|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
vcera sem to tady psal.. kup si 2 upinaci popruhy a k tomu si najdi nejakou tyc a hrazda je na svete  pripadne si poridi dve kratky trubky jako madla a mas domaci trx.. ja to takhle pouzivam uz docela dlouho a uplne v pohode _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: pá duben 19, 2013 3:18 pm Předmět: S |
|
|
Dnes: volno
Byl jsem celý den na přírodovědné soutěži a žil jsem jen z musli tyčinek a celozrnách rohlíku.Za zmínku bude stát jen večeře a to rybí filé. Takže asi tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so duben 20, 2013 3:12 pm Předmět: S |
|
|
Dnes: volno, už se těším až zase začnu bušit
Jídelníček :
ráno: OK (instnat,objevil jsem jednu instantní kaši s velmi malám obsahem cukru)
svačina: domácí chleba, lučina, rajčata
oběd: kuřecí stehno,bramborová kaše
svačina: eidam 30-7plátku, 2celozrné bulky
večeře: nejspíš bude grilování
Už mi to volno začína jít krkem,těším se až doberu antibiotika.
Jinak otec mi nic neříkal a koupil mi gainer od extrifitu,takže takové přijemné překvapení.Jen si nejsem jistý dávkováním.I když bych byl rači za pořádné maso, ale nějak se stím vyrovnám
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 1:20 pm Předmět: S |
|
|
Dnes : volno
Dnes dobírám antibiotika a tento týden pojedu lehčí tréningy na rozehřátí po 14 dnech necvičení.Od příštího týdne začína masivní příprava na olympii 2013 .
Jídelníček :
ráno: OK (emco instant-poslední sáček,už nikdy více)
svačina: 2x celozrný rohlík,tunaková pomazánka
oběd: vývar- knedlíčky , hovězí steak-bramborová kaše a na závěr sladká tečka v podobě pudingu vanilla
svačina: celozrné pečivo,možná vyzkouším nový gainer
večeře: hovězí, příloha
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 1:27 pm Předmět: S |
|
|
Uvidím.Celkem se už na tréningy cítím,ale tak ještě podle okolností.Bušírnu tento týden vyřadím uplně,ale rád bych zkusil nějaký BW CF WOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 1:49 pm Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | | Uvidím.Celkem se už na tréningy cítím,ale tak ještě podle okolností.Bušírnu tento týden vyřadím uplně,ale rád bych zkusil nějaký BW CF WOD. |
spatny napad
velmi spatny
dej si jeste volno
za ten tyden nabers kolik? 10g svalu? a nebo si to jeste vic podelas a zustanes bez cviceni treba 3 mesice
rozhodni se _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 2:04 pm Předmět: Re: S |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | | Uvidím.Celkem se už na tréningy cítím,ale tak ještě podle okolností.Bušírnu tento týden vyřadím uplně,ale rád bych zkusil nějaký BW CF WOD. |
spatny napad
velmi spatny
dej si jeste volno
za ten tyden nabers kolik? 10g svalu? a nebo si to jeste vic podelas a zustanes bez cviceni treba 3 mesice
rozhodni se |
Asi máš pravdu, jen nevím co si mám myslet.Včera jsem byl u druhé doktorky,mamka tam šla s čimsi tak mě vzala s sebou a ta mi řekla,že to tak strašné není.Jedna mi řekne,že mám vše oddělané a druha že je to relativně v pohode a ukázala mi 3 jednoduché cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 2:06 pm Předmět: Re: S |
|
|
radsi bych se drzel te horsi predpovedi
protze kdyz si pak neco dokurvis, bude pozde ( a zbytecne) si rikat, hmm, tak pravdu mela ta prvni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 22, 2013 12:53 pm Předmět: a |
|
|
Takže : dnes zase volno
Dal jsem na radu Ustinova  , jednak mám celkem bolesti noh, z dnešního dnu země, kdy sme obešli pulku města a zítra mám tělocvik.
Jidelniček jsem dnes totálně dojebal,tak přemýšlím,že z toho udělám takový prasečí den a od zítřka zase normálně
jídelníček :
ráno: OK
svačina: 2x rohlík,pomazánkové máslo,sýr
oběd: smažený kuřecí řízek,brambory
svačina?
večeře?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 22, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
Sergio nejedl taky zrovna předpisově  . Ale né prdel, já fakt nevím co mám dělat jestli dnes udělat ten prasečák nebo ne.Fakt jsem dnes všecko dojebal  Pak mužu dát vědět co jsem za celý den spapal
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|