KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Midnight

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jen to, že se s tím tělo musí vypořádat, tak máš prodlouženou regeneraci. Navíc někde píšou, že její kouření snižuje hladinu testosteronu.
Away from the past
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Shalke

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mariuhana ale není alkohol. Co by tělo odbourávalo? Není to jed jak již zmiňovaný alkohol. THC je v krvy ještě dlouhou dobu (u pravidelných uživatelů až 3 měsíce). Ale nemá už žádné projevy. Takže ano, nějaké odbourávání je, ale řekl bych srovnatelné s jinými látkami které užíváme (ať už jsou to škodliviny z jídla, špatného obvzduší aj.), ale vliv na regeneraci je trochu sci fi.

O přímem vlivu na hladinu testosteronu nic nevím, nevylučuji tedy tuto možnost. Pokud ty ano, odkazuj na studii.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K uzivaniu marihuany sa vyjadrovat nebudem.
Pokial si ale spravne pamätam (a tieto veci poväcsine pustam jednym uchom dnu a druhym von), tak marihuana na hormonalny system nema zasadny vplyv. Dokazali sa nejake minimalne zmeny v hladine LH, a teda nasledne aj v TST, ale vsetko bolo stale v medziach normy.
Skor ako problem by som videl ucinok na CNS, centra, ktore ovplyvnuju hlad atd...ale to je uz o dalsom.
Podobne, mam pocit, ze teorie kava+kreatin=nie uz boli diskutovane milion krat a uvedeny vztah sa vobec nepotvrdil.
prime

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, nasadil jsem prvni tyden kreatin a mam otazku ohledne rozpustnosti...ne cela davka se mi ve vode rozpusti a zustavaji v ni krystalky kreatinu...ma to nejaky vliv na ucinnost ?
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne
Mirin

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poměrně dost mi vadí částečky co se nerozpustí, myslíte že uškodí nebo rychleji přemění na kreatinin když to rozmíchám v teplejší vodě?
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirin napsal:
Poměrně dost mi vadí částečky co se nerozpustí, myslíte že uškodí nebo rychleji přemění na kreatinin když to rozmíchám v teplejší vodě?

Neuškodí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mirin

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji. Všeobecně pro všechny
Kterému dáváte přednost:
Crea Mono Pure
Pure Creatine
Creapure Creatine
Creatine Monohydrate

Osobně jsem používal od aminostar Creatine Monohydrate a byl spokojen (až na ty částečky).
Co se týče kreatinu tak co za tu dobu jsem zjistil na každého platí trochu něco jiného, přesto mi tak trochu přijde kreatin jako kreatin (u mono) a zbytek jen nadnesená reklama a měli by to mít více méně všichni výrobci stejné.
Možná do budoucna bych chtěl zkusit "novou" formu, ale zatím moc ohlasů není, leda na bodybuilding.com con cret který mě láká ale jaksi pořád váhám mezi novinkou co v jiných zemích chvalí vs. ověřený "old skůl" moho kreatin který prostě zafunguje vždy.
69er

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, chci se zeptat, jestli kreatin mám i v netreningové dny kombinovat s maltou a BCAA nebo tato kombinace je vhodná pouze před a po treningu a v netreningové dny si vzít jenom kreatin sám. A druhá otázka, můžu si normálně maltu i kreatin a bcaa smíchat ve vodě a vypít, nevadí to ničemu?
Bara

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve dnech volna je BCAA zbytečné mrhání a pokud chceš brát aminy,tak dej komplexní během dne.Kreatin normálně ber.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
69er

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tu maltu mam teda brat s kreatinem ve dnech volna?
Bara

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

69er napsal:
A tu maltu mam teda brat s kreatinem ve dnech volna?

ANO
Aesthetics

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po kreatinu "prášek" se mi dělá poměrně blbě a po jeho užití jsem zkrátka z toho doslova otrávený. Přestane to až nějakou záhadou v posilovně, po ní ale znovu přichází kreatin a o5 jsem z toho mimo :-D...
Tak bych se chtěl zeptat zda je totožný tento druh kreatinu s kreatinem v kapslích, vidím to jako jediné východisko. O peníze se nějak nejedná.
shooter

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aesthetics napsal:
Po kreatinu "prášek" se mi dělá poměrně blbě a po jeho užití jsem zkrátka z toho doslova otrávený. Přestane to až nějakou záhadou v posilovně, po ní ale znovu přichází kreatin a o5 jsem z toho mimo :-D...
Tak bych se chtěl zeptat zda je totožný tento druh kreatinu s kreatinem v kapslích, vidím to jako jediné východisko. O peníze se nějak nejedná.

Určitě jsou různý druhy práškovýho kreatinu. Na mě dobře působil kreatin od aminostaru (monohydrát) ale od USA sports labs jakesik monohydrát PURE HPLC mě totálně umrtvoval jako tebe jak popisuješ.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Aesthetics

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě mám aminostar prášek, co se funkce týče nemám co vytknout, ale chtěl bych kapsle... teď si to propočítávám... on je to docela drahej špás když jde o tablety...
koukal jsem na AMIX CREATINE MONOHYDRATE 500 KAPSLÍ, ale ten amix teda nvm nvm... u jiných třeba 15kapslí za den"nasyc. fáze" to je taky doslova mordor ! Snad kvůli tomu prostě budu chodit otrávenej a nasranej kreatinem v prášku v sobě
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: