|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Midnight
|
Zaslal: út leden 29, 2013 10:24 pm Předmět: |
|
|
Už jen to, že se s tím tělo musí vypořádat, tak máš prodlouženou regeneraci. Navíc někde píšou, že její kouření snižuje hladinu testosteronu. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Shalke
|
Zaslal: út leden 29, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
Mariuhana ale není alkohol. Co by tělo odbourávalo? Není to jed jak již zmiňovaný alkohol. THC je v krvy ještě dlouhou dobu (u pravidelných uživatelů až 3 měsíce). Ale nemá už žádné projevy. Takže ano, nějaké odbourávání je, ale řekl bych srovnatelné s jinými látkami které užíváme (ať už jsou to škodliviny z jídla, špatného obvzduší aj.), ale vliv na regeneraci je trochu sci fi.
O přímem vlivu na hladinu testosteronu nic nevím, nevylučuji tedy tuto možnost. Pokud ty ano, odkazuj na studii.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st leden 30, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
K uzivaniu marihuany sa vyjadrovat nebudem.
Pokial si ale spravne pamätam (a tieto veci poväcsine pustam jednym uchom dnu a druhym von), tak marihuana na hormonalny system nema zasadny vplyv. Dokazali sa nejake minimalne zmeny v hladine LH, a teda nasledne aj v TST, ale vsetko bolo stale v medziach normy.
Skor ako problem by som videl ucinok na CNS, centra, ktore ovplyvnuju hlad atd...ale to je uz o dalsom.
Podobne, mam pocit, ze teorie kava+kreatin=nie uz boli diskutovane milion krat a uvedeny vztah sa vobec nepotvrdil.
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, nasadil jsem prvni tyden kreatin a mam otazku ohledne rozpustnosti...ne cela davka se mi ve vode rozpusti a zustavaji v ni krystalky kreatinu...ma to nejaky vliv na ucinnost ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
Poměrně dost mi vadí částečky co se nerozpustí, myslíte že uškodí nebo rychleji přemění na kreatinin když to rozmíchám v teplejší vodě? _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Mirin napsal: | | Poměrně dost mi vadí částečky co se nerozpustí, myslíte že uškodí nebo rychleji přemění na kreatinin když to rozmíchám v teplejší vodě? |
Neuškodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: pá únor 15, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
Děkuji. Všeobecně pro všechny
Kterému dáváte přednost:
Crea Mono Pure
Pure Creatine
Creapure Creatine
Creatine Monohydrate
Osobně jsem používal od aminostar Creatine Monohydrate a byl spokojen (až na ty částečky).
Co se týče kreatinu tak co za tu dobu jsem zjistil na každého platí trochu něco jiného, přesto mi tak trochu přijde kreatin jako kreatin (u mono) a zbytek jen nadnesená reklama a měli by to mít více méně všichni výrobci stejné.
Možná do budoucna bych chtěl zkusit "novou" formu, ale zatím moc ohlasů není, leda na bodybuilding.com con cret který mě láká ale jaksi pořád váhám mezi novinkou co v jiných zemích chvalí vs. ověřený "old skůl" moho kreatin který prostě zafunguje vždy. _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: út březen 05, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
zdravím, chci se zeptat, jestli kreatin mám i v netreningové dny kombinovat s maltou a BCAA nebo tato kombinace je vhodná pouze před a po treningu a v netreningové dny si vzít jenom kreatin sám. A druhá otázka, můžu si normálně maltu i kreatin a bcaa smíchat ve vodě a vypít, nevadí to ničemu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út březen 05, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
Ve dnech volna je BCAA zbytečné mrhání a pokud chceš brát aminy,tak dej komplexní během dne.Kreatin normálně ber.
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: út březen 05, 2013 4:04 pm Předmět: |
|
|
A tu maltu mam teda brat s kreatinem ve dnech volna?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út březen 05, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
| 69er napsal: | | A tu maltu mam teda brat s kreatinem ve dnech volna? |
ANO
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: st březen 06, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
Po kreatinu "prášek" se mi dělá poměrně blbě a po jeho užití jsem zkrátka z toho doslova otrávený. Přestane to až nějakou záhadou v posilovně, po ní ale znovu přichází kreatin a o5 jsem z toho mimo :-D...
Tak bych se chtěl zeptat zda je totožný tento druh kreatinu s kreatinem v kapslích, vidím to jako jediné východisko. O peníze se nějak nejedná.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st březen 06, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Aesthetics napsal: | Po kreatinu "prášek" se mi dělá poměrně blbě a po jeho užití jsem zkrátka z toho doslova otrávený. Přestane to až nějakou záhadou v posilovně, po ní ale znovu přichází kreatin a o5 jsem z toho mimo :-D...
Tak bych se chtěl zeptat zda je totožný tento druh kreatinu s kreatinem v kapslích, vidím to jako jediné východisko. O peníze se nějak nejedná. |
Určitě jsou různý druhy práškovýho kreatinu. Na mě dobře působil kreatin od aminostaru (monohydrát) ale od USA sports labs jakesik monohydrát PURE HPLC mě totálně umrtvoval jako tebe jak popisuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: st březen 06, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
Právě mám aminostar prášek, co se funkce týče nemám co vytknout, ale chtěl bych kapsle... teď si to propočítávám... on je to docela drahej špás když jde o tablety...
koukal jsem na AMIX CREATINE MONOHYDRATE 500 KAPSLÍ, ale ten amix teda nvm nvm... u jiných třeba 15kapslí za den"nasyc. fáze" to je taky doslova mordor !  Snad kvůli tomu prostě budu chodit otrávenej a nasranej kreatinem v prášku v sobě
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|