|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
velkovezír
|
Zaslal: po březen 25, 2013 10:07 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Zkoušel tu někdo dělat pushpress s jednoručkama? Včera jsem šel do 3x45 a lehký to teda moc nebylo. Docela se mi na tom líbí, že pod to nejde skákat jako pod činku (ne že bych to teda s velkou činkou uměl ) a je to opravdu pushpress a ne jerk. Vidím v tom jistý potenciál. |
jo zkoušel jsem v pátek s jč 41kg na závěr tréninku, skončilo to lehce vykloubeným pravým ramenem (levá by šla)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po březen 25, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
| velkovezír napsal: | | jo zkoušel jsem v pátek s jč 41kg na závěr tréninku, skončilo to lehce vykloubeným pravým ramenem (levá by šla) |
Tak to mě mrzí :/ _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 25, 2013 10:23 am Předmět: |
|
|
Dobře, na mrtvý tah jednou rukou se už ptát nebudu (btw, 200) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po březen 25, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 25, 2013 10:43 am Předmět: |
|
|
Dal jsem 200 přes palec. Ale je pravda, že palec pak vypadal docela libově po tomhle cirkusovym čísle, takovej celej modročervenej _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po březen 25, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 25, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Dobře, na mrtvý tah jednou rukou se už ptát nebudu (btw, 200) |
A kolik mas zatazeno v mrtvym tahu na jedny noze?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 25, 2013 1:05 pm Předmět: |
|
|
To jsem nezkoušel, ale otestuju :) Kolik padalo u vás v oddílu? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
kliky
60x17=1020 presne za hodinu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
nechtěli byste někdo vyhlásit klikovaci challenge? třeba co nejvíc kliku za den nebo tak něco? už dlouho se n to chystám tak by to chtělo impuls v této podobě  jen návrh..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
Cíl je 2100 kliků a máš na to celý den. Jestli to zvládneš za 2 hodiny, tak proč ne :) Dopadlo to tak, že jsem do toho šel sám, dal jsem za první hodinu 600 kliků, další hodiny tempo upadlo o polovinu a mentálně jsem se zhroutil po šesti hodinách na 1600 klicích a už jsem nemohl dál pokračovat
Pak se to plánovalo znova, ale nějak z toho sešlo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Cíl je 2100 kliků a máš na to celý den. Jestli to zvládneš za 2 hodiny, tak proč ne :) Dopadlo to tak, že jsem do toho šel sám, dal jsem za první hodinu 600 kliků, další hodiny tempo upadlo o polovinu a mentálně jsem se zhroutil po šesti hodinách na 1600 klicích a už jsem nemohl dál pokračovat
Pak se to plánovalo znova, ale nějak z toho sešlo.. |
tomu rikam vyzva, ok, uz vim, jak bude vypada moje kardio :-D
teoreticky teda staci delat hodinu serie po 35 :-D
to uz jsem v pulce :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|