|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
hrozen spis ne, vetsina prichuti je lepsi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
má někdo zkušenosti se S.A.W. od Trec?.. brácha si to dneska vychvaloval, ale rád bych slyšel víc názorů.. cena je docela slušná _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | má někdo zkušenosti se S.A.W. od Trec?.. brácha si to dneska vychvaloval, ale rád bych slyšel víc názorů.. cena je docela slušná |
Zkoušel jsem to a víc než šimrání na obličeji jsem nepocítil, o nějakém nakopnutí nemůže být řeč. A přitom to má tak dobré reference jako jeden z *top* nakopávačů na trhu.
Ale počkej si na reakce jiných... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po duben 15, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak píše frozz  mravenčení z beta alaninu ale jinak nic moc. Podle mě je na trhu momentálně nejlepší C4 od Cellucore ....ale já pořád doufám že se na trhu znova objeví Neurocore ...to byla pecka  Jinak,chtěl bych vedět vaše názory na anabolizéry ....kreatin mi nefunguje ani creapure od smartlabs ani od weidera ...tak bych chtěl zkusit něco jinýho...má někdo zkušenosti? Zajímavý jsou výrobky s D-asparagovou kyselinou ...něco sme o tom četl a nemuselo by to být špatný
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: po duben 15, 2013 10:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po duben 15, 2013 10:34 pm Předmět: |
|
|
Já právě nwm jeslti do toho jít ...kámoš má třeba anabol 5 od nutrexu a hodně si to pochvaluje ..  co s emi líbí a mám to v hledáčku je D-test od scitecu,anotest od muscletech, tup black od nutrexu,at4 od grenade,ještě je zajímavý ecdysterone booster od amixu... no uvidim,nejlíp asi vychází ten d-test od scitec
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mate nekdo zkusenost s RE-CON od MUSCLEPHARM ? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
osobni ne, ale bracha ho dava dlouhodobe a je s nim spokojenej.. dalo by se rict, ze je to takova hodne vylepsena verze gaineru (takze sem to rozhodne nepatri)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: so duben 20, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Zajímavý jsou výrobky s D-asparagovou kyselinou ...něco sme o tom četl a nemuselo by to být špatný |
DAA je fajn testosteron booster (pokud člověk ví co očekávat od zvýšení hladiny testosteronu v řádu pár desítek procent). Není ale od věci přidat ihnibitor aromatázy jako arimistan (erase), výsledky budou podstatně lepší. DAA zvyšuje i hladinu prolaktinu, citlivějším jedincům to může vadit, není pak od věci přidat P-5-P nebo L-dopa...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so duben 20, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | | patrikdundych napsal: | | Zajímavý jsou výrobky s D-asparagovou kyselinou ...něco sme o tom četl a nemuselo by to být špatný |
DAA je fajn testosteron booster (pokud člověk ví co očekávat od zvýšení hladiny testosteronu v řádu pár desítek procent). Není ale od věci přidat ihnibitor aromatázy jako arimistan (erase), výsledky budou podstatně lepší. DAA zvyšuje i hladinu prolaktinu, citlivějším jedincům to může vadit, není pak od věci přidat P-5-P nebo L-dopa... |
Desitek procent? Kamarade, to by jsme se bavili uz o jinych doplncich. Nemyslels nahodou desetiny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: |
Desitek procent? Kamarade, to by jsme se bavili uz o jinych doplncich. Nemyslels nahodou desetiny? |
Desítek procent, v testech v průměru 42% po 12ti dnech.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2774316/
Není to nic mimořádného (byť kam se hrabe tribulus), je to jako bys svou produkci testosteronu doplnil o necelou půl ampuli susťáku jednou za tři týdny (pokud by vlastní produkce zůstala nedotčená), alespoň pokud narážíš na "TRT". Pokud narážíš na AI a SERM, tak tam je efekt trochu jinde, ale to všechno bys měl vědět, pokud máš aspoň rámcové ponětí o čem mluvíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 8:02 am Předmět: |
|
|
zdravim,
doporucte mi prosim nakej NO doplnek :)
nejde mi ani tak o energii nebo silu nakopnuti jak o poradnou pumpu.. diik _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
juradosty

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
čus chtěl jsem se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto produktem? GRENADE AT4 ..dikec
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat s jakým suplementem máte nejlepší zkušenost co se napumpovanosti týče"doby napumpovanosti". Byl mi doporučen NO-XPLODE tak bych chtěl slyšet popřípadě další či jiné reference.
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | Ahoj, mate nekdo zkusenost s RE-CON od MUSCLEPHARM ? |
Čau, já jsem s nim byl velice ale velice spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|