|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 16, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
CF #62:
warm-up:
shoulder + hip mobility
800m run
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x HSPU
x pushup
x situp
x TTB
Mobility:
Scapula (ball)
Bands
Skill:
OHS
AMRAP 10min:
OHS (45kg) + KB swing (32kg)
3-3
6-6
9-9
12-12
...
.....
- tak jsem si znovu ověřil, že musím pořádně protahovat ramena, mam je prostě ztuhlý -> problémy u OHS, i když pak to povolilo a šlo to fajn (na to, že jsem OHS asi 4 měsíce nedělal)
- schválně jsem si porovnával techniku a držení ramen při různých pohybech se začínajícím vzpěračem, a jemu ty ruce nejdou vůbec dopředu a dokáže je udržet na místě, s tím mám obrovský problémy
- strečuju strečuju, pořád, ale asi zařadím nové cviky na ty ramena-prsa, limituje mě to na OHS _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Posilovna:
warm-up:
shoulder + hip mobility
x squat
x pushup
x situp
x press
Front squat + lunges: 70kg + 20/20kg DB
Dumbbell flyes: velký rozsah, procítěně
50 burpee
Row + DB rear delts:
Bic + tric:
- kulturisticko-kondiční trénink
- lilo ze mě pěkně, vzal jsem si vzorek Cellulor C4 a hezky nakopnul, pumpa skvělá
- ramena ze včera KO (OHS  )
- nevím, jak teď budu v Praze, tzn. nevím, jak budu moct chodit na CF, ještě to musím promyslet, možná tam přijedu, dám 2 fázový, tzn. 4 tréninky za 2 dny, brigáda a dom
Váha: 87kg , asi si skočím na INBODY, sám jsem zvědavý. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
Posilovna:
warm-up:
shoulder mobility
x squat
x pushup
x situp
x press
WOD:
Hang clean (60kg) + TTB strict
3-3
6-6
9-9
12-12
15-15
Time: 10:32
Close grip bench press (explosive) + dips:
DB row + goblet squat:
AMRAP 5min:
Sit up - 104x
- super trénink, u toho WODU šlo ke konci slušně předloktí do háje... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
Mmmmm dnešní oběd  , miluju krevety s chilli-česnekovou marinádou!
Dnes trénink, ještě přesně nevím, co pojedu, ramena už bolí o něco méně, takže je asi protáhnu nějakým WODem / silovkou :-)).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
Posilovna:
warm-up:
shoulder + hip mobility
x squat
x pushup
x situp
x press
x front squat
x HSPU
WOD 10 rounds:
10 front squat (50kg)
5 burpee
Time: 13:24
Good morning (50kg) + bar pushups:
Rear delts + arms:
- no ufff  , Ustinove, tohle by se ti líbilo
- náročnej WOD, příště to hecnu a zkusím s 55kg
- na víkend si dám asi pauzu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 22, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
Posilovna:
warm-up:
Deadlift: up to 150/160kg
Press: up to 55kg
Rear delts + overhead lunges: 25kg plate
WOD 10 rounds:
10 burpee
10 situp
- dobrý _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 24, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
Posilovna:
warm-up:
Clean squat: 50-70-80-85-90- 1x100kg PR!!!
+ rear delts SS, goblet squats, TTB, dips, DB pushups, DB flyes, close grip bp
- no pprrrrr  , dnes to tam parádně lítalo, 100kg velký PR (naposled snad 80-85kg?) a co víc, s rezervou odhaduji 10kg!
- už jsem se bál pokračovat, protože v případě neúspěchu tu činku nemůžu odhodit, škoda, až budu na CF zkusím 105-110kg
- super cvik na zadní delty, sedím na lavičce (= práci odvedou jen ty svaly, co potřebuju), předkloním a upažuju, jel jsem s JČ, odložil a hned vzal lehčí a dojel
- jelikož ty přední delty používám u dost cviků, musím to kompenzovat a tohle mi v tom pomůže, protože se mi zdá, že v CF se na ně trochu s*re (a jednou mi to tu radil i ...no teď si nevzpomenu na nick  ) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne st duben 24, 2013 12:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Posilovna:
warm-up:
mobility
x pushup
x situp
x squat
x HSPU
x pullup
Burpees + situps: 4-5s
WOD:
Powerclean + HSPU (up to 85kg easy shit)
Bent Over DB Laterals 7,5kg + 5kg: viz obr. dole
Arms SS:
100 burpees:
- tohle teď zařazuju na zadní delty, podle mě super cvik (kdyby někdo věděl o nějakém cviku, který posiluje ty svaly, které "táhnout" lopatky dozadu k sobě, napište)
- těch PC bylo dost, takže mi nezbylo moc času, ale i tak dobrý trénink
- zezačátku mě hrozně bolela hlava, ráno jsem pracoval a vůbec nepil, pak to trochu přešlo
Zítra asi volno, případně sprinty v lese (so/ne).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
jesi myslíš mezilopatk. sv. tak cítím je víc v předklonu ve stoje než v sedě...víc se totiž předklonim, víc svisíš ramena, protáhneš to až dolu, ale tak musíš být dost předkloněný, ten paralel se zemí nejlíp no...nebo taky shyby, stahování kladky ale bez zaklánění sedět čistě rovně
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 26, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
To samý, ale lehni si břichem na incline lavičku hrudní kost na okraj. Malíčky nahoru.
Já se teď naučil jezdit face pulls a jezdím toho asi 12 sérií, protože to bere jak sv*na.
No a jinak můj oblíbenej cvik - přítahy velké činky v předklonu. Ale tak, že je trup rovnoběžně se zemí, úhel v lokti 90° a úhel mezi páteří a pažní kostí taky 90°
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
Díky, zkusím. Facepulls dělám s bandama, je to super cvik. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 01, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
Venku - cyklostezka:
Teď trochu zanedbávám log, tak tedy:
WOD 10-12 rounds:
200-300m úseky, 60-70% sprint, pár sekund mezipauzy
aktuálka zad  (ta žíla se mi líbí  ):
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
Posilovna:
warm-up:
mobility
x pushup
x situp
x squat
x pullup
Strength:
Press - up to 60kg
WOD:
Powerclean (70kg) + burpee
1-1
2-2
3-3
...
10-10
Bent Over DB Laterals 7,5kg + 5kg:
Guruhonza cvik na mezilopatkový:
Arms:
-
- pěkně hnusnej WOD, co jsem to zase vymyslel...
- technika u PC příjemně překvapila, krásné nakopávání, lehounce do podřepu, lokty vodorovně se zemí
- za 3 týdny státnice, asi bych se měl začít učit...aaaaa _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
Čus,
teď log nepíšu, ale trénuju pořád. Učím se na státnice , mám toho plnou hlavu, za 6 dní je mám ...  //edit ZVLÁDNU!.
Tuhle sobotu jdu na Bahňáka , tak jsem zvědavej, snad bude sranda  , nejdu jednotlivce, ale týmový běh ve 3 lidech.
Co se týče stravy, tak už 5 a půl měsíce stále na Paleo.
Poslední týdny si ale klidně dopřeju půlku 85% čokolády, 100% džus, občas něco sladkýho.
Ale každý den stále maso, zelenina, vajíčka atd.
F. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt květen 16, 2013 10:34 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|