posilky pokecat, většinou je jedna na roznožování a druhá/ý na zakopávání, protože jsou nejblíž u sebe
A konečně to nejlepší na konec - gangsta nigga zabiják 1/2 cikán, 1/4 asiat, 1/4 běloch, který má asi 35% tuku, nosí úplé tílko, hip hopové tepláky, přes ně přetažené ponožky, šátek na hlavě a většinou obsadí 2-3 místa najednou a zběsile pobíhá od jednoho k druhému, snažíc se cosi zvednout
Určitě jsem na někoho zapoměl, tak kdyžtak doplním
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so březen 02, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so březen 02, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
Do místní klubové posilovny, asi nejlepší v Prostějově, bohužel.
No já tam chodím už 3/4 roku, tak by si toho všiml i ten kdo nechce.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | Do místní klubové posilovny, asi nejlepší v Prostějově, bohužel.
No já tam chodím už 3/4 roku, tak by si toho všiml i ten kdo nechce. |
Kde je Ustinov, když ho člověk potřebuje...
Dej Beara a nevšimneš si ničeho/nikoho
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
Mne onehdy pobavil tak asi 50ti kilovej borec, kterej ve stojanu na dřepy a s olympijskou osou (jedinou v gymu) klopil zápěstí, ještě ke všemu s prázdnou osou. Když jsem se ho přišel zeptat, kolik toho ještě má, že bych pak chtěl jet mrtvolu, tak mi řekl, že tam bude jak dlouho bude chtít a nemám se starat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Mne onehdy pobavil tak asi 50ti kilovej borec, kterej ve stojanu na dřepy a s olympijskou osou (jedinou v gymu) klopil zápěstí, ještě ke všemu s prázdnou osou. Když jsem se ho přišel zeptat, kolik toho ještě má, že bych pak chtěl jet mrtvolu, tak mi řekl, že tam bude jak dlouho bude chtít a nemám se starat :D |
Cvičíte to klopení úbec někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: |
Cvičíte to klopení úbec někdo? |
Dva týdny zpátky jsem to zkoušel z donucení... s prázdnou osou... a hrozně mě u toho bolelo zápěstí a předloktí jsem necítil vůbec. Takže už nikdy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
Měl si ho prostě vyhodit.
Dřív, když jsem měl čas tak jsem to cvičíval, ale u malé váhy jsem nic necítil a u větší jsem cítil svaly, ale taky mě bolelo zápěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Mravenec1 napsal: |
Cvičíte to klopení úbec někdo? |
Dva týdny zpátky jsem to zkoušel z donucení... s prázdnou osou... a hrozně mě u toho bolelo zápěstí a předloktí jsem necítil vůbec. Takže už nikdy :D |
Spoustis osu az dolu uplne na prsty? Tak to funguje.....kdyz sem to drzel pevne tak taky nic
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
Jo.
Já necvičím ani biceps s rovnou osou, protože mě z toho bolí zápěstí. Nemůžu to tolik vytočit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | honzaj95 napsal: | Do místní klubové posilovny, asi nejlepší v Prostějově, bohužel.
No já tam chodím už 3/4 roku, tak by si toho všiml i ten kdo nechce. |
Kde je Ustinov, když ho člověk potřebuje...
Dej Beara a nevšimneš si ničeho/nikoho |
REMI?
KUBUS?
TOMY? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
Pézet
Do Remi chodí samý hnusáci navíc je to tam malý a Kubus je celej zničenej. Tomy to je ta za kolejema u místního?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|