Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzaj95

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Insano41

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoro ako u nas vo fitku .ak mu clovek povie ze to robi na *** tak este dostanem zmrdane

pripadne to robia este tym sposobom ze tu vrchnu kladku stahuju az po stehna
honzaj95

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už dobrejch 4-5 měsíců neradím, ale směju se
Ezra

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem pridavam jedno video z nasi posilky snad se bude libit
Jinak pri stahovani kladky uklani hlavu na pravy bok
Z boku to nejde videt

target="_blank" class="postlink">
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekteri vazne maji hlavu jen na to, aby jim neprselo do krku a neutopili se.... sel jsem cekat kamose do posilky, kouknu smerem jak jeste cvici a borec o kousek dal jel kickbacky a byl pri tom nahrbeny jak zvonik od matky bozi
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.facebook.com/igor.illes.96?fref=ts

čtete někdo ty Illesovi statusy? Ve zkratce - brečí, že nemá prachy a že všichni maj všechno zadarmo a že on nejvíc dře a stejně nemá nic. Pak mu tam někdo hodí to jeho video, kde si vyhonil a on napíše, že by to udělal klidně znova... a pod stejným statusem brečí, že se ho nechytně žádný sponzor
8Shade

PříspěvekZaslal: čt březen 14, 2013 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

čtete někdo ty Illesovi statusy? Ve zkratce - brečí, že nemá prachy a že všichni maj všechno zadarmo a že on nejvíc dře a stejně nemá nic. Pak mu tam někdo hodí to jeho video, kde si vyhonil a on napíše, že by to udělal klidně znova... a pod stejným statusem brečí, že se ho nechytně žádný sponzor

Kdyby jsi tam nezmínil jeho jméno, tak bych podle posledních press konferencí to tipoval na Nicka Diaze... ten přesně stejně brečel, že má GSP tým lidí na všechno atd...
cipinek

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

kvůli tobě jsem si zřídil facebook profil, ale jenom fake, tak jsem si to přečetl, pak jsem koukal na nějaké svoje kamarády... , ale registraci jsem nedokončil a seru na to!!!
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 1:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

zvyknem to niekedy prejsť, ten chlapec je mimo, nevie vôbec jazyk, ani slovensky, tobôž nie anglicky, tára dve na tri, neustále fňuká, mohol mať všetko, to by sa však musel uvedomiť a okrem svalov konečne začať makať aj na svojom prejave/vystupovaní/vzdelaní a pozitívnom odkaze, je to egoista prvej triedy, žiaľ, značne primitívna sebaprezentácia mu nepridáva...to video ho pochovalo...
Petey

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

obcas zahliadnem nejaky jeho status,ale az teraz som si to precital cele. Je to teda hardcore soda...chlapec to ma ocividne v hlave dost rozhadzane
jnerez

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
obcas zahliadnem nejaky jeho status,ale az teraz som si to precital cele. Je to teda hardcore soda...chlapec to ma ocividne v hlave dost rozhadzane

Právě, že to má spíš srovnané. 1. KULTURISTIKA + profi karta...................................nic
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nesouvisí to s posilovnou ale stejně to sem napíšu:
Pracuju a prodávám v jedné nejmenované prodejně do doplňky výživy a ty lidi, co sem chodí to je opravdu děs (samozřejmě jsou výjimky).. například klasičtí 15tiletý kluci, který se zeptají: Dobrej chci nabrat svaly, co z tohohle si mám koupit? .. protože jsem trpělivý člověk a rád pomáhám tak jim většinou dám 15min přednášku na tohle téma s tím, že ji doporučim aspoň sachariďák aby si něco odnesli.. No a klučina se zeptá: a to už si jako můžu dát teďka? .. tak mu řikám ať si teď dá pořádný oběd a třeba na svačinu ať to vyzkouší... no a jdu si dát jídlo a už ho vidim u KFC jak si nese kelímek s vodou s vizí, že vypije sachariďák a rovnou si bude muset jít vedle do Gatu koupit o velikost větší tričko z důvodu nárustu svalů...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já takhle jednou v nějakém fast foodu 2 nebo 3 borce... asi jsem to sem už psal. A řešili tam asi 20 minut mutant mass, kterej měl mít na obalu něco ve stylu, že "naberete 8kg za měsíc, když budete pít mutant mass" a divili se, že nenabrali nic :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: