|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m1ro
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:44 am Předmět: |
|
|
guruhonza: To by me celkem zajimalo, jak ta debata vypadala a co jsi mu tam psal, uz to asi smazal. Na jeho zed se obcas podivam a teda negativismu ma na rozdavani  Je to obrovska skoda, protoze myslim nebudu daleko od pravdy, kdyz reknu, ze je to jeden z nejvetsich talentu na Slovensku. S takovym vystupovanim mu ale nikdo moc nepomuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 6:00 am Předmět: |
|
|
status z pátku - komentáře k Nebbia teamu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 10:06 am Předmět: |
|
|
| kaplii napsal: | Včera jsem byl v posilce, kde 3 borci dělali klasické skoro-poloviční dřepy, ale co bylo zajímavý hned po dřepu měli u klece jednoručky a jeli biceps (v supersérii) a na můj dotaz co to jako je za vymoženost (chtěl jsem dřepovat) mi bylo řečeno, že při dřepu se vyplavuje "nějaký hormon" a z toho rostou svaly. Tudíž dřepy jeli proto, aby se jim vyplavil "ten (asi růstovej) hormon" do bicepsu. |
xDDDDD no nééé jako se nudim v praci a než abych chodil kamkoliv jinam zapadl sem tu a to je prostě boží co se člověk nedozví tady :D...přečtu par stranek, sem chytřejší, vysmatej jak lečo... no bomba :D
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
videl sem jak se na Facebooku Igor Illes srovnává s Mílou Šádkem ....:D a docela si věřil
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | videl sem jak se na Facebooku Igor Illes srovnává s Mílou Šádkem ....:D a docela si věřil |
a? Igor je sice jako člověk docela zklamání, ale co se postavy týče, to není vůbec špatné
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | No, brecel pritom ze nema sponzora a sadek jich ma moc, ze sadek nikdy nebude mit tak dobre tvary....celkem komedie.... to je t ''a '' |
By mě zajímalo, kde bere furt peníze na bobky, když pořád brečí, že nemá sponzora. Ale nepřekvapilo by mě, kdyby dělal za prachy na webce. Jinak srovnávat se Šádkem může postavou, ale měl by se s ním zkusit porovnat i mentálně, ale to by byl opravdu z jeho strany debakl.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | micus6 napsal: | No, brecel pritom ze nema sponzora a sadek jich ma moc, ze sadek nikdy nebude mit tak dobre tvary....celkem komedie.... to je t ''a '' |
By mě zajímalo, kde bere furt peníze na bobky, když pořád brečí, že nemá sponzora. Ale nepřekvapilo by mě, kdyby dělal za prachy na webce. Jinak srovnávat se Šádkem může postavou, ale měl by se s ním zkusit porovnat i mentálně, ale to by byl opravdu z jeho strany debakl. |
Primitivní chudák,ketrý si myslí,že kulturistika je celý svět.Tomu se něco nedej bože stát,tak se asi zabije.Prý udělá cokoli aby byl nejlepší.Nebezpečný magor Nejčastějším znakem poruchy narcismu je kritizování ostatních,v jeho případě soupeřů, a vymlouvání se na horší podmínky.
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:15 pm Předmět: |
|
|
Pripada mi doslova zvrhle to, ze clovek cvici brisni svaly u jedine tyce na drep/mt v posilovne.
Pritom cviky na bricho se daji delat v pohode na kladkach
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | Pripada mi doslova zvrhle to, ze clovek cvici brisni svaly u jedine tyce na drep/mt v posilovne.
Pritom cviky na bricho se daji delat v pohode na kladkach |
Já vám nevím lidi, ale měli byste se občas třeba zeptat jestli by si to nechtěl dat jinde. A když nemáte "koule" na takhle přísnou větu, tak se aspoň zeptejte jak dlouho tam bude a daná osoba ve většině případů s radostí uhne. Teď nemyslím jen Tvůj komentář a jestli se mílím, tak se omlouvám. Ale přijde mi, že ať přijdu kamkoliv, tak jsem se s takovým chováním co tady někteří popisují nesetkal. A nebo mám zkreslenej pohled na svět
|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | tezzy196 napsal: | Pripada mi doslova zvrhle to, ze clovek cvici brisni svaly u jedine tyce na drep/mt v posilovne.
Pritom cviky na bricho se daji delat v pohode na kladkach |
Já vám nevím lidi, ale měli byste se občas třeba zeptat jestli by si to nechtěl dat jinde. A když nemáte "koule" na takhle přísnou větu, tak se aspoň zeptejte jak dlouho tam bude a daná osoba ve většině případů s radostí uhne. Teď nemyslím jen Tvůj komentář a jestli se mílím, tak se omlouvám. Ale přijde mi, že ať přijdu kamkoliv, tak jsem se s takovým chováním co tady někteří popisují nesetkal. A nebo mám zkreslenej pohled na svět |
souhlas, někdo se třeba špatně postaví a místo toho, aby se dotyčnýho zeptal, jestli nemůže jít do pr*ele, tak napíše sem na forum, jak se někdo opovážil stát mu ve výhledu...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
Illes píše esej :D Uděláte někdo výtah? Prej to je vtipný, ale číst se mi to nechce.
| kód: | Vyjadrenie: Cim viac ma riesite , tym len potvrdzujete fakt , ze som velmi zaujimavy artikel na predaj , sponzorov a sporte mam na to dosiahnut vysoku metu ...! lebo ak by to tak nebolo , kaslali by ste na mna , cokolvek by som napisal
- Pre sponzorov ktorý by mi pomohli ale nepomozu, pre potencionalnych ludi ktorý by mi pomohli , pre ludi ktorý ma neznasaju a zatracuju, pre ludi ktorý ma podpo...
Výraz: Cim mě víc riesite Uznáváte skutečnost, že mám velice zajímavý tym pouze položky, k prodeji, sponzoři a k dosažení vysoku odtu sporte mam...! protože kdyby to tak nebylo, kaslali byste na mna, výšku, já bych citoval-pro sponzory, kteří by mi ale nepomozu, pro potencionalnych lidi, které by pomohly mi, pro lidi, kteří mě neznasaju a zatracuju, pro lidi, kteří mě podporuju, ludi fanusikov, pomohl jen tak kdo jste, všichni v budoucnosti a já budu mít pokud série jako precita citite.
Lidé o mě, pisu, rozpravaju o mě říkají, že já nevím, já nevím, globální důsledky chovat, moje IQ je prizemne a tak dále. Nepoznaju mě nepoznaju mé chování jako chovam k lidem, kteří se mnou chovaju rozpory, pouze poznaju rece... jeden řekl....
Četl jsem, že...
Pisali o Nom....
Nikdo co. mé pozadí, každý prostě precita istu věc útržky s kontextem a robi a automatizace o mě špatné usudok. Každý, kdo mě zná jako spotřebitel, náboženské a já musel být přinejmenším byt bylo velmi pohodlné.
Mnohé cechy, ale i Slováci na mna utoci, protože docitaju je, že jsem vyjádřit na adresu Milana Sadeka. Když jsem komentoval Jozkovi a Ferkovi z nižší Orava by ot netrapilo, ale zatímco jeden z Milana, každý si vezme to osobně protože jsem dovoleno říci vaší domácnosti má o NAZOR danu co myslím, že nic! Řídím muž a neskryvam pro vyjádření dalších... já vám řeknu co si myslím a zastavil jsem se schovavat a hambit pro váš nazor. Co si myslím o mě na to kaslem, serie mi jen ode mne všechny odsudzujete bez vás skutone mi vědět skutocnu povaze. Zijeme v demokratické zemi.MAME svoboda projevu, je to někdo, že moj nazor ne, je to jednoznačně ke mě, tak já jako Milán a jejich kritici a také mame Enthu j takych, nic ine, které nedělají jen nepravdy a siria vzhledem k cloveku...
Sponzoři, Važený a milý, co vím posktynut sponzorovat, nemají a neví nic, protože já vím jak, nechci dodávat orgán informován zadavatel podporují podobné sádek o nic horsi jako on, ale velmi v podstatě je tam že sirite o mě, polopravd, nepravdy, doplnate, potencialny, sirite a sponzorem mě nechce ani přesně na můj názor. Kdyby měli podobné linii, kde každý startovu by ukazalo, kdo ve skutečnosti přinesl co ma. Já nikdy nikdy nepisal, že chtějí pracchy a příslušenství od sponzora a bez a vela. To jhe vymysle. Nikdy jsem nic nechtěl zdarma. Já jsem jen kontroverzny na můj názor že od artikel dobry ale mě ohovarate na každé stránce moznej!
Ale proč to robite? to proto něco víc o robite protože se mi líbí Vas oblubenec, protože výrobní odvětví Společenství je jedním z neslavane je video, které je na veřejnosti nebo nazory ake mam nebo neandertalske mezi hovorite a pozerate, stejně jako videa o nich! ... takže si vlastně můžete potvrdit fakt, že já jsem více než Milán SÁDEK, protože pokud jsem nebyl, a kdyby to nebylo tak STOP WOULD JEDNÁTE se mnou UTOCIT pro mě, NICIT MI NA KADEJAKYCH FORACH.
Jednou řeknu vám... Pokud by nebylo příliš dobré akko niektory říkají, a já bych se slaboch, neznalý na globální veřejné tocil vojíni, atd... kaslali by mna. Další riesite více dokazujte cim ma tym fakt..., že by bylo mnohem uspesnejsi s podmínkami jako Milan.a to je jen snazite robite tym pošpinit vše |
| kód: | | este dopisemk videu ... to ze som stratil sponzora , kvoli videu... ktore dal na web druhy clovek ... za to som ja nemohol. Bodyworld sa tiez nezachoval ako spravny partner a hned ma zavrhol nepodrzal ma " ked by to spravil bolo by to vsetko inak.. sponzor je aj na to aby atleta podrzal za kazdej okolnosti . Oni to nespravili ! a este k tomu , potreboval som peniaze ako kazdy zijeme z penazi..cize .. kedze mna nedotoval nikto financne ako ,,nebudem menovat ,, tak by som sa na tuto urven nemusel znizovat ... nebute pateticky a konzervativny ....hrte sa na TABU .. ale je to bezna vec.. s tmy rozduelom ze upload videa neprebehol cezomna.... Mnoho kulturistov sa zapodieva doteraz v tomto biznive Jakub Kucmerka ma jednu fotku isteho menovaneho a tiez to nikto neriesi .. Bola to chyba mozno ...Ano .. ale bolo to jednie riesenie ako pokravoat a dotiahnut formu do finalnej podoby. Vsetko to je o peniazoch a o fanatizme co do tohod sportu davate ja som extremny fanatik lebo ttoto co robim chcem dotiahnut na vysoke mety .. nerozmmyslam prizemne a preto ma aj o |
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
ten clovek je psychicky nemocny a vynucuje si pozornost, kterou mu dopravate tim ze ho resite a cim vic ho budete resit, tim vic ho budete utvrzovat v tom ze je “dulezity“ a nevedomky ho tim podporite
a ten jeho styl psani je jak kdyby to psal google translator
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|