|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 18, 2013 3:48 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:1022 - 18.3.2013
Warm-up
foam roller
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Strength
supersérie: db row 6x30kg, 5x40kg, 4x45kg, 3x50kg + db jerk 6x30kg, 5x40kg, 4x45kg, 3/2x50kg
bb curl 3x10x47kg
supersérie: db side lateral raises 3x12x6kg + db rear lateral raises 3x12x6kg
Finisher
2x tabata:
bw squat
push ups
Teď už budu zase psát poctivě a pořádně. Omlouvám se za anglické názvy cviků, ale nějak se mi to nechtělo psát česky, protože ty anglické názvy jsou kratší. Koleno začínám zatěžovat, dnes teda 110 dřepů. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 19, 2013 3:27 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:1023 - 19.3.2013
Warm-up
foam roller
TGU 5x2xKB
Strength
bb snatch 5x3x47kg, 5x3x56kg
deadlift 5x127kg, 5x136kg, 5x145kg, 5x154kg
gymball bulgarian squat 4x12
Finisher
X2 Ab ripper
stretching
Dnešní trénink byl opravdu dobrý. Všechno šlo, nic nebolelo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 3:25 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:1024 - 21.3.2013
Warm-up
foam roller
3 kola:
shyb 10x
dřep 10x
klik 10x
sed-leh 10x
superman 10x
Strength
bb hang snatch 10x3x47kg
bb power clean 3x3x87kg
bb floor press 8x83kg, 2x6x92kg
superset: TRX rows 3x12 + TRX triceps press 3x12
Finisher
21-15-9:
KB swing
push up
Dnešní trénink byl zase nádherný. Nevím, jestli je to tím, že nemám přesnou představu, co budu cvičit, ale jen rámec, kde se chci držet, nebo tím, že jsem měl pauzu a teď si to vychutnávám. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 6:01 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
zda se mi to, nebo ti krasne roste sila? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
Klesá pane doktore. Ještě před měsícem jsem dával kolem 170 na MT a teď bych to nedal. Šetřím koleno, takže všechno, co jde z nohou je horší. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Klesá pane doktore. Ještě před měsícem jsem dával kolem 170 na MT a teď bych to nedal. Šetřím koleno, takže všechno, co jde z nohou je horší. |
no ja to bral podle tech dynamickych cviku
ty PC vypadaji hodne hezky na tvoji vahu
(pokud jsi nejak enorme nenabral) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
Už jsem se dlouho nevážil, ale 87 by mělo být víc než vážím. PR mám 101 taky asi z před měsíce až dvou. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Už jsem se dlouho nevážil, ale 87 by mělo být víc než vážím. PR mám 101 taky asi z před měsíce až dvou. |
no to je muj sen, zatim se uz par let snazim neuspesne o 90, momentalne by me prizdila i 80
jde na to praktikovat Wendler? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
Můj názor je, že ano. Pár stránek zpátky to vyloučil Magion, ale já mám jiný názor. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Můj názor je, že ano. Pár stránek zpátky to vyloučil Magion, ale já mám jiný názor. |
pohledam
prislo mi to na dynamiku moc velky objem, ale asi prubnu az se budu vracet do formy
myslis, ze je urcene, kolik cviku muzes takhle dat do jednoho cyklu?
myslim, ze jsi to byl ty kdo rikal, ze cim je jejich vic, tim pomalejsi je progres... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
To jsem asi nebyl já. Já si myslím, že jeden cvik touto taktikou denně je akorát. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 4:02 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:1025 - 22.3.2013
Warm-up
foam roller
TGU 10xKB
Strength
bb snatch 5x3x47kg, 5x3x56kg
bb thruster 5x47kg, 5x56kg
bb front squat 3x5x65kg
gymball GHR 4x10
Finisher
X2 Ab ripper
Jaký má napsat, že byl tento trénink, abych se neopakoval a nebyl trapný? Napíšu, že byl bombastický a bude to strašně slabé slovo. Dobrý, ne? :-)
edit: jsem zapomněl na thruster _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne so březen 23, 2013 7:44 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 4:05 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
zkus: LEGEN....wait for it ...DARY _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
To ne, to mi připomíná jednoho místního člena :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 4:15 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
| daymoon napsal: | | Jaký má napsat, že byl tento trénink, abych se neopakoval a nebyl trapný? Napíšu, že byl bombastický a bude to strašně slabé slovo. Dobrý, ne? :-) |
dobry dobry, ja mam ted tak 90% treninku uplne na hovno, bombasticky nudny a co je horsi, bez ocekavanejch vysledku.. taky dobry ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|