|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
CF #55:
warm-up:
CF OPEN #4 - druhý pokus
7min AMRAP:
3 Clean and jerk (61kg)
3 Toes-to-bar
6 Clean and jerk
6 Toes-to-bar
9 Clean and jerk
9 Toes-to-bar
12 Clean and jerk
12 Toes-to-bar
15 Clean and jerk
15 Toes-to-bar
18 Clean and jerk
18 Toes-to-bar...
If you complete the round of 18, go on to 21.
If you complete 21, go on to 24, etc.
- tak o něco lepší jako minule, ale stále podprůměr, škoda - alespoň vím, kde jsou slabiny a že na nich je třeba zapracovat (TTB)
- na konci jsem ještě mohl víc zabrat, ale hlava mě nepustila na další alespoň 2 opakování
- stehna mám celý sedřený do krve z těch PC, kdy činku kopu nohama, dobré
- jinak celý den mám pořád suchý kašel, tak do sebe cpu céčko a kapky, ať už jsem co nejdřív fit
- zítra velikonoční trénink
PS: WOD jsem si užil, skvělá atmosféra a plno podpory v boxu, a o tom to je!
PS2: cocman, tak kolik? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne út duben 02, 2013 11:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 02, 2013 11:50 pm Předmět: |
|
|
CF #56:
warm-up:
shoulder + hip mobility
5min DU
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x HSPU
x pushup
x situp
x TTB
Mobility:
Thoracic spine (2 míčky, bolelo! :))
Strength:
Press - 3x5x65% DELOAD
WOD:
100 TTB
100 HSPU
*you can complete the reps in any order that you wish
CAP: 20min
Time: DNF (153)
- tak tyhle WODy fakt nemusím  , konečně jsem přišel na pořádnou techniku TTB, s HSPU docela problémy, pak už hodně ztěžkly...
- zítra celý den půst, dlouho jsem nezařadil _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 03, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
CF #57:
warm-up:
shoulder + hip mobility
5min DU
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x HSPU
x pushup
x situp
x TTB
Strength:
Squat - 3x5x65% DELOAD
Mobility:
Thoracic spine
WOD 5 rounds:
21 thruster (40kg)
21 DU
Time: 14:36 Rx+
- uf thurstery, ke konci hodně těžké
- Rx bylo 35, dal jsem 40kg Rx+ a i těch blbých 5kg je znát (celkově se to zvedne o 525kg navíc)
- jel jsem zezačátku po 15, pak po 5-6
- DU naprosto v pohodě
- po včerejšku cítím ramena jen lehce, což jsem docela překvapený
- dnes půst byl v pohodě, neměl jsem hlad, trénink OK, teď se jdu POŘÁDNĚ NAJÍST _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
CF #58:
warm-up:
shoulder + hip mobility
3min DU
15 thruster
30s rest
15 thruster
30s rest
15 thruster
1min rest
25 KB swing (24kg)
25 burpee
Mobility:
(přesný název dopíšu, míčkem jsme masírovali chodidlo)
Strength:
Deadlift 3x5x65% DELOAD
Skill:
CHTB
Thrusters
After-party:
shoulder mobility (bands)
- zítra open  , mozoly me pořád hrozně bolí, i když se o ně starám. Dnes jsem se skoro neudržel na tyči, no jsem zvědavej na zítra _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
CF #59:
warm-up:
hip + shoulder mobility (+bands)
x pushup
x squat
x burpee
x thruster
x chest to bar
CF OPEN #5
4min AMRAP:
15 thrusters (100 / 65 lbs)
15 chest to bar
*4 minute bonus for every 90 reps (3 rounds) completed.
- thrustery v pohodě, byla síla, technika OK
- jenže totální zlom přišel v druhém kole u CHTB  , u ničeho nic jsem nebyl schopnej dát víc jak 2 opakování, prostě sem se nedokázal pořádně přitáhnout hrudníkem, takže jsem dělal mezi každým op. pauzy, to jsem úplně posral
- škoda je, že kdybych ty CHTB v druhém kole odjel normálně, thrustery by tam padaly, protože mi šly moc hezky, ale na "kdybych" se tu nehraje takže pouze toto skóre...
- ale tak zkušenost dobrá
PS: další cíl je zlepšit techniku CHTB a naučit si buterfly
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
njn, škoda těch chtb. Kolik máš? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
Volejbal 2hod
- zítra poska klasická _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 09, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
Posilovna
warm-up:
x pushup
x situp
x squat
Strength:
Press 5s
+ mezi každou sérií 7 burpee
Close grip bench press: 5s
+ mezi každou sérií 7 burpee
3 cviky (zadní delty+trapézy): 3s + 3s + 3s
Dumbbell flyes: 4s
After-party:
3x20 situp
- dobrý _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 09, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
Close grip bench press: 5s
Dumbbell flyes: 4s
tak se mi to líbí
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 09, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
CGBP dávám z toho důvodu, že mi hezky zabírají tricepsy a ten cvik mě sám o sobě hodně baví.
Rozpažky jedu z toho důvodu, že si u nich hezky protáhnu prsa. Jedu s 15kg v plném rozsahu, víc zatím nemá cenu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 09, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
víš jak jsem to myslel, crossfitaku ;) CG benč je super i na dynamiku, nebo u mě aspon. Vyvinu tam lepší rychlost, než u normálního benče, kde mají zabírat moje neexistující prsa.
Sedlehy děláš ty crossfitacky nebo ty kurvící záda?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 09, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
 crossfiťácký, v závěrečné fázi se buďto dotýkám rukama špiček nohou nebo hrudníkem stehen.
Jo máš pravdu, ten CGBP se snažím je dynamicky, dolu pomaleji a nahoru výbuch. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
Posilovna
warm-up:
x pushup
x situp
x squat
x pullup
Clean squat + HSPU: up to 73kg
DB row + OH lunges: up to 35kg + 25kg plate
Deadlift + burpee: 100kg
Bic (curls) + tric (dips): 3s
After-party:
3s situp + plank
- super silovo-kondiční trénink
Po pořádném tréninku pořádná odměna (jo, je toho fakt dost  ) - nilský okoun, kuřecí, slanina, zelenina:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|