|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: út březen 05, 2013 9:16 pm Předmět: |
|
|
Joo jinak až nebudete vědět co se tak nosí za dobrou léčbu do ordinace tak prosím žádnou čokoládu,ale tyhle vaše protejnové tyčinky _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: út březen 05, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
Ty proteinové muesli tyčinky jsem si dělal...a chuť je prostě famózní...nejde snís jen kousek
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 6:17 am Předmět: rozdělení |
|
|
Můžete prosím uvést další příklady těch sladkých? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 9:47 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | eSko napsal: | Tak pro mě je to máslo z Lidlu lehce zklámání, ale jíst se to dá, s mlékem je to v pohodě. Kdybych ale k tomu neměl mléko, nevim nevim. Já radši méně slaný a lehce víc sladší. Nemá někdo tip na takové ar. máslo? | Většinou když je akce tak jedno koupím. Ale Skippy nebo MaS jsou chuťově lepší. |
Už jsi druhý člověk, který doporučuje Skippy, tak ho příště zkusím. Do MaS s potravinami se bohužel nedostanu, možná výhlědově. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
Nejsem si tedka uple jistej ale myslim, ze skippy je pomerne drahy... Ja mam nejradeji z Lidlu Mcennedy ale momentalne si delam arasidove maslo sam.. takze 100% arasidu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | | Nejsem si tedka uple jistej ale myslim, ze skippy je pomerne drahy... Ja mam nejradeji z Lidlu Mcennedy ale momentalne si delam arasidove maslo sam.. takze 100% arasidu :) |
Též jsem si jednou udělal domácí, ale mandlové máslo, a bylo úžasný, akorát je potřeba hrozně moc mandlí, aby se z toho udělalo množství alespoň do menší plechovky od mandarinek . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: pá březen 08, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
Já si dělám mandlové doma pravidelně. V Globusu si koupím 500g a vyjde to na 2 malé sklenice, což mi vystačí tak na týden. Bohužel mi to zbytek rodiny začíná ujídat, tak budu muset od příště kupovat víc. Silně návyková záležitost _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá březen 08, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Tak zkoušel jsem ty tyčinky a výborné. Akorát že jsem blbec dal moc mléka takže to bylo strašně řídké - tím pádem to nešlo vytvarovat a musel jsem to dát do trouby zapéct. Ale výsledek fakt stojí zato.
Dal jsem tam 200g rozemletých vloček, 2 odměrky Combatu, 300ml mléka a cca půl pixly arašídového másla z Lídlu, kdyby to někdo chtěl vyzkoušet. Celé jsem to smýchal dohraomady a dal na chvilku péct na 200.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
Ohledně toho másla, musim se přiznat, že je to dost drahý a proto jsem to vlastně jen jednou ochutnal a měl bych proto pár dotazu:
1. vyplatí se to vyrábět? Myslím doma... a kolik tak z toho člověk udělá? Přidává se tam něco nebo jsou to prostě jen pomleté arašídy? (to se obecně označují mixované ořechy jako "máslo"? Viz třeba mandlové máslo...). Vyplatí se to cenově koupit jen jako arašídy a udělat doma? V tescu jsou 500g arašídů loupaných nesolených za 29.90...
2. dá se to použít normálně jako tuk? Třeba lžičku na pánev jako místo normálního másla/oleje?
A poslední věc, které doporučujete? Včera jsem se v tescu díval, měli jedno, to měli dva typy, jedno normál a druhý s kouskama, ale jinak totožné, u obojího byl obsah arašídů 91% a stálo tuším 70/350g, pak tam měli ještě jedno, ale to stálo stejně a mělo jen 67%, takže asi nic moc a poslední bylo tuším čistě jen arašídy se solí, ale to bylo bohužel zároveň bio takže to tim pádem stálo víc jak stovku za 250g
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | Ohledně toho másla, musim se přiznat, že je to dost drahý a proto jsem to vlastně jen jednou ochutnal a měl bych proto pár dotazu:
1. vyplatí se to vyrábět? Myslím doma... a kolik tak z toho člověk udělá? Přidává se tam něco nebo jsou to prostě jen pomleté arašídy? (to se obecně označují mixované ořechy jako "máslo"? Viz třeba mandlové máslo...). Vyplatí se to cenově koupit jen jako arašídy a udělat doma? V tescu jsou 500g arašídů loupaných nesolených za 29.90...
2. dá se to použít normálně jako tuk? Třeba lžičku na pánev jako místo normálního másla/oleje?
A poslední věc, které doporučujete? Včera jsem se v tescu díval, měli jedno, to měli dva typy, jedno normál a druhý s kouskama, ale jinak totožné, u obojího byl obsah arašídů 91% a stálo tuším 70/350g, pak tam měli ještě jedno, ale to stálo stejně a mělo jen 67%, takže asi nic moc a poslední bylo tuším čistě jen arašídy se solí, ale to bylo bohužel zároveň bio takže to tim pádem stálo víc jak stovku za 250g |
1) to je asi individualni otazka. Osobne si myslim, ze domaci arasidove maslo vyjde trosicku draz ale nevim kde co kupujete za arasidy. Jen k tem arasidum z Tesca, ty urcite ne. Arasidy musi byt loupane, nesolene a PRAZENE. Pise se to tak i vsude v navodech, ale bohuzel jsem jednou pouzil neprazene a je to o nicem. Spatne se mi to mixovalo a hlavne ta chut nebyla vubec takova. Tady bude hlavne o tom, ze se tu na foru najdou lide, kterym napr. 93% arasidu prijde proste malo a je fakt, ze z domaciho je to 100% a vis co sis tam dal. Ja si momentalne delam svoje vlastni a pokousel jsem se davat i ruzne mnozstvi soli a trtinoveho cukru. Chutove se to podle me srovnavat s kupovanym neda, chutna jinak. Jen mi nejde do hlavy, jak jsou schopni to maslo udelat tak, aby neteklo. Ja pokud udelam pouze arasidy+sul+trtinovej cukr tak je to maslo diky tomu tuku z orechu pomerne tekuty. Zkousel jsem dat do lednicky, ale ten tuk nema moc vlastnost tuhnout. Zato koupeny maslo, kdyz ho nechas v pokojovy teplote a pak otocis vzuhuru nohama, tak proste drzi a nevytece.
2) asi otazka ne nekoho zkusenejsiho. Muj osobni nazor, ze NEDA.
3) Doporucuju Mcenedy Amerian Way, M&S nebo Skippy. 91% je hezky cislo takze toho bych se nebal, ale tech 67% to je hroznej shit i chutove. Jestli se nepletu tak 67% nebo 69% arasidu ma maslo od vyrobce Bohemia kde do toho pridavaj nadale 21% slunecnicoveho oleje (proboha proc tolik?) a i dextrozu. Takze za me, tohle maslo NEEE!
Tu verzi bio znam taky, opravdu stoji kolem stovky 250g sklenicka a nahore je uplne videt ten tekuty tuk, ktery se dostal na povrch. Nezkousel jsem ho a hlavne u orechu mi je fuk jestli bio nebo ne :)
Snad jsem ti trosku pomohl a nekdo se i prida z informaci, jak udelat domaci maslo aby nebylo tak tekute
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Už jsi druhý člověk, který doporučuje Skippy, tak ho příště zkusím. Do MaS s potravinami se bohužel nedostanu, možná výhlědově. |
Ještě doporučuju arašídové máslo z Kauflandu. Je levnější než máslo z Lidlu a chuťově určitě lepší (čti sladší).
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po březen 25, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem si náhodou při nákupu v Kauflandu kam jindy nechodim všiml prázdného kartonu a cenovky od arašídového másla za 29.90 - a to nebylo v akci. Máte s tim někdo zkušenost? Je toho tušim 350g,,čili cena bezkonkurenční, obsah arašídů 90%, ale neměli to stejně a i kdyby, měl to už někdo? Cena je to samozřejmě super, ale jak je to chuťove a kvalitou? Proč by pak tolik lidí řešilo akce v lídlu, kdy to je pořád skoro za dvojnásobek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po březen 25, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Včera jsem si náhodou při nákupu v Kauflandu kam jindy nechodim všiml prázdného kartonu a cenovky od arašídového másla za 29.90 - a to nebylo v akci. Máte s tim někdo zkušenost? Je toho tušim 350g,,čili cena bezkonkurenční, obsah arašídů 90%, ale neměli to stejně a i kdyby, měl to už někdo? Cena je to samozřejmě super, ale jak je to chuťove a kvalitou? Proč by pak tolik lidí řešilo akce v lídlu, kdy to je pořád skoro za dvojnásobek... |
Máslo jsem si koupil prvně jedno když jsem to uviděl, no a pak když jsem šel pro další, tak už nebylo... behěm měsíce jsem ho znovu našel, tak jsem jich vzal 5. Chuťově mě chutnají a kvalitou si myslím že taky dost dobré. Podíl arašídů 90%...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|